Home » Forum » App gelezen van man en nu

App gelezen van man en nu...

Is een reisverzekering ook nodig in Nederland?

En kun je geld terugkrijgen bij annuleren door corona? Lees het hier!

81 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Christina2
App gelezen van man en nu...

Heb vanochtend een app van mijn man gelezen en ben daar van geschrokken, wat nu...confronteren is het eerste wat in me opkomt, maar hij gaat het glashard ontkennen...

Even wat achtergrondinformatie over onze relatie (de laatste tijd).

Afgelopen januari merkte ik dat hij "anders" reageerde tegen zijn secretaresse op het werk (ik was daar toen). Hem ermee geconfronteerd en hij ontkende het. Het bleef door mijn hoofd spoken. Heb toen zijn emails gelezen en daar kwam uit dat hij met haar flirte. Geen gewone flirt maar hevig. Zij reageerde afwijzend. Hem er opnieuw mee geconfronteerd en hij ontkende in eerste instantie totdat ik hem vertelde dat ik het zelf gelezen heb.

Toen biechtte hij het op. We kwamen in een relatiecrisis terecht en hebben het uitgepraat. Maanden later, vandaag dus, pak ik s' ochtends zijn mobiel (het vertrouwen is nog steeds weg, getuigen mijn achterdocht en het lezen van zijn apps) en lees een app naar een vrouw die hij " lief" noemt. Zij vraagt of hij druk is en hij antwoord met " ja lief hartstikke". Ze schrijft dat ze erg zin heeft in een theetje met hem.... Wat moet ik nu? Weer confronteren en in een crisis terechtkomen of het eerst zeker weten door vragen te stellen en proberen achter te komen wie die vrouw is. Hem vertellen dat ik zijn app heb gelezen zal hem woest maken.

Weet het ff niet meer en leef in een soort van trance....

Ik hou van hem, maar het lijkt alsof hij meer interesse heeft in andere vrouwen om zich heen. Wie weet raad?

koentje
Ja...............

hij is toch ook duidelijk niet te vertrouwen. Jij zult zelf moeten beslissen in hoeverre je dat gaat accepteren. Wie of wat het exact is, is nauwelijks van belang toch?
Hoe is je gezinssituatie verder? Kun je ervoor kiezen een poosje weg te gaan of hem een poosje weg te sturen?

MariaR
Woest

"Hem vertellen dat ik zijn app heb gelezen zal hem woest maken."
Tja, ik zeg het nog maar eens: mensen die boos worden dat hun partner'door hun zakken gaat"(of apps lezen) vind ik net een roofovervaller die tegen de politie zegt: "maar jullie reden door rood".
Natuurlijk moet je hem confronteren! Wat heb je anders voor relatie?

wil40
Waar ligt jouw grens?

Is je man aan het vreemdgaan of flirt hij hier en daar eens wat? Was hij vroeger wel te vertrouwen of zit de interesse naar andere dames er altijd al? Jij kent hem het beste. Als je niets zegt en verder gaat met wantrouwen en controleren word je daar zelf heel ongelukkig van. Als je hem ermee confronteert en antwoorden wilt wordt hij boos. Hij schiet waarschijnlijk in de ontkenning en verdediging.
Is de waarheid je een confrontatie waard en misschien een scheiding? Je kan zo niet jaren doorgaan. Je vertrouwt hem niet en dat gaat niet snel meer verbeteren. Alleen jij weet of je als struisvogel verder kunt.Sterkte met je beslissing, het is niet leuk al die onrust en onzekerheid.

Christina2
Koentje/wil40

Koentje: Onze gezinssituatie is druk, we werken allebei en hebben 2 puber kids. Zelf weggaan of hem wegsturen is zeker een optie, maar dan moet ik het eerst zeker weten. Ik ben bang voor een drama als ik hem confronteer en dat hij het gaat ontkennen of er een "verklaring" voor geeft en daar sta ik dan. Ik wil zo graag geloven dat het niets is, maar vragen is zeker dat hij het gaat ontkennen, ook al is het zo (lees relatiegeschiedenis).

