Home » Forum » Papieren boterhamzakjes 0

Papieren boterhamzakjes

9 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
mar
Papieren boterhamzakjes

Ik ben op zoek naar papieren boterhamzakjes, maar heb geen idee waar je ze kunt krijgen. Heeft iemand ze onlangs nog ergens gezien?

Pinkelot
Blokker

Volgens mij liggen ze ook bij de Blokker.

Groetjes, Pinkelot

Triple
Waarom

Waarvoor wil je papieren boterhamzakjes gebruiken? Ik hoop niet om een lunchpakketje boterhammen in te verpakken in de veronderstelling dat dit milieuvriendelijker zou zijn dan een plastic zakje? Moet je eens naar het gewicht van zo'n papieren zak kijken vs dat van een boterhamzakje. Alleen aan materiaal is het al tig keer meer.
Neem dan een brooddoos!
Maar misschien wil je ze heel ergens anders voor gebruiken...

mar
Creatief

Soms heb je ook wel eens creatieve ingevingen....

bij AH was ik al geweest, maar bij de zakjes gekeken, dus ik zal nog eens de andere rij bekijken. En anders ga ik Blokker proberen. Marskramer had ze in ieder geval niet.

Ineke P.
Super

Een tijdje terug heb ik dezelfde zoektocht gemaakt. AH en blokker hebben ze niet hier. Ik ben uiteindelijk geslaagd bij super de boer.Ik had er maar een paar nodig, dus mocht je niet slagen, hier ligt nog een pakje.

Hilde
Bij ava

hebben ze broodzakken (voor verschillende formaten, dacht ik).

imaantje
Lidl heeft ze ook, dacht ik!

dat dus

mar
Nog niet zo eenvoudig :-(

De twee AH- vestigingen hier hebben ze niet. Straks ga ik Blokker nog proberen.
Bij ons is geen Lidl, geen Vomar, geen Super de Boer en ook geen Ava, dus dat schiet ook al niet zo op. Wel een Aldi, maar die zit werkelijk compleet aan de andere kant van de stad, dat we daar nooit komen. Dus om daar nu op de bonnefooi heen te fietsen. Hopelijk lukt het nog en anders neem ik wel even contact op met Ineke.

☼Désirée&...
Bij de jumbo ook maar.......

ik ben erachter gekomen dat het brood compleet uitdroogt erin dus weet niet waar je ze voor wilt gebruiken ... Dat was trouwens wel van savonds brood smeren en sochtends opeten, misschien voor paar uurtjes wel geschikt?
groetjes Désirée

Onderwerp gesloten