Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Aantrekkelijke uiterlijke eigenaardigheden

OK, ik vraag me gewoon af hoe dat bij jullie zit. Er zijn een aantal uiterlijke kenmerken die door iedereen universeel mooi worden gevonden. Maar wat zijn nou de dingen die jij aantrekkelijk vindt in iemands uiterlijk die minder voor de hand liggen?

Om een voorbeeld te geven: Ikzelf vind het bijvoorbeeld aantrekkelijk bij mannen als hun snijtanden (ik weet niet precies of ze zo heten, ik bedoel de tanden naast de twee voortanden) iets naar achter liggen en wat korter zijn. Is beetje gek, ik weet het.

Op wat voor 'vreemde' dingen vallen jullie?

Chris

Neuzen

De wat grotere neuzen, niet te, maar toch wel duidelijk aanwezig. Mannen met kleine neusjes, zoals bv. Dinand Westhof(of Roethof, weet ik niet precies), ik vind het geen gezicht.Bij vrouwen vind ik kleine neuzen ook niet mooi. Mijn man heeft dan ook een flinke neus, de mijne mag er ook zijn, die van 't roodborstje is nog in ontwikkeling.

Lol roodborst....

Ken je dat duitse spreekwoord dat begint met 'An der Nase eines Mannes.....'?

LOLLOL!

Ingrid

Rieke

Rieke

15-09-2011 om 14:23

Hahah roodborstje

Even gekeken naar de neus van dinand, idd klein, hij is sowieso niet aantrekkelijk voor mij.
Ik ben erachter dat ik val op kleinere mannen, gewoon mijn lengte of iets langer, rond de 1.70. Blond en sinds ik ouder wordt zie ik kleine grijze mannen met een baardje, 3 dagen baard, ook wel staan. (geen kabouter plop type.......al lijkt dat uit mijn beschrijving wel zo.

Vic

Vic

15-09-2011 om 14:41

Vreemd?

Ik val niet op perfecte schoonheden. Dat zal ongetwijfeld uit zelfbescherming zijn, want uit onderzoeken blijkt dat partners over het algemeen in dezelfde 'klasse' qua aantrekkelijkheid zitten (tenzij een van de twee veel geld heeft). Aantrekkelijk vind ik aanwezige neuzen, een 'stevige' kin, beetje ingevallen wangen, (veel) borsthaar. Als ik naar de statistieken kijk, hebben mannen met donker haar en blauwe ogen bij mij een streepje voor ;-)

Kaaskopje

Kaaskopje

15-09-2011 om 15:31

Stemmen

Ik 'val' voor mensen met een opvallende stem of lach. Kan iets schorrig zijn, beetje hees, heel diep. Een van de leidinggevenden bij ons heeft een schorrige stem en ik vind het sexy. Dat hij er leuk uitziet helpt ook natuurlijk:-)Verder kan ik niet zo zeggen wat ik aantrekkelijk vind. Het is meestal een samenhang van uiterlijkheden bij het karakter van de persoon. Een grote neus vind ik dus niet bij iedereen aantrekkelijk, maar bij die ene '...' dan juist weer wel.

Fiorucci

Fiorucci

15-09-2011 om 16:01

Overbeet

Bij sommige vrouwen is een lichte overbeet erg charmant, vind ik.

Jet Burg

Jet Burg

15-09-2011 om 16:07

Iets wat gespierde mannenarmen

De brede glimlach van Dan Karaty, bruine ogen en de heupen van Shakira. Wauw!

Vic

Vic

15-09-2011 om 16:16

Dan karaty (o.t.)

Ik heb de naam Dan Karaty maandenlang uitgesproken zoals je hem schrijft, aangezien ik de naam alleen maar had gelezen en de man nog nooit had gezien. Nu krijg ik dat dus niet meer uit mijn systeem, en dochter wordt bijna wanhopig en roept dan iedere keer 'Kerretie !!!'.

Tirza G.

Tirza G.

15-09-2011 om 17:04

Haar

Ik val op mannen met haar, ik hou niet van kaal - al dan niet opzettelijk zo geschoren.

Tirza

Lang haar

Slank en met lang, steil haar, zo zie ik mannen het liefst. Ik zie dat soort mannen helaas zelden in het wild, alleen op concerten nog wel eens.

