Home » Forum » Steroid injectie in schouder

Steroid injectie in schouder

8 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Shonagh
Steroid injectie in schouder

Iemand ervaring, positief of negatief ?

Guinevere
Positief

Ik heb een corticosteroideninjectie in mijn schoudergewricht gehad bij een acute ontsteking. En ja: positief!!! De injectie zelf was een crime (gelukkig voor de arts kon ik niet goed meppen met maar 1 bruikbare kant, en iemand hield me ook vast :-) ) maar binnen enkele uren waren de helse pijnen al minder. Hoewel de schouder daarna nog maanden niet 100% in orde is geweest, was één injectie voldoende.
Waar zal jij 'm voor krijgen?

Tinus_p
Tierelier

Het werkt (meestal) als een tierelier tegen de pijn; het grote risico is dat je daarna toch je schouder weer overbelast zonder het te voelen. Denk aan topsporters met blessureleed -Arjan Robben, Stephen Roche.

Tirza G.
50%

Soms wel, soms niet. Ik krijg ze overal; schouders, heupen, knieen. Soms helpt het, soms niet. Kortom: aan mij heb je niks :-)

Tirza

Shonagh
Reactie

Bedankt. Ik ben 10 weken geleden gevallen en sindsdien beperkte functie en soms pijn. Oefeningen brengen de bruikbaarheid maar heel langzaam terug, maar de pijn blijft bij inspanning. Misschien toch een onderliggend probleem, bursitus ? Gisteren foto laten maken, op die uitslag is het wachten nu.

100%mama
Nee

Hier een bursitus in de heup gehad...en ga die maar eens laten rusten he! Na 3 injectie's en redelijke rust is er besloten de slijmbeurs te verwijderen....

Op zich hielpen de injectie's een paar dagen (voor mijn gevoel dan he). Wel kreeg ik enorme opvliegers er van...zo erg dat ik op mijn 30e een winkelwagen vol boodschappen heb laten staan om frisse lucht te halen buiten omdat ik me een opvieger van heb ik jouw daar kreeg :-)

Shonagh
Spuit?

Sinds mijn schouder het woord spuit heeft gehoord, heeft hij/zij z'n leven gebeterd. De pijn is beduidend minder, dus we wachten nog even af.
100 % mama: op opvliegers zit ik helemaaaal niet te wachten :o)

Mien*
Bursitis?

Ik heb tot twee keer toe steroidinjecties in mijn heup gehad, 1 met goed resultaat, 1 wat minder (volgens mij zat die niet helemaal goed in de slijmbeurs)

Toen ik weer klachten kreeg ben ik een paar weken 3 dd 250 mg Naproxen gaan slikken, dit hielp ook! (Naproxen wordt ook wel verkocht als Aleve, ik krijg het op recept )

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.