Wil40: Ik wil het eerst uitzoeken en als ik hem confronteer zeker weet waar hij mee bezig is. Als blijkt dat hij een flirt is of vreemdgaat is dat voor mij allebei niet te accepteren. We hebben namelijk net een crisis achter de rug, waarin bleek dat hij hevig flirte en waarin ik heb aangegeven dat "hevig " flirten te ver gaat. Hij heeft toen beloofd om het niet meer te doen...we zijn nog net (of eigenlijk) nog niet uit de vorige crisis (het vertrouwen moet namelijk nog herstellen) en nu dit.

Het wrange is dat ik dacht mijn man te kennen, maar hij doet toch dingen die hij voor mij goed verborgen houdt, hoelang? weet ik dus niet. Het lijkt alsof ik daar altijd blind voor ben geweest en vanuit ging dat ik de ware voor hem was, want dat is hij altijd voor mij geweest. Ik ben naïef uitgegaan van mijn relatie zit goed, want anders had ik dat wel gemerkt. Ik begin zo langzamerhand te geloven dat dat misschien gewoon een leugen was. En dat hij jarenlang misschien wel een heel "naïeve, goedgelovige" vrouw heeft gehad. Mijn wereld stort in, maar daar wil ik nog niet aan denken.

Eerst zeker weten en dan verder met mijn leven. Een man die er niet voor gaat in zijn relatie, die niet eerlijk is, zegt niet te flirten maar dit wel doet is voor mij geen basis voor een goed en eerlijke relatie. Integriteit staat bij mij nogal hoog in het omgaan met mensen en al helemaal zeker met je naasten en je partner.

Ik zat vanochtend te denken om een detective in te schakelen, zo absurd.
Voel alsof ik ben beland in een zeer slechte film.

Christina

Nien
Lief?

Hmmm.
Wie spreek je aan met lief?
Ik denk je partner, misschien zeg je het eens tegen je kinderen. En waarschijnlijk de vrouw waarmee je vreemd gaat of minimaal een intieme band mee hebt. Je zegt het volgens mij niet tegen de buurvrouw, een collega je moeder etc.
Het is in mijn ogen heel wat anders dan de groet liefs die je onder een mailtje kan zetten.
Dus wat wil je nog uitzoeken?

Vic
Tenzij

Ze Lieve of Madelief heet.

Christina2
Bewijs/zeker weten

Ik wil eerst bewijs/zeker weten. De vorige keer heeft hij het zo hard ontkent dat ik het eerst geloofde en later met een raar gevoel bleef zitten.

Toen ik achter zijn buro zat op het werk, kon ik het niet laten om ook de mail naar zijn secretaresse eens door te lezen. Toen pas wist ik het zeker.
Hij was zo stellig met ontkennen, dat ik bang ben weer "overtuigd" te worden van iets onschuldigs. De naam van de vrouw van wie ik whatsapp heb gelezen zegt me niets. Ik ben wel benieuwd naar wie ze is en wat haar relatie is met mijn man (werk, ergens tegengekomen, oude bekende).

Confronteren en hem zich eruit laten kletsen heb ik de vorige keer al gedaan, dit keer wil ik eigenlijk weten waar ik sta en accepteer geen leugens alleen de waarheid. Hij zal me de waarheid niet vertellen, dus wil ik die zelf eerst weten...

Ingewikkeld, ja, maar mijn gevoel zegt dat als ik hem nu confronteer het makkelijker voor hem is om het te ontkennen en ervoor te zorgen dat er geen telefonisch contact meer is, zodat zijn "onderzoekende" vrouw er niet achter kan komen.

