Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

69er

69er

24-07-2009 om 17:16

Prostaatkanker en mri

Voor wie gerageerd heeft op mijn boosheid betreffende prostaatkanker, mri en de centenkwestie. De Mri is inmiddels in een ander ziekenhuis gemaakt, met binnen enkele dagen een botscan. Durfde de eerste specialist gezien de waarden te vertellen dat de kans op uitzaaing zeer klein was, de vervolonderzoeken lieten zien dat een curatieve behandeling niet meer mogelijk is.
69er

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Dirkje

Dirkje

24-07-2009 om 17:26

69er

Ik heb je eerdere draadje niet gevolgd en ken het verhaal niet. Maar wat een verdrietig bericht. Sterkte. Hoop dat er toch nog iets van te maken is, ook al zit genezing er niet meer in.
Groet,
Dirkje

Onno

Onno

25-07-2009 om 22:20

Algemeen advies bij prostaatkanker.

Het eerste advies wat ik patienten met prostaatkanker geef is 1 blikje tomatenpuree per dag. Gewoon zo'n klein rood blikje van 0.25 cent. Het zit boordevol Lycopeen en dat is een stof die vele malen krachtiger werkt dan alle chemische zooi bij elkaar en brengt geen schade toe. In ieder geval heb ik daar in de praktijk wonderen mee zien gebeuren. Als je er meer van wil weten, google is your friend.

Jakiro

Jakiro

26-07-2009 om 00:05

Onno!

Hoe haal je het in je hoofd om dit te adviseren aan een persoon met terminale prostaatkanker ?????

En 69er, ik heb je eerste draadje wel gevolgd en schrik eigenlijk toch wel nu, je eerste berichtjes waren vol boosheid, maar lieten voor wat betreft de gezondheid wel positieve dingen zijn.
Echter, als de MRI 4 weken eerder was gemaakt, had het geen verschil gemaakt voor wat betreft de prognose. Wel heeft de arts een steekje laten vallen door die foute uitspraken te doen.
Jakiro

Minet

Minet

26-07-2009 om 09:50

Algemeen doch dringend advies voor onno (ot)

Hou je klep met die levensgevaarlijke uitspraken van jou!

Minke

Minke

26-07-2009 om 10:38

Onno heeft wel gelijk

Ik weet niet wat Onno nog meer voor uitspraken gedaan heeft maar dat van die tomaten is wel waar. Ik ken het vooral van gedroogde, gefermenteerde tomaten. Het kan in ieder geval geen kwaad. Mensen die ernstig ziek zijn vragen ook vaak of er voedingsmiddelen zijn die 'iets' doen.
Ik las dat de prostaatkanker van to niet curatief meer was, dat betekend dat er geen genezing meer mogelijk is. Dat is wat anders dan terminaal. Als het niet meer te genezen is kun je heel wel mogelijk nog een beste tijd leven. Niemand kan voorspellen hoe snel het zal gaan en waarom zou je dan geen bewerkte tomaten eten omdat dat misschien een gunstige uitwerking heeft.

Tirza G.

Tirza G.

26-07-2009 om 15:42

Tja (groene thee)

Precies datzelfde wordt gezegd van groene thee. Van de week werd bekend, dat het drinken van groene thee tíjdens een behandeling tegen kanker (zoals bijv. chemotherapie) een tegengesteld effect heeft. En zo is dat natuurlijk met alles wat werkt: het heeft ook altijd een bijwerking.

Tirza

Jakiro

Jakiro

26-07-2009 om 18:53

Minke en maxy

Tomatenpuree voorkomt (eventueel) kanker, maar geneest het dus niet.
Net zoals borstvoeding; 6 maanden borstvoeding geven voorkomt (eventueel)borstkanker, maar 6 maanden borstvoeding geven geneest het niet....
Jakiro

Onno

Onno

26-07-2009 om 19:03

Ik was al bang..

Dat ik stroom aan reacties zou krijgen in de trant van, 'Önno geneest kanker met tomatenpuree'. Maar afgezien van een paar domme reacties valt het nog mee. Onlangs nog een kennis van een patient dit advies gegeven bij wie de PSA-waarde maar niet wilde dalen wat ze ook deden. Na een maand was zijn PSA-waarde normaal. De arts was hoogst vebaasd maar vond de tomatenpuree natuurlijk nonsens. Desondanks heb ik het al bij tientallen prostaatkankerpatienten gunstig effect zien hebben en vond ik dit advies toch te waardevol om niet te noemen.
NB
Lycopeen werkt het beste in combinatie met olijfolie vandaar de tomatenpuree van 0.25 cent

Wat erg

69er, ik heb je draadje over de prostaatkanker destijds gevolgd. Wat een klap, bij iets wat toch redelijk onschuldig klonk (of waarvan je hier in ieder geval vooral de praktische en financiele kanten hebt benadrukt)! Ik wens je in elk geval heel veel sterkte met deze uitslag. Wat gaan ze nu precies doen? Of wordt hij helemaal niet meer behandeld?
n@nny

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.