Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

Welke verzorgingsproducten gebruiken jullie ?

Hallo,

ik koop mijn verzorgingsproducten normaal bij mijn schoonheidsspecialiste van Babor en ik ben daar zeer tevreden van maar de prijs…Ik wil dus overschakelen op andere producten goedkoper maar die toch ook goed zijn.Ik heb een nogal droge/vochtarme huid…Ik gebruik serum/oogcrème en dag en nachtcrème…  en ik ben 43 jaar…Ik heb nu een oogcrème van Hema wrinkle filler en die hydrateert wel goed…maar ik weet niet of er verder veel werkzame stoffen inzitten…

eh, nou, Bepanthen eczeem creme als ik er aan denk of als mijn gezicht pijnlijk wordt.

En dan staat er ergens nog wel een vergeten potje dagcrème van de Kruidvat denk ik, kan ook zijn dat die bij de verhuizing 3 jaar geleden weg is gegaan.

Verder niks, nooit gedaan ook, en ben het ook niet van plan. Tenzij je een dermatologisch probleem hebt denk ik niet dat het veel toevoegd. 

Denk dat gezond eten, niet roken, niet drinken en op tijd je bed in en in de zomer in de zon zonnebrandproduct gebruiken meer zoden aan de dijk zet en stukken goedkoper is.

dan

dan

01-04-2023 om 11:11

Hier geen huidproblemen, ben in de 2e helft van de 50 en gebruik alleen dagcreme. Kan de ene keer van de Lidl zijn maar ook van Kruidvat of Etos. 

ik vind die van Action fijn. Maar volgens mij heb ik ergens gelezen dat er vooral marketing en euro’s in die potjes zitten en dat je net zo goed goedkope nivea of andere gewone goedkope cremes op je huid kan smeren. 

Ik gebruik ook bijna alleen een dagcreme. van Nivea of zo. Wat in de aanbieding is. Er moet een SPF in zitten, dat is de enige eis. Verder af en toe een oogcreme. Ik scrub eens in de week en dan smeer ik er een serum op van de Hema. Reinigen gewoon met water of rozenwater, ik gebruik geen foundation of zo dus dat is genoeg. Oogmakeup verwijder ik met spul van de Hema of Nivea. Alles bij elkaar wordt de cosmetische industrie niet rijk van mij 😜.
Een mooie huid is volgens mij vooral een kwestie van genen en daarnaast gezond leven.

Uit een consumenten test kwam een paar jaar terug een goedkoop huismerk van de drogist. Je zou het natuurlijk altijd eens kunnen proberen of je het wat vindt.

MErken die ook wel goed bekend staan zijn bv Clinic en Dr. Hauschka en een stuk vriendelijker geprijsd dan Babor, maar weer hoger dan de drogist.
Waarom vraag je bv niet wat sampels van diverse merken, kun je testen wat je prettig vindt in het gebruik.

Een leven lang een droge huid, als ik in de avond smeer dan lig ik de nacht wakker van de hitte. Alle bekende merken wel geprobeerd maar niets hielp. Afgelopen december op vakantie naar de states geweest en daar bij bath and body works body creme gekocht, sterke parfumeur maar goed, om de dag smeer ik me in de ochtend in en nog nooit zo'n heerlijk zachte huid gehad.

Ze hebben in Nederland ook winkels en online winkels. Een tube is iets van 18 euro maar dat heb ik nog niet hoeven betalen, heb nu een voorraadjes staan want laatst was bij aankoop van 3 de 3e gratis. Ik wacht dus de aanbiedingen af.
.

Leene

Leene

01-04-2023 om 17:10

wassen met Aleppo zeep, daarna gezichtslotion van dr Hauschka en dan olie. Frambozenpit olie of amandelolie of iets anders. Mijn huid is heel erg vooruit gegaan na met name starten met frambozen pit olie maar die is niet altijd makkelijk te krijgen . Nog wel eens een crème geprobeerd maar dat haalt het niet bij de olie. Je moet het alleen even laten intrekken voordat je makeup op doet. Maar ik gebruik vaak alleen maar wat oogschaduw en mascara

Ik gebruik het merk Caudalie en ik ben er erg blij mee

😃

ik gebruik rituals, echt aan te raden en betaalbaar!! 

Kijk anders even op sproetonline.nl. Hele fijne huidtherapeut die heel veel crèmes en serums e.d. beoordeeld op basis van de ingrediënten. Daarnaast worden veel huidklachten besproken en welke crèmes e.d. dan wel en niet helpen. 

Schoonheid komt van binnen...
Als je een dermatoloog spreekt, gaat hij/zij je vertellen dat vet goed is (wat voor vet maakt niet zo veel uit) en dat je veel moet drinken en gezond eten. Dus een cremetje van Aldi voor 3 euro's en een CREME van Elizabeth Arden à 78 euro's heeft ongeveer hetzelfde effect. Het prijsverschil zit in de marketing.
Geen zon.
Veel water drinken.
Niet roken, niet drinken.
Gezond eten.
Succes 
Sini

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.