Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Starry Night

Starry Night

27-09-2009 om 15:35

K2 zoekt k3 (vraag aan doelgroep)

Hoi,

Wij volgen met het gezin al een paar weken heel trouw 'K2 zoekt K3', gewoon omdat we van dit soort programma's houden (K3 ligt inmiddels alweer een paar jaar achter ons).
Wat ik echter een beetje mis... Iedere week vallen er mensen af op basis van wat Karen, Kristel, het K3-team en de jury ervan vinden (prima uiteraard, kan ook niet anders), maar waar ik in dit stadium (nog 3 over) eigenlijk heel erg benieuwd naar begin te raken: naar wie gaat de voorkeur van de doelgroep eigenlijk uit? En volgen die dit programma überhaupt (dat pas om 8 uur zaterdagavond begint)?
Enfin, was ik gewoon benieuwd naar. Wat vindt de doelgroep?

Groetjes, Starry

p.s. Mag dit eigenlijk wel in Algemeen...? Het gáát per slot van rekening over de smaak van kleuters. En anders zwiept Forumbeheer het wel naar Off-topic of Gezèllug;-)

Nasha 1st

Nasha 1st

27-09-2009 om 16:11

Dat vroeg

ik me ook een beetje af, aan de andere kant, K3 is ooit samengebracht als groepje, niet eens zozeer voor kinderen maar voor het songfestival naar ik meen, het is alleen door de kinderen geadopteerd :-) Dus tja....

Ik snap alleen de keuze van Noa niet, vind haar inderdaad een echt mode-popje, en niet echt een K3 meisje...

maan.

maan.

27-09-2009 om 17:59

Ook geen doelgroep

Ook wij zijn kijkers naar K2 maar ook wij behoren niet tot de doelgroep..

In eerste instantie werd hier hard BLEEEEH geroepen toen het programma-idee genoemd werd.. totdat bekend werd gemaakt dat MARC FORNO in de jury zou zitten.. laten ze nou enorm fan van Marc zijn sinds Dancing Queen.. dus we hebben het braaf allemaal gevolgd en het was/is best wel lachen..

Romeo

Romeo

27-09-2009 om 18:42

Madelon

Hier is Madelon favoriet. Maar vraag me niet waarom, dat uitleggen is vrij lastig geloof ik.

Dendy Pearson

Dendy Pearson

27-09-2009 om 21:35

Madelon

Bij dochter van 7 is Madelon favoriet en bij mij eigenlijk ook. Josje is wel fris, maar zingt volgens mij minder goed dan de rest. En Noa vind ik er eigenlijk helemaal niet bij passen.
Ik denk dat K2 voor Josje gaat.

Dendy

Nasha 1st

Nasha 1st

27-09-2009 om 21:59

Ja josje

die vond ik ook wel het beste passen.

Josje

Volgens dochter van 4 1/2 moet Josje winnen maar dan moeten de anderen dames in het achtergrond koortje, Want anders is het zielig. Dit volgens dochter's uitleg

gr Aapie

Puck2

Puck2

28-09-2009 om 10:43

Doelgroep mag niet stemmen

Zaterdag zag ik dat de doelgroep niet eens mag stemmen op hun favoriet. Bij de oproep stond in kleine lettertjes dat stemmen mag vanaf 16 of 18 (dat kon ik als kippige niet goed zien) jaar.

Astrid

Astrid

28-09-2009 om 10:53

Wij kijken

Hier zijn kinderen (zoon 11, meisjes bijna 9 en 6) gek op programma's zoals idols en dus ook op K2 zoekt K3. Zoon kijkt af en toe mee, maar meer om te kijken of z'n programma er na al begint. De jongste mag en half uurtje kijken en de middelste mag het uit kijken.

Ik denk dat Gert en z'n groepje allang hebben besloten wie het gaat worden. Staat toch veel te veel op het spel. Zo'n meisje moet het ook geestelijk aan kunnen en daarna natuurlijk qua type en qua dansen/ zingen er bij passen. De keuze laten ze echt niet van het publiek afhangen. Veel te veel geld meegemoeit. En ik geef ze in dit geval geeneens ongelijk.

