Ouders en School Ouders en School

Ouders en School

Lees ook op

Diploma uitreiking

As dinsdag is het diploma uitreiking, nemen jullie nog iets mee zodra diploma overhandigd is.


Mijn ouders deden dat vroeger wel en dat vond ik altijd erg leuk. In ieder geval een bos bloemen. Is het een jongen of een meisje?

Cindy79

Cindy79

15-07-2023 om 10:11 Topicstarter

Mij leek het ook leuk een bos bloemen, en chocola.
Examen cadeau heeft ze al.

het is een puber meid

Een losse bloem

Roos55 schreef op 15-07-2023 om 10:13:

Een losse bloem

Heb ik ook gedaan, dat is handiger. Ze kregen ook van school wat kleine dingen en dan nog het diploma en het eindigde ermee dat ik van twee kinderen (tweeling tegelijk geslaagd) alles aan het dragen was dus pas op met wat je geeft  . Zelf vond ik het leuk dat het zo klein was, dat ik het in een tas verborgen kon houden. Was me nooit gelukt met een bos bloemen. 

Ik had niets mee. Van school kregen ze het diploma, een jaarboek, bloemen. 

Op de middelbare school had ik ook niks mee, ze kregen inderdaad al van alles mee en een roos die feestelijk verpakt zat. 
Bij de diploma uitreiking van de Hogeschool konden we niet aanwezig zijn, dat was in de lockdown en alleen voor de studenten zelf. Bij de uitreiking van de master had ik van onszelf niks mee maar mijn moeder had een klein aandenken van mijn (overleden) vader meegegeven, dit heb ik voor de uitreiking al gegeven. Ook bij deze uitreiking kreeg hij daarna al van alles mee naast het diploma.

Bijtje82

Bijtje82

15-07-2023 om 11:03

Voor mij had het al een cadeau geweest als mijn ouders erbij hadden geweest. Alleen mijn vriend was er. 

Als mijn oudste slaagt tzt, wil ik hem wel wat moois cadeau doen. Wat precies dat zie ik dan wel. Ligt er aan wie hij op dat.moment is.

Ik had niks mee genomen. Ze heeft al een cadeau gehad.
Op school kreeg ze een roos,jaarboek en een tasje met bioscoopbon en wat snoep in een tasje.
Had er ook helemaal niet aan gedacht totdat ik mensen zag met bloemen.

Wij hebben het kado, wat hij overigens zelf uitgezocht heeft, meegenomen naar de uitreiking. Geen bloemen oid want het was best een stukje reizen met het OV. Gelukkig was het qua formaat een klein kado (een smartwatch) dus het kon na het geven weer in mijn tas.

Ze krijgen bij ons de geslaagdhoed, een bloem, diploma en een pen. En als mentor geef ik ze nog een persoonlijk kleinigheidje. 
Mijn kinderen kregen gewoon thuis iets toen ze nog thuis woonden. Toen mijn dochter vorig jaar geslaagd was heb ik wel een bon en bloem meegenomen. 

Ik kreeg bij mijn havo diploma van de moeder van een vriendin een glazen roos. Die heb ik nog steeds. 

Wij namen een zonnebloem mee.

geen dingen er naast want na de uitreiking was er een afscheids'borrel' met ouders, docenten en geslaagden.
Konden ze foto's maken in zo'n fotobooth. Wat heel veel gedaan werd door groepjes die na de middelbare school uitelkaar gingen vallen omdat ze allemaal naar verschillende opleidingen in binnen en buitenland zouden gaan.
Sta je daar met alle meuk.
School gaf ook duidelijk aan liever geen bloemen mee te nemen omdat diverse leerlingen, medewerkers en ook ouders hier allergisch op reageren en ze voor iedereen een gezellige avond wilden organiseren.

Ik heb de jongste dit jaar een paar bloemen gegeven (heb zelf iets laten samenstellen bij de bloemist dat niet te snel zou verleppen tijdens de uitreiking) en dat bosje heeft hij vervolgens weggegeven aan zijn mentor. De charmeur   

Hij krijgt volgende week pas een taart, want deze week hadden we al taart omdat nr. 3 ook is geslaagd. Die heeft geen bloemen gehad, want allergisch. 

Cindy79

Cindy79

15-07-2023 om 18:21 Topicstarter

leuke ideeen,
Als ze nog wat na afloop gaan, dan geeft ze alle meuk mee naar huis.
Incl diploma

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.