Dendy Pearson

Dendy Pearson

15-09-2011 om 18:32

Kaal

Ik val op kale mannen die stevig zijn met brede schouders. En met een baardje van een dag of 3. En dan ook nog het liefst in overall of oude werkkleren. Ik knap echt af op mannen in pak of mannen met rode broek en polo

Dendy

Fiorucci

Fiorucci

15-09-2011 om 19:17

Sini

Een lichte overbeet, geen zware overbeet zoals ik had..:)

Fiorucci

Fiorucci

15-09-2011 om 19:17

Oooh nerina

Had je gisteren in Zoetermeer moeten zijn, drie heavy metalbands op een avond, zeker 13 leuke langharige mannen!:))

Kaaskopje

Kaaskopje

15-09-2011 om 19:20

Ach natuurlijk

Ik vind mannen met lang stevig gekruld haar of met een mooie slag en in een staart gebonden ook heel aantrekkelijk. Hoeft ie niet eens echt knap bij te zijn. Ik sta wekelijks een paar keer gelijk met een man op het perron die dun, stijl, lang haar heeft. Hij heeft een staartje van niks. Daar zou ik liever de schaar in zetten. Stijl haar vind ik soms ook mooi, maar dan moet het wel heel dik zijn.

oregano

oregano

15-09-2011 om 19:57

Mooie stem

Ik vind mannen aantrekkelijk die slank zijn en dan een leuke strakke spijkerbroek met bv een strak zwart t shirt, beetje behaard (niet op de rug!!),maar het meest gaat het me om de uitstraling en dat is moeilijk te definieren. Toegankelijk, synphatiek, niet macho of arrogant, gewoon leuk..Maar wat is zeer aantrekkelijk vind is een mooie stem, zoals bv Paul v Vliet,mmmm, hoe oud hij nu ook is, ik vind hem nog steeds aantrekkelijk...Soms heb ik iemand aan de telefoon voor het werk en dan ik zo vallen op een mooie donkere stem. Zoals bv ook met Jon Allen, Milow..beetje zoet waarschijnlijk, maar zeer aantrekkelijk voor mij. Het is dus een combinatie van eigenschappen en uiterlijkheden denk ik...
Groet oregano

dc

dc

15-09-2011 om 21:33

Mollig

Ik val op mollige mannen. Een slanke man doet me echt helemaal niets. En donkere haar en donkere ogen. Moet ik maar nooit tegen mijn magere blonde blauwogige zoon zeggen "mama vind je eigenlijk helemaal niet mooi" ;-)

Dendy Pearson

Dendy Pearson

15-09-2011 om 22:24

Wat ik mij dan afvraag

Lijken jullie partners ook op de voor jullie ideale man?
Mijn man komt een eind in de richting. Heeft iets teveel buik, maar dat maakt ook niets uit eigenlijk. Verder is het een stevige vent die niet te beroerd is om zijn handen vuil te maken en in zijn kledingkast weinig anders heeft dan spijkerbroeken en t-shirts.

Dendy

Jet Burg

Jet Burg

15-09-2011 om 23:03

Dendy

Mijn man lijkt een beetje op mijn beschrijving, ook een grote lach, mooie armen en een beetje bruin in zijn ogen. Helaas mist hij de mooie heupen a la Shakira...maar ja kan ook niet alles hebben hé!

Kaaskopje

Kaaskopje

16-09-2011 om 01:33

Nee

Ik hoop altijd maar dat hij zich daar niet door beledigd voelt:-) Tot ik hem leerde kennen waren de meeste van mijn vriendjes 'gekleurd' en dat vind ik nog steeds aantrekkelijk. Maar erg gelukkig werd ik daar ook niet door. En de paar Hollandse vriendjes die ik had waren dan wel grote stoere mannen met spieren, maar... weinig inhoud achteraf gezien. Zo kon het gebeuren dat ik meer zag in een jonge man die niet aan mijn ideaalbeeld voldeed, maar wel leuk lachte.

Lynna

Lynna

16-09-2011 om 06:54

Mooie stem en lekker ruikend

Ik vind een mooie stem dus heel belangrijk. Achteraf begrijp ik waarom ik zo lang bij mijn ex gebleven ben, die heeft een heel welluidende stem. Mijn vriend heeft doorgaans wel een lekker zware stem maar klinkt heel licht Amsterdams en ik hou erg van feilloos abn. En soms heeft mijn vriend een beetje hoge stem en dat vind ik helemaal niet leuk. Wel is hij heel schoon op zichzelf en ruikt hij altijd heerlijk. Daar val ik ook heel erg op.

Beetje kalend en beetje grijs vind ik ook leuk. Wel graag een enigzins lange man, vriend is 1,85, dat vind ik net een mooie lengte.

Krullen

Ik val over het algemeen op mannen met bruine krulletjes. Wel kort haar en blauwe ogen. (Christophe Haddad van gtst)

Maar een man moet vooral lekker ruiken. Ik heb dan ook een zwak voor Calvin Klein Eternity. Als mijn man dat op doet.... hihi

Maar ik vind humor ook erg belangrijk. En dan is het uiterlijk minder belangrijk.