Dendy Pearson

Dendy Pearson

28-09-2009 om 11:13

Ik vraag

me eigenlijk ook af of het niet een beetje een toneelstukje is. Die tranen van Karen, de knuffels die ze de meiden geven. Het plaatje van K3 staat er zo wel, maar is toch van tevoren bedacht. Ik denk dat Karen en Kristel thuis héél anders zijn.
Ik zag laatst de duitse variant op K3, Wir3 en het lijken wel klonen. Zelfde liedjes, zelfde pasjes en exact dezelfde typetjes.
Evengoed vind ik het wel leuk om naar te kijken met dochter.
Dendy

Fatima

Fatima

28-09-2009 om 11:25

Voor dendy

Ik hoop zelfs dat Karen en Kristel thuis heel anders zijn. Ik ga er vanuit dat iedereen die op het podium staat thuis heel anders is. Het is toch een soort toneelstukje.

Dat stemmen ...

vraag ik me ook van af hoe dat dan gaat. Dan beslissen straks de kijkers wie de er bij komt bij k3? Het gaat toch om wat Karen en Kristel willen?
Ik vind Noa ook niks, wat een modepopje en "hoor eens wat ik allemaal al kan, gedaan heb, afgezegd heb hiervoor" Madelon vind ik een beetje té kinderachtig overkomen, maar Josje vind ik leuk!
groetjes, Sonja

Jacoline29

Jacoline29

28-09-2009 om 12:17

Ik hoop

Josje of Madelon.
Noa vind ook ik helemaal geen k3 type.ze heeft haar uiterlijk ook niet mee.Is idd een opschepperig typetje
Voorkeur vind ik moeilijk.Ik denk dat het madelon wordt,juist vanwege dat kinderachtige,is tenslotte een kinderpopgroep.
Ik ben erg benieuwd,ook ik volg het op de voet.Dochters vinden K3 leuk.
Wilde ook naar de show in Ahoy gaan ,maar heb dat maar niet gedaan,lijkt mij even te druk voor de meiden,zijn ze nog even te jong voor.

amk

amk

28-09-2009 om 12:18

K&k

hebben niets in te brengen, de leiding van het bedrijf bepaalt wie hun nieuwe collega wordt. Net als op gewone afdelingen.

K3 was al een commerciel geformeerde groep en niet een vriendenclubje dat toevallig een leuk deuntje kon spelen. (a la de Beatles in het begin)

En dat de doelgroep niet mag stemmen is logisch, want ze geven dan geld uit en dat mag niet zo maar volgens de wet. Vandaar de leeftijdsgrens van 18, daaronder moet je officieel toestemming vragen.

Vic

Vic

28-09-2009 om 12:24

Josje

Jongste valt midden in de doelgroep maar ligt over het algemeen om 20.00 uur al lang te slapen. Ik kijk altijd samen met oudste. Volgens mij vindt mijn dochter Madelon het leukst, ik kies voor Josje.

Tango

Tango

28-09-2009 om 12:46

Hier

Wordt K2 zoekt K3 ook nauwgezet gevolgd door Tangodochter van 8 jaar die dus geheel niet binnen de doelgroep valt. Ik vind dus persoonlijk ook niet dat dit draadje in kleutertijd thuis hoort, meer in Off Topic. Ik hoor ook van nichtjes van 12 en 13 dat die ook kijken.
De doelgroep stemt natuurlijk wel een beetje mee, want als ik zou stemmen zou ik dat dan namens dochter doen, in dit geval ook op Josje, want die is bij ons ook helemaal favoriet. Afgelopen keer had ze zelfs een soort spandoek gemaakt voor Josje.
Ik heb wel weer problemen met de tijd van uitzenden, want zeker voor de doelgroep is dat gewoon veel te laat, vind ik. Is niet handig. Je kunt het natuurlijk altijd nog opnemen, wat wij a.s. zaterdag ook maar gaan doen omdat Tangodochter gisteren wel erg chagrijnig was van het late naar bed gaan. Maar ik snap ergens niet dat ze daar geen rekening mee houden bij zo'n programma.
Overigens nog even over Noa, wij vonden het maar een vervelend typje met haar 'gezeur' over dat ze de enige Vlaamse was in het gezelschap, ze bleef hier maar over doorgaan terwijl het vanuit de andere meiden naar ons idee niet zo beleefd werd.

amk

amk

28-09-2009 om 12:56

Ja maar

dat programma is helemaal niet voor de doelgroep van K3. Dat programma is voor de ouders en oudere kinderen. Juist vanwege het stemmen en het wedstrijd element.

