Home » Forum » 26 inch oma fiets

26 inch oma fiets

Dit wil je weten over zonbescherming!

Twee dermatologen geven alle ins en outs: lees het hier.

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
69er
26 inch oma fiets

Mijn dochter groeit uit haar 24 inch gabana en wil als volgende fiets graag een "omafiets". Ik wil er geen 300 aan uitgeven, dus wordt gebruikt maar welke?. Ben even bij de fietsenmaker wezen kijken , maar schrok eigenlijk van de staat i.c.m. de prijs. Ik ben alleen de batavus butterfly tegengekomen en vond dat ik voor deze relatief jonge fietsen al aardig wat roest tegenkwam....Wie heeft zich er in verdiept? nog andere merken ( moet wel weer goed verkoopbaar zijn, dus niet onder je ogen wegroesten en toch wel een beetje redelijk afgewerkt). En geen rose ! en het liefst geen te modegevoelige kleur. Ik kwam bijvoorbeeld de batavus runner tegen, die qua zithouding er wel wat op lijkt, mooie fiets, mooie kleur, maar ver buiten het budget.
Miischien alpina fleur? ( maar ook weer vreemde kleuren). (Ben er al wel achter dat het frame groter is ongeveer 48 tegen 43......)
69-er

69er
Merkenervaring

Een fietsenwinkel zal het waarschijnlijk niet worden, maar ik ben vooral benieuwd naar ervaringen. Batavus of gazelle, of toch misschien wat anders?
69er

Dendy Pearson
Bouwmarkten

Hier hebben de bouwmarkten regelmatig opoefietsen voor een leuk bedrag te koop. Mijn dochter van 6 rijdt tegenwoordig rond op een zwart met glitters in 20 inch. Ze maakt helemaal de blits. En gekocht bij de karwei.
Kwaliteit is wel goed denken wij.

Dendy

Onderwerp gesloten

Dit moet je weten over mondkapjes!

Belangrijke informatie over mondkapjes: Lees het hier.