Home » Forum » 100ste keer draadje sexloos

100ste keer: draadje sexloos

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
even zo dus
100ste keer: draadje sexloos

Hoi iedereen,

Heel veel draadjes zijn er geweest, ik wou ze gaan lezen maar dat gaat dus niet meer.

waar het over gaat; ik word totaal niet opgewonden van mijn man, gewoon doen is een tip die ik gelezen heb, de zin komt dan vanzelf wel..
niet dus :( ik word er niet warm of koud van. Met mijn libido is echt niks mis mee,
Daar ben ik iig al achter gekomen (niks mee gedaan)

Maar zo gaat het dus niet langer, ik kan moeilijk mijn man sexloos door het leven laten gaan terwijl ik prima opgewonden word van een ander.

ik weet het niet meer, het voelt hèèl erg falend, mijn man zien als beste maatje waar je geen sex mee wilt :(

Misschien hebben jullie tip/ideeën of herkenning?

Liefs
even zo dus

Linda
Ehhh

In elk geval wel beetje herkenning dat ik ook niet zo'n behoefte heb aan sex met mijn man.

Ik dacht eerst: het kan liggen aan de pil of andere anticonceptie. Schijnen libido-killers te zijn. Maar als je wel opgewonden raakt van andere mannen weet ik niet of dat het is?

Ach, ik moet zeggen, na 25 jaar met mijn man word (ook) ik in elk geval meer opgewonden van (de gedachte aan) een andere man.
Ik heb zelf al overwogen om misschien een keer naar een sextherapeut te gaan nadat mijn man geuit had dat hij flink teleurgesteld is dat hij altijd het intiatief moet nemen en dat ik niet enthousiast meedoen (maar ja, ik ben vaak moe, zeker op momenten dat hij zin heeft - 's ochtends heel vroeg (hij gaat vroeg slapen, ik laat, dus 's ochtends heel vroeg heb ik meer zin om te slapen dan om te vrijen).

Ik weet niet of je er wat aan hebt. Klinkt in elk geval goed dat hij je beste maatje is. Dat gevoel heb ik helaas niet met mijn man... (dus ik vermoed dat dat juist bij mij meespeelt, al weet ik niet zeker of dat het is - ik ben vooral erg druk en moe, dus dat is denk ik de allerbelangrijkste reden bij mij).

Kees
wat levert praten op?

Heb je al alle kaarten op tafel gelegd, en gepraat zonder aannames en projecties over en weer?

Sex is een kwetsbaar onderwerp, maar als je werkeljk open en eerlijk kan zijn, en van de ander kan accepteren, dan kan je mogelijk wel zien wat precies het probleem is voor beiden, en welke ruimte je hebt om het op te lossen.