Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

MLN

MLN

05-12-2008 om 11:52

Tegenhanger op leuke mannen

Er zijn er genoeg....lekkere, leuke, interessante mannen (buiten je eigenste dus). Maar zijn er ook mannen waar je kippenvel en de griezels van krijgt???
Ik heb dat namelijk met Kevin Costner. Weet niet wat het precies veroorzaakt maar word helemaal iebel als ik die man zie.
En van wie worden jullie lichtjes onpasselijk???

krin

krin

05-12-2008 om 12:11

Onbetwiste topper

qua griezel: Ridge Forrester (weet niet eens hoe de acteur heet). Die straalt uit elke porie uit dat hij zichzelf knap en geweldig en onweerstaanbaar vindt, en dat ben ik heel erg niet met hem eens.

Roosje Katoen

Roosje Katoen

05-12-2008 om 12:18

Die presentator van kassa

Felix Meurders? Vreselijke vent! Of Frits Barend... ook zo'n betweter. En Mart Smeets natuurlijk...

ishtar

ishtar

05-12-2008 om 12:44

Hans kraay junior

grote griezel(s)!

Jujube

Jujube

05-12-2008 om 13:13

Mel gibson

Mel Gibson vind ik echt een engerd, ook speelt hij in en regisseert hij gruwelijke films! Hans Kraay jr. is idd ook disgusting, evenals Frits Barend, brrrrrr, zelfingenomen sukkel!
En die Robin Paul Weijers (van Domino Day) vind ik ook een creep. Als ik hem zie gaan mijn nekharen overeind staan, in negatieve zin dan. Ook Carlo Boszhard vind ik een halve gare.
Groet,
Jujube

mammie2

mammie2

05-12-2008 om 13:57

Henk binnendijk van de eo

brrrrrr

Mamasan

Mamasan

05-12-2008 om 14:07

Brrrrr

Wouter Bos, met stip op 1. Verder snap ik ook niet waarom zoveel vrouwen Johnny Depp zo geweldig vinden.

En ik

Steven Segal, dat ontzettend erge kapsel van die man... en op de een of andere manier is er altijd wel een film met hem op de tv.
Verder Gordon, ontzettend neerbuigend tov anderen (hoewel, ook weer niet altijd) en foute lach.
En hij is al eerder genoemd, Andries Knevel. En ook Geert Wilders, fout kapsel, foute ideeen, drammerigheid.
En ook Peter R. de Vries kan mij weinig bekoren.
En als vrouwen ook mogen, Antoinette van Hertzenberg van Radar. De manier waarop ze praat en boos kijkt, bah.

liora

liora

05-12-2008 om 15:06

Hans kraay junior

Dacht ik meteen, en gelukkig gingen me al twee voor!! Wat een wanstaltige man!

Liora

Frits sissing

Krijg ik echt de kriebels van...
En van die presentator van "Familiediner". Die deed een "inval" bij de kapper waar ik toen zat, net met m'n hoofd in de alu-folie. Camera's erbij enzo.... Wat vond diè man zichzelf geweldig! Brrr...... (inval was trouwens niet voor mij bedoeld hoor, was voor iemand anders die nog even de illusie had dat haar vriend haar op een ludieke manier ten huwelijk wou vragen. Viel dat even tegen!!)

Ja die lui van de eo

dat mannetje van de EO wat 'blauw bloed' presenteert. Zo'n seksloze kop met stekeltjes, griezelig ielig mannetje die helemaal 'apart' warm wordt van de koningin. En alle andere mannen van de Eo ook, Arie Boomsma, met die eeuwige stupide lach. Andries Knevel, zo'n irritante interviewer, zo'n nerveuze kop. Brrrr !! Ik heb verder ook niets met de Eo dus dat verklaard alles.

En ik vind Steven siegal ook een rot kop hebben, eigenlijk al die action hero's, Silvester Stallone vind ik ook zo'n zielepoot met die half openstaande scheve mond en die hangogen.

(ben wat negatief vandaag...)

Ik vind Willem Alexander ook niet aantrekkelijk, maar dat vind dat vind ik dan wel weer een aardige betrokken lieve familyman (tenminste zo komt hij op mij over).