Mijn man heeft ook bruine krulletjes en blauwe ogen. hihi

Zware stem

Graag een zware stem, beslist géén borsthaar en krullerig haar. Haar dat een beetje warrig is mag ook wel. Maar van de stijle haar vindt ik vreselijk, ook kaal is niks.
Maar die stem dat is toch écht doorslaggevend. Ik kom wel eens mannen tegen, die zo op het eerste gezicht er best aantrekkelijk uitzien....maar zodra ze beginnen te praten knap ik compleet af. Hebben ze zo'n vrouwelijke stem of nog erger een piepstem...Als ze dan ook nog hihahoog, lachen...is het helemaal erg.
groeten albana

Snuggle's

Snuggle's

16-09-2011 om 10:31

Flaporen!

Ik vind flaporen bij een man heel aantrekkelijk, geeft zoiets vrolijks. Niet van die dikke flaporen zoals die nieuwslezer ooit, maar gewoon normale oren.
Mooie witte, rechte tanden en lange slanke piano vingers vind ik ook een pre.

Mijn vriend heeft geen van alle trouwens haha, maar voor de rest is hij perfect.

Snuggle's

mirreke

mirreke

16-09-2011 om 11:06

Prettige lach

Naar aanleiding van het berichtje van Lynna: ik denk ineens (past ook in het draadje iets wat je ineens invalt) dat ik weet waarom ik viel op mijn lief (naast alle leuke dingen die hij natuurlijk ook heeft, plus uiterlijk enz). Zijn lach! Hoe hij lacht is zo geweldig aanstekelijk en vrolijk. Als ik er alleen al aan denk word ik blij!
Dat is het! Ik hou van een speciale lach! :-)
Verder hou ik niet van mager, dat is hij ook niet. Ik hou van een mooie haardos, maar lief is wel kaal. Maar ach, die lach, die vergoedt alles!

Androgyn...

vind ik wel leuk. En dan liefst met een mooie stem....

Denk...David Bowie, Brian Ferry, David Sylvian, Aragorn.

Ingrid

PS..erg grappig draadje trouwens....

Testosteron

HOe meer hoe beter. Behaard, spieren, zware stem, gouden kettinkje, you name it (ja wat dat gouden kettinkje er nou mee te maken heeft weet ik ook niet, dat floepte er zomaar achteraan ;-). Het mag duidelijk zijn dat Ingridt en ik niet in dezelfde vijver vissen LOL.
Overigens nog nooit zo'n man gehad, althans niet in een bestendige relatie.

Vic

Vic

16-09-2011 om 11:55

Liever te mager dan te stevig

Als tegenhanger van wat hierboven al meerdere malen gezegd is. En bij voorkeur in pak, hoewel ik mijn vriend ook heel sexy vind in spijkerbroek en T-shirt (draagt hij alleen om te klussen of in de vakantie). Ik heb wel altijd veel belangstelling voor bouwvakkers, bij voorkeur zo rond de 25, maar dat is alleen om naar te kijken ;-)

Valkyre

Valkyre

16-09-2011 om 13:02

Tanig en donker

Ik val vooral op mannen die "anders" zijn dan de gemiddelde Hollander-met-kantoorbaan - artiesten, buitenlanders, ambachtslieden, mannen met lang haar, zwarte mannen, en dan liefst van het intellectuele type. Die zwarte mannen kom ik in NL niet zo vaak tegen (in Amerika meer, maar dat ligt ook aan de kringen waarin ik daar meestal verkeer). Dreads vind ik ook erg leuk (wel netjes samengebonden, dus geen Milli Vanilli-types). Intelligentie vind ik sowieso errug aantrekkelijk.

En lang en mager en vrijwel onbehaard, mmm... Maar niet met van die smalle schoudertjes, wel een beetje gespierd. Ik heb weleens zo'n vriendje gehad (lang, donker, beginnende dreads, zwemmer, dus brede schouders, en ook nog eens hoogopgeleid), maar toch werd het niks. Tja, beetje een ingewikkeld ideaalbeeld, want ze moeten ook weer niet te jong zijn (als ik er geen goed gesprek mee kan voeren ben ik er snel klaar mee).

Mijn man is trouwens "gewoon" blank (wel buitenlander, want Duits). Wel donker haar, met blauwe ogen, slank, met redelijk brede schouders. En een flinke neus - ik vind kleine neusjes ook he-le-maal niks! Ik vind hem zelf erg knap :-)

Lol anneque...

Dat gouden kettinkje dat er zomaar uit floepte...hahaha! Dat vind ik nou lollig!

Gelukkig hoef ik niet meer te vissen trouwens. Ik ben heel gelukkig met mijn helemaal niet androgyne echtgenoot zonder overdreven veel zangtalent (maar wel een mooie stem!)

ayla

ayla

16-09-2011 om 14:16

Beschermend

ik vind het aantrekkelijk als een man beschermend is, niet te overdreven natuurlijk maar iets mag wel. En daar hoort geen klein ventje bij. dus een man die liefst een stuk groter is, een beetje gespierd en fit.
haha ik zwijmel altijd weg bij de romannetjes met sterke aantrekkelijke iets overheersende mannen

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.