Tjee, waar ben ik in beland? Ik ga vanavond " haar " telefoonnummer noteren, misschien bel ik haar en vraag ik waar zij mijn man van kent.
Heb ik in iedergeval weer een puzzelstukje...

Christina2
Even toch nog volledige app incl lief [+ bericht Forumbeheerder]

Van de Forumbeheerder.
Dat hier een vertrouwensprobleem wordt besproken, prima. Maar dat iemands apps hier letterlijk worden gekopieerd zonder medeweten van die persoon, niet prima. Daarom is de inhoud van deze posting verwijderd.
Houd de grenzen van de privacy in de gaten, zeker in deze rubriek!! Niet alleen je eigen privacy, maar óók die van andere betrokkenen die niet eens weten dat er over ze gesproken wordt. Dat is de verantwoordelijkheid van degene die post.

Hanny61
Tekst app

klinkt niet goed. Ik zou het gewoon bespreekbaar maken. Hem uitleggen dat het vertrouwen er nog niet helemaal is en dat je daarom in zijn telefoon hebt gekeken. Als hij te goeder trouw is, zal hij dat begrijpen. En vervolgens aan hem vragen wat dit te betekenen heeft. Het lijkt me onmogelijk te ontkennen dat er wel degelijk iets speelt.

Ginny Twijfelvuur
Wel raar, maar

voor mij ook nog niet echt reden om aan mijn man te twijfelen.

Dat lief is inderdaad raar, maar wie weet heeft ze wel zo'n rare naam. En dat theetje is ook wel apart, maar goed daar komt zij mee en niet hij. En het is nou ook niet bepaald zo dat hij meteen in de startblokken staat als zij roept, toch?!

Maar ja, dat is als het op mijn mans telefoon zou staan.
Als ik jou was en als mijn man ook een nogal roemrucht verleden zou hebben zou ik er denk ik ook wel anders in staan.

Ik zou denk ik proberen om het nog even aan te zien en in de tussentijd kijken of ik nog wat meer informatie naar boven kan halen. Zeg ik hier nu, hoog en droog op de bank. Ik zou in ieder geval de week na de fashionweek goed in mijn agenda noteren en hem dan goed in de gaten houden. Wie weet staat er dan wat meer in zijn telefoon...

GS
Theetje?

Kun je niet vragen wat dat te betekenen heeft, een theetje? Even theedrinken en bijkletsen, of een ons kent ons grappige benaming voor T. dat staat voor een of andere intieme handeling?!
Aan de andere kant, dan heeft hij je direct door en wordt het alleen lastiger voor je om hem te betrappen op iets. Ik zou me nog even inhouden en proberen meer te achterhalen. Haar telnr is een goeie inderdaad. Verder zou ik voor jezelf beslissen wat je nu wilt in deze relatie. Stel ja, hij is je ontrouw. Wat dan? Wat wil je?

elsje78
Misschien domme vraag

maar is het een thee drinker? Als ik het zo lees en ik heb foute gedachten, dan staat dat theetje voor iets heel anders.
Ik zou alleen om dat lief al woest worden, er wordt maar 1 vrouw met lief aangesproken als in een bijnaam, en dat ben ik!

Als ik geen foute gedachten heb denk ik dat ze een kopje thee gaan drinken, maar eerlijk gezegd gaan mijn alarmbellen af. En lang lang geleden ook eens zo'n situatie meegemaakt, dus ik weet wat het is om bedrogen te worden

tijd voor een goed gesprek zou ik zeggen. Kan je het nummer niet opschrijven en bellen? weet je in ieder geval om wie het gaat

Christina2
Elsje

Hij is geen thee drinker. Zo had ik t nog niet gelezen.
Misschien een ander woord voor of zij drinkt thee en hij koffie ergens waar ze elkaar ontmoeten....

Ik ga idd eerst tel.nr opschrijven en kijken om wie t gaat. Dat lief zit mij inderdaad dwars. Ik noem hem namelijk zo en hij heeft voor mij geen koosnaampje, niets voor hem.