Michael jackson

hing vroeger boven mijn puberbed, een poster van hem uit de 'Ben' periode, na thriller werd hij een echte griezel. Ik vond hem toen ik 14 was zo'n leuke jongen, mooi gezicht, kwetsbaar, slank, vrolijke lach. Hij leek sprekend op een vriendje van later van mij.

Ieks wat een fout eng mismaakt spook heeft hij van zichzelf gemaakt. Griezel, bah !

reina

reina

05-12-2008 om 18:04

Best veel :-) , maar aan welke mannen ik fgelijk denk: Geert Wilders met stip op 1 en daarna Peter R de Vries, griezels van de bovenste plank!

Jack spijkerman...

Sommige mannen zijn aandoenlijk van lelijkheid. Jack niet, die is alleen maar lelijk.( Ik hoop niet dat zijn vrouw op dit forum zit....)

Er zijn al velen genoemd...

...waar ik het bijna overal wel mee eens ben maar ik heb nog de volgende "creeps" gemist:

- Dries (god, ben zijn achternaam vergeten, maar vies bruin, geblondeerd met geel eng zwembroekje aan, o ja, Roelvink!, brrrrrr)
- Jan Peter Balkende (zo niet sexy!!)
- Ferry Mingelen

Er zijn ongetwijfeld nog veel meer maar ik kan even nergens opkomen. Brigitte Kaandorp heeft trouwens nog eens een hilarisch lied gemaakt over Andries Knevel. Zoiets in de trend van ' ik wil alles wel doen maar niet naar bed met Andries knevel'. Is wel te vinden op youtube.

Kaaskopje

Kaaskopje

06-12-2008 om 01:37

Gerard joling

Ik krijg spontaan overal jeuk als die in beeld komt.

reina

reina

06-12-2008 om 09:31

Kaaskopje

Nou, inderdaad, Gerard Joling, jakkes :-(

Lynna

Lynna

06-12-2008 om 09:38

Frits sissing

Die vind ik echt vreselijk, dat haar en dat jeugdige nietszeggende koppie. Geef mij dan Andries Knevel maar, die heeft best wel wat aantrekkelijks (glimoogjes, daar val ik echt op)......

Guinevere

Guinevere

06-12-2008 om 11:12

Richard gere

Ik vind Richard Gere zóóó'n enge man! Daar is echt niets aantrekkelijks aan voor mij. Brad Pitt vind ik ook erg lelijk. Geef mij dan maar een "gewone" man.

Ellen Wouters

Ellen Wouters

06-12-2008 om 15:56

Het kan veel erger dan knevel

Ik snap nooit zo dat Andries Knevel vaak als eerste wordt genoemd. Nou snap ik wel meer niet, want waarom zoveel vrouwen wél met Brad Pitt zouden willen snap ik ook niet.

Maar ik vind types als die Dries huppeldepup, en Gordon, en al die quasi-joviale jalalaladaargaanweweer zonnebanktypes écht heel erg. Dan vind ik Andries Knevel nog stukken beter.

Groet, Ellen

Djem

Djem

06-12-2008 om 17:33

Moet het een man zijn?

Anders noem ik graag Patty Brard. Ik erger me zo enorm aan dat mens. Erg jammer dat ze haar hadden uitgekozen voor Wie ben ik.
Verder vind ik ook Gordon een vreselijke man. Evenals Jan Mulder.

Djem

Met stip op 1 inderdaad

Gerard Joling. Wat een vreselijk zelfingenomen kwast die constant ontzettend foute opmerkingen maakt, aaaaaargh. Het ergste is dat hij tegenwoordig overal opduikt, in reclames, op zenders, je hoeft maar te zappen of je ziet die man. Brrrrrrrrrr!!!

Kaaskopje

Kaaskopje

07-12-2008 om 02:04

Ik volg de roddels niet zo

maar was Emiel Ratelband alweer niet aan het scheiden of gescheiden?
Tom Cruise vind ik op zich wel een goede acteur, maar wat mij mondjemaat wel bereikt komt op mij toch wat fanatiek over waardoor ik hem privé inderdaad wat eng vind.