Zomersproet

Zomersproet

28-09-2009 om 13:39

Beslissen

Maar K2 beslist toch zelf wie het wordt? Of heb ik dat nou verkeerd begrepen?

I.i.g. is mijn favoriet Josje en die van mijn achtjarige dochter Noa. Madelon vind ik zo overdreven doen.

Ik denk dat het voor 3,4 en 5 jarigen helemaal geen leuk programma is om naar te kijken. Veel te saai. Dus het uitzendtijdstip vind ik logisch.

Starry Night

Starry Night

28-09-2009 om 15:31

Waarom het mij juist interesseert

Wij kunnen hier thuis wel vinden dat Madelon de meest geschikte is, maar 'wij' zijn 9 (jongen, al helemááááál geen doelgroep, ahum;-)), 12, 44 en 45.
Wat me een beetje triggerde zijn de opmerkingen dat Madelon teveel een 'kleuterjuf' zou zijn. Mja, dat kunnen wij vinden (en die volwassen meneer achter de schuiven), maar vindt 'de doelgroep' dat ook? Misschien vinden die Madelon om die reden juist wel hartstikke lief.
Zelfde met de toneellessen van Antonie Kamerling. Noa bakte er niks van, vond men. Maar grappig genoeg vond ik die juist acteren op een manier die volgens mij juist door kleine kinderen prettig wordt gevonden.
Noa heeft trouwens afgedaan hier door haar geleuter over Nederlanders en Belgen, maar dit terzijde;-) Ze heeft wel de makkelijkste stem volgens mij.
Nadat ik deze posting had geplaatst zag ik op de officiële website trouwens een poll, waarin Noa 1 staat en Madelon 2. Maar wie aan die poll meedoet, geen idee. Ik o.a., en ik ben verre van doelgroep;-)
Overigens vind ik het professionele karakter van het programma erg leuk. Je merkt dat het concept veel meer doorgewinterd is dan bv bij Idols.
p.s. Hij gaat dus naar Off-topic zie ik, had ik zelf ook kunnen bedenken eigenlijk;-)

Vic

Vic

28-09-2009 om 15:44

Professioneel karakter

Ik vind de jury goed commentaar geven, maar wat doet in 's hemelsnaam Patty Brard daarbij?

Voor het theater, vermoed ik

Ik heb Patty Brard bij DWDD gezien en ik denk maar één ding: zij zit er slechts bij voor het theater. Dat er mensen thuis "JA, WEG MET DIE MUTS" met haar mee kunnen blèren en lekker geschokt "Wat zegt ze nu weer" voor hun mond kunnen handen. Niet omdat ze nu zoveel kennis van zaken tentoonspreidt.

Madelon

hoi
hier 2 meiden van 5 en 7, en we kijken het programma op zondagochtend samen. De meiden zijn allebei helemaal voor Madelon, en anders Josje. Noa vinden ze helemaal niets, ze snapten dan ook niet dat Anne er uit moest.

Op de site van SBS6 is een poll waarop je kunt stemmen op je favoriet. Daar heeft Noa 45% van de stemmen!! de andere meiden een stuk minder, en dus lijkt het er op dat Noa een goede kans maakt. Maar waar ik er over lees/spreek, lijkt het er juist op dat Noa helemaal niet populair is. Kortom... het is maar net wie er gaat stemmen.
of zou het zo zijn dat alle belgen op Noa stemmen?

Ben wel benieuwd hoor wie er wint zaterdag.

