Home » Forum » 45 euro schoenmaker normaal

45 euro schoenmaker, normaal?

10 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Manda Rijn
45 euro schoenmaker, normaal?

even een vraag, ik heb vanmiddag 2 paar pumps/laarzen naar de schoenmaker gebracht. Allebei moeten ze nieuwe hakken (die rubbertjes zeg maar) en 1 paar moet nieuwe leren zolen eronder. Bij elkaar wordt het zo'n 45 euro.

Is dit nou een normaal bedrag ???? Ik vind het echt heel erg duur maar heb ze er wel achter gelaten want voor 45 koop ik geen nieuwe.

amk
Ja

en als het goed gedaan wordt is het dit zeker waard.
Die hakken zijn waarschijnlijk 2x 7,50, die zolen doen de rest, want dat is veel werk, en zeker bij leren zolen kan het soms wat lastig zijn.

groet,
Angela

purk
Yep

volgens mij een normaal bedrag. Gaat toch om twee paar schoenen, dus elk 22,50. Ik vind het wel redelijk. Heb laatst hier voor schoenen van man ook zoiets betaald, maar dat kwam doordat er dan ook Van Bommel zolen onder zijn Van Bommels kwamen. Hij doet er dan wel weer anderhalf jaar mee....voordat geld heb je niet een nieuw paar Van Bommels (zeker niet in zijn maat 47, met H-leest ;-))

groetjes van Purk

Tirza G.
Eén paar

Ik haalde laatst een paar schoenen van mijn schoonmoeder op, hakken en zolen vervangen. 42,50. Ke-tjing......

Tirza

myar
Nou

ik vind 't veel. Materiaalkosten is niet veel. Tijd die schoenmaker er over doet? Kwartiertje ofzo per paar. Rest afschrijving machines, gwl etc. 42,50 voor 1 paar schoenen, mooi niet. Hier laatst 15 euro betaalt hakken en zolen.

Manda Rijn
Nou

ik vind het wel een flink bedrag, maar zo te lezen is het niet eens zo absurd. Ben wel benieuwd hoe die leren zolen gedaan worden voor dat geld.

bedankt !

milette
Hier 28 euro betaald

Net gister m'n laarzen opgehaald: hakken en zolen, geen leer: 28 euro! Ik schrok ook wel even, maar ja, daar heb je geen nieuwe laarzen voor.

Manda Rijn
En het was 43 euro voor 2 paar

en ik heb nog nooit zulke mooi opgeknapte schoenen terug gekregen, echt vakwerk. Dus ik ga vaker naar deze, ze zien er echt als nieuw uit.

Manda Rijn
Sini

op de rijksstraatweg 89, halverwege ons huis en de zaanenlaan in.

Manda Rijn
Ik ga nog breien!

sorry ik heb nog steeds geen wol gekocht, ik ga even kijken of er niet een winkel in de buurt is voor katoenen breiwol ik kom te weinig in de stad tegenwoordig. Ik mail je !

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.