Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

Vera*

Vera*

30-04-2010 om 14:38

Zoon is ziek. heerst er iets?

Zoon heeft vannacht een aantal keren moeten spugen en ligt misselijk en met hoofdpijn en buikpijn (krampen) in bed. Ook had hij vanochtend flinke koorts (39.5). Is er iets dat nu heerst? Wij wilden eigenlijk vandaag of morgen op vakantie gaan maar hebben dit nu uitgesteld naar op zo vroegst maandag.
Dinsdag kwam hij na twee lesuren ziek naar huis, ook met buikpijn, misselijk en hoofdpijn. 's Middags ging het wel weer en woensdag naar school en de voetbaltraining geweest. Gisteren had hij niet zo'n honger maar heeft hij niets gezegd over hoofd- of buikpijn.
Ik hoop dat hij snel opknapt en we nog op vakantie kunnen. Dochter gaat morgen in ieder geval een nachtje bij opa en oma logeren.


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Puck

Puck

19-05-2010 om 10:41

Tjonge vera*

Doordat wij met vakantie waren heb ik dit draadje nu pas in de gaten. Wat een schrik en wat fijn dat jullie er op tijd bij waren. Had dus nog veel erger kunnen worden. Daar moet je toch niet aan denken, zeg.
Herstel van een longontsteking staat een week of 6 voor en laat hem vooral rustig aan doen. Forceren komt het herstel niet ten goede (sprak zij door ervaring wijs geworden). Beterschap.

Vera*

Vera*

19-05-2010 om 16:13

Puck

Zoon kwam maandag uitgeput thuis van zijn drie uurtjes school. Hij voelde zich gisteren niet lekker en vandaag hebben we maar een bezoekje aan de dokter gebracht. Die kon gelukkig niets vinden en waarschijnlijk was drie uurtjes school toch te veel. Volgende week maar weer een nieuwe poging doen om naar school te gaan. Ondertussen thuis proberen wat huiswerk te doen. Zucht, drie maal raden wie daarin een bijna volle dagbesteding heeft gevonden.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.