Home » Forum » Zondag gaat mijn man een slipcursus doen

Zondag gaat mijn man een slipcursus doen

9 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Kiki
Zondag gaat mijn man een slipcursus doen

in Lelystad. Nou was het een beetje misgeschoten cadeautje van mijn kant, hoewel hij te beleefd is het toe te geven.
'een slipcursus' lange stilte 'leuk' Ik 'Weet je het zeker schat, je hoeft het niet te doen' Hij 'Neenee, het is misschien wel' heeeeeele lange stilte 'nuttig'

In ieder geval hij geeft niet toe dat hij het een rotcadeautje vindt. Ik weet dat hij het een rotcadeautje vindt, maar ben nu te laat met annuleren.

De slipcursus is tot 12.30 in Lelystad. Daarna hebben we dus nog de hele middag. Wie helpt mij aan ideeën om de dag voor mijn man nog een beetje leuk te maken. Wat kan je doen in Lelystad en/of omgeving of ergens op de weg terug naar Den Haag. We willen niet Bataviastad en niet Walibiflevo en we hebben ons zoontje van een jaar bij ons.
Ook een lekker leuk restaurantje (prijs maakt niet uit, maar kind is mee) voor de avond zou erg gewaardeerd worden, zodat ik mijn mans dag toch nog een beetje leuk kan maken en me niet meer zo schuldig voel dat ik er helemaal naast zat qua cadeautje. Ik heb geen budget, dus alle goede ideeën zijn welkom

Silone
Aviodrome

en aan het water eten bij 'de waterman' (camping veluwestrandbad, Elburg)

Nivea
Herkenning

Ik heb mijn man wel eens een vliegles (helicopter of vliegtuig) kado gedaan. Hij heeft de waardebon (zelfgemaakt) nooit ingewisseld...

m@
Verplicht gedaan: massage nodig!

moest ooit voor een opleiding die ik volgde verplicht een anti-slipcursus doen. Zat met allemaal mensen die het voor de lol deden. Ach...als je bezig bent, is het best wel lachen hoor. Ik denk dat je man zich wel zal vermaken uiteindelijk. Ik had alleen nadien 2 dagen last van spierpijn in mijn armen en oksel van al dat corrigerend stuurwerk bij het slippen. Dus geef hem een lekkere arm/nek/schoudermassage de avond erna!

M@

reina
Kiki

Hij vindt het vast wel leuk als hij bezig is :-) Mijn man heeft het ooit gedaan en vond het wel erg leuk en mijn dochter heeft nog een bon liggen, zij vindt het heel leuk om te gaan doen. In Lelystad kun je idd naar Aviodome, ook het nabijgelegen Natuurpark is, als het droog is, leuk om te bekijken, je hebt daar een prehistorische nederzetting en allerlei dieren, wij komen er graag. Je kunt er ook best lekker eten trouwens. De Bataviawerf is ook leuk, maar ik weet niet of het, na de brand, alweer te bezichtigen is (Bataviastad zou ik ook zeker overslaan!). Maar je kunt, als je van oude stadjes houdt, ook naar Naarden gaan, leuk om te bekijken en lekkere restaurantjes genoeg (maar wel prijzig oha, zelfde geldt voor Muiden. leuk om in te wandelen en het Muiderslot te bekijken en ook daar zijn genoeg restaurantjes (Graaf Floris is het bekendste, mijn ervaringen daar zijn wisselend).
Fijne dag!

branca2
Kiki

Natuurpark wou ik ook als idee geven is leuk!

Kiki
Haha reina, weet je dat ik het idee van jou had :)

Je had hier een draadje over een slipcursus geopend.

Natuurpark dus. Ok, gaan we doen, duimen jullie even voor mooi weer? Anders is Muiderslot inderdaad ook leuk. Zijn we een paar jaar geleden geweest, maar blijft natuurlijk altijd leuk.

Heeft Lelystad nog leuke lekkere restauants misschien? Ik denk het eigenlijk niet, maar misschien kunnen we dan op de weg terug wel iets leuks vinden

Kiki
Nou meneer vond het inderdaad wel leuk

We zijn toch naar Muiden en het Muiderslot gegaan daarna, omdat het begon te regenen.
Was erg leuk en we hebben heerlijk gegeten.

Ik weet niet wie er van jullie in de buurt van Muiden woont, maar brasserie Muiden is heerlijk eten!

Bedankt voor de tips!

Silone
Och kiki

Had MIJN eettip nu maar ter harte genomen, dan had je gistermiddag op een terras kunnen genieten van een prachtig uitzicht. Namelijk 15 roze flamingo's in het veluwemeer, zo'n meter of 30 van het strand af. Magnifiek!!!!
(Waarom heb ik nu nooit een camera mee als het echt nodig is?)

Fijn dat de cursus toch werd gewaardeerd. Echtgenoot heeft het daar 2 jaar geleden gedaan en vond het erg leuk.

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.