Groetjes
Gruffalo

Correctie

ik had afgelopen zaterdag naar die pol gekeken, was toen nog met anne er bij. nu is er weer op nieuw een poll en daar hebben Josje en Madelon allebei een kleine voorsprong op Noa. gelukkig maar ;-)

Starry Night

Starry Night

28-09-2009 om 17:57

Patty

Die zit er volgens mij puur voor het Idols-gehalte bij. Als een soort Gordon, zeg maar. De laatste weken is haar rol gelukkig nihil.
Ik zie het, Gruffalo (leuke nick trouwens), de poll is aangepast. Maar nog steeds wil ik weten wat specifiek kleine kinderen nou vinden!! De stand hier tot dusver:
5,5 keer Madelon, 4,5 keer Josje en 1x Noa. En Aapie's dochter is een schatje.

maan.

maan.

28-09-2009 om 18:58

Spannend

Erg spannend, we lopen inmiddels een aflevering achter (dvd staat te wachten..) maar Madelon is hier veruit favoriet.. die anderen zijn geen K3 en zij zou het wél kunnen zijn.

Ergens hier een opmerking dat ze teveel een schooljuf zou lijken? Nou dan past ze perféct bij K3 ik meen dat beide K3-dames een schooljuffenopleiding achter de rug hadden? of in ieder geval wel iets vergelijkbaars..

maan.

maan.

28-09-2009 om 19:00

Marc!

Maar waar in hemelsnaam is Marc Forno gebleven?
MARC WE MISSEN JE..

En het mama-se-liedje wordt hier al meegezongen hoewel geen doelgroep.. oei!

Goede zet trouwens om zo een nieuwe K3 samen te stellen.. door je in te leven in de nieuwe zangeres zal ze makkelijk geaccepteerd gaan worden in plaats van als indringster te worden gezien (en je kunt meteen die nieuwe plaat door de strot van de kijker duwen).

Christientje

Christientje

28-09-2009 om 19:17

Madelon!

Ik hoop dat Madelon wint en anders Joske. Noah vind ik minder leuk, het is teveel een poppetje.
oei, ik val helemaal NIET in de doelgroep (ik ben 40, maar een trouwe kijker van K2 zoekt K3) haha !
Christientje

Starry Night

Starry Night

28-09-2009 om 21:09

Maan.

De opmerking over haar kleuterjufgehalte valt in deze laatste aflevering. Miguel Wiels, pianist, componist en producer van alle K3-nummers, zei het en ik begreep wel waar hij op doelde. Hij heeft geen ongelijk. Maar nogmaals: vinden de kinderen die van K3 houden dat niet juist een pré?
Ik tel jullie stemmen niet mee trouwens, want ik verzamel louter doelgroep :-P

Gaia*

Gaia*

28-09-2009 om 21:14

Madelon

Nou ja van deze drie. Maar Josje is ook erg leuk. Ik begrijp totaal niet hoe Noa het voor elkaar krijgt om te blijven. Ik deel helemaal de gevoelens en mening van Patty bwr.

Heel vreemd inderdaad dat het zo laat komt. Het stemmen zal wel alleen vanaf een bepaalde leeftijd toegestaan zijn.
Wij nemen trouwens altijd alles op en kijken lekker op zondag. Dan skippen we ook die ellendige reclame ha.

yelle

yelle

29-09-2009 om 13:14

Noa

Ik vind het een beetje telurstellend dat iedereen meteen op het uiterlijke van iemand afgaat.Oké,Noa is een knappe meid,verzorgt zich,ziet een goed uit in alle opzichten,maar moet er daarom meteen een oordeel gemaakt worden?
Laat iedereen zijn zoals ze zijn toch!
Trouwens,eens ze moest verkozen worden tot het derde K3 meisje,dan zullen er ongetwijfeld dingen aangepast worden om haar die echte K3look te geven.
De drie die er nu overblijven,zijn toppers,maar kwa zang steekt Noa er bovenuit.

yelle

yelle

29-09-2009 om 13:22

Anne

Nou ja,wat Anne betreft,ik denk dat het maar best is dat zij er niet meer bijzit.Vond haar trouwens ook niet sterk genoeg,vergeleken met de andere drie.
Zij was toch diegene die de K2 meisjes reeds goed kende,bevriend was met hen?
Heb altijd zo'n beetje het gevoel gehad dat ze té zeker was dat ze erbij zou zijn.Was haar niet altijd aan te zien,maar diep in haar binnenste moet ze wel gedacht hebben dat haar vrienden het niet zouden durven haar eruit te stemmen.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.