Tirza G.

Tirza G.

07-12-2008 om 13:07

Richard gere in zijn nieuwste film

Pas naar de Ladies Night geweest, daar draaide de nieuwste van Rich. Nights at Rodanthe, of zoiets.

Meer nog dan ooit tevoren ging bij die man mijn gay-radar af. Of ben ik nou gek? Ik kon me niet in de warme gevoelens van zijn vrouwelijke tegenspeelster verplaatsen.

Tirza

Mamasan

Mamasan

07-12-2008 om 14:47

Eo-mannen (kennen jullie deze nog?)

Vroeger had je een programma met een ontzettend enge EO-man (daarbij valt Knevel in het niet): Henk Binnendijk. Hij viel dan in winkelstraten onschuldige passanten lastig, door ze een grote harige microfoon onder hun neus te duwen en te vragen: 'Mag ik u iets vragen? Hoe denkt u over God?'. Enge man, enge microfoon.

Jujube

Jujube

07-12-2008 om 15:38

Yep

Ik vind Richard Gere geen enkele uitstraling hebben; ook hier een vermoeden dat hij gay is. Datzelfde denk ik overigens van Tom Cruise.
En degene die ik van de EO echt eng vond was Jan v/d Bosch, brr.
Groet,
Jujube

Abby

Abby

07-12-2008 om 20:03

Bah! richard gere..

Richard Gere inderdaad, die begin ik steeds enger te vinden. Gladjes, onecht.. gek, vroeger ging het nog wel, misschien verandert je smaak wat dat betreft?
Hilarisch lied trouwens over Andries Knevel, bedankt. Mel Gibson is ook irritant, zo'n brok hormonen vind ik dat afstotelijk. Giel Beelen, ook heel erg, en Peter R de Vries. En die man van Rondom 10, ook zo'n fanatiekeling..
Abby

Asa Torell

Asa Torell

07-12-2008 om 20:41

Ja fijn ;-)

Dat die afkeer van Richard G. hier zo breed wordt gedeeld, hahaha. Vind daarnaast Roger Moore (uit zijn glorietijd) ook erg onaantrekkelijk, en kijk te weinig tv om iets over die eo-figuren te kunnen zeggen.

Tirza G.

Tirza G.

07-12-2008 om 20:56

Dat klopt dan weer wél asa

Of, zoals mijn vader zei, de EO is een omroep voor mensen die van hun geloof geen TV mogen kijken. Dus het is héél goed als je die mensen niet kent.

Ik kijk uit principe niet naar de EO.

Tirza

Iris

Iris

07-12-2008 om 22:12

Ja! enge mannen!

Ik heb ook iets tegen die eo-mannen. Brr. Als ik Andries Knevel in de trein zou tegenkomen, zou ik ergens anders gaan zitten, of aan de noodrem trekken. met die enge oogjes die je steeds willen bekeren.
Ik vind ook Marco Borsato een engerd, nog niet voorbijgekomen zag ik. O, ja en Giel Beelen dat is echt een viezerik! En ik heb ook een hekel aan Jeroen Pauw en die Witteman komt ook van een andere planeet. Martin Gaus, maar die is gelukkig niet veel meer in beeld. Rob Oudshoorn of hoe heettie. ook een creep.
Zo..dat was mijn lijstje. Ga nu dromen van lekkere mannen...

Haar

Ik gruw ook van Gerard Joling en dan in het bijzonder van zijn haar. Wat zou ik hem graag een keer tegenkomen en dan flink met mijn handen door zijn haar woelen! Hij wordt vast panisch als er een haartje verkeerd zit in die enge lok! Hoewel dat woelen kan nog wel eens zwaar mislukken. Ik denk ineens aan die Reagen-grap: Nancy Reagan viel, en brak....haar haar! Ha, ha, die gaf ook vast een modaal jaarsalaris uit aan haarlak.

Enge man in totaal ander genre vind ik Harry Mulisch. Brr, wat een extreem eng type is dat! Hij schrijft geweldige boeken maar als ik hem per ongeluk op tv heb gezien, lees ik zeker een jaar geen boek meer van hem!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.