Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Tirza G.

Tirza G.

22-12-2008 om 13:51

Doe je nou wel of geen soep....

.....bij een brunch? Mijn gevoel zegt van wel, maar wat voor soep dan? Een lichte groentensoep/bouillon, toch? Alle andere (kerst)brunch ideeen ook van harte welkom, ik zit ook nog een beetje met het vloeibaar. Ik zou zo zeggen: een mooie thee, koffie en? Champagne? Witte wijn? Melk?

Tirza

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Minet

Minet

22-12-2008 om 14:27

Licht soepje

En dan kleine kommetjes, of gewoon koffiekopjes, zodat je niet een plons bouillon in je maag krijgt Evt. wat heel fijn gesneden groenten erbij die men naar believe kan toevoegen.
En verder aan vocht: 1 of 2 soorten vers sap, en inderdaad koffie/thee/melk maar ook een glaasje prosecco lijkt me er erg lekker bij.
Groetjes, Minet

Soep

hier altijd een bouillon met kippenvlees,verder versgeperst fruitsap,en ook melk ,koffie thee.
kippenvleugeltjes ,minisaucijzenbroodjes,gerookte zalmrolletjes met roomkaas,chocoladepannekoekjes,rauwe ham gevuld met rucolasla,raoutbakjes met rundvleesragout,gevulde eieren.verder vier soorten harde/zachte broodjes ,kerstbrood,een aantal luxe vleeswaren,en ijstaart toe.

Nog vergeten

na de brunch ,koffie met een lekker likeurtje!

Buck's fizz

Misschien heel fout en heel Engels maar ik zou bij een brunch Buck's fizz serveren (champagne met sinaasappelsap).

Ik zou geen trek hebben in soep maar ik ben niet zo'n soep mens.

Mariel

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.