MariaR
Wil je het zeker weten of wil je bewijs?

Op basis van wat je nu hier geschreven hebt, denk ik wel dat hij erg veel interesse voor andere vrouwen heeft. En volgens mij weet je dat zelf ook wel. Maar misschien gaat het je nu vooral om bewijs zodat je een 'case' hebt die hij niet kan weerleggen?

Vic
Oh

Ik vond het niet zo'n schokkend berichtje. Dat 'lief' staat er zo vreemd tussen dat het op mij eerder overkomt als een tikfout. Verder zie ik van haar kant weinig lievigs. Zullen we thee drinken, nee geen tijd, OK later. Als er echt iets moois tussen die twee zou zijn, zou zo'n berichtje anders van toon zijn. Maar goed, de man heeft een geschiedenis dus ik snap dat je achterdochtig bent.

Tirza G.
Allemaal even

je autocorrect uitproberen :-) Welk woord wordt omgezet naar 'lief'?

Tirza

Ginny Twijfelvuur
Bij mij niks

Ben wel benieuwd dan eigenlijk :-)

Ely
Heb je een naam?

En al gegoogled? ;) als je geen naam hebt ff bellen met afgeschermd nummer en goed 'met wie spreek ik?' vragen voordat je ophangt met verkeerd verbonden ;).
Zelf even detective spelen lijkt me. Voor het hetzelfde geld heeft zijn broer een nieuw nummer
Alle gekheid op een stokje. Als mijn vent op theedrink niveau qua relatie met een dame is (en dan bedoel ik ook thee drinken) en daarvoor zijn werk onderbreekt zou ik het denk ik wel weten (als hij niks te verbergen heeft). Maar dat hangt natuurlijk ook van werk situatie etc af. Ik zou het ook raar vinden iig en verder uitzoeken.
Sterkte

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

rowan1
Bellen

Ik heb hetzelfde aan de hand gehad en ik heb toen gebeld met nummerafscherming. Inderdaad gevraagd "met wie spreek ik" en toen neergelegd.
Het bleek dezelfde vrouw als waar mijn man eerder een ongepaste flirt mee had. Ik heb hem eruit gezet. Gelukkig is het toch nog goed gekomen tussen ons. Maar wees alert!
Sterkte

rowan

Christina2
Naam

Heb wel een naam, alleen nummer niet.
De naam zegt mij niets, maar op Facebook wel even gekeken naar foto, nooit gezien. App was overigens s avonds verwijderd.

Monni
Verwijderde app= slecht nieuws

Als je man appjes gaat verwijderen reken er dan maar op dat hij genoeg te verbergen heeft. Gezien jullie voorgeschiedenis is hij natuurlijk altijd alert gebleven op snuffelende echtgenoot. En ontkennen zal hij zeker blijven doen. Dus misschien toch handiger om eerst wat duidelijker appjes te onderscheppen. Zal lastig worden als hij ze snel verwijderd.

Hombre
Tsk, taalverwording [off topic]

Jongens, ik bedoel, meisjes, kunnen we het woord 'app' a.u.b. reserveren voor programma(atje)? Kort die berichtjes waarmee jullie je huwelijken opblazen dan maar af tot sapjes of zo. Of gewoon 'berichtje', wat doet het ertoe met welk medium een bericht wordt verzonden?

Of misschien 'sapjes...

Wat dacht je van:
"Welke 'app' gebruik jij om je 'appjes' te versturen?"

Tok, tok, tok!

Tirza G.
Hombre

Ach ja, ik weet dan weer niet wat taalverwording is. Je snapt uit de context toch wat er bedoeld wordt? Maarre.......met jouw taalverwording weet je vast wel welk woord wordt omgezet naar 'lief' door de autocorrect.

Tirza

Ginny Twijfelvuur
Hombre

Daar had wel een :-) achter gemogen wat mij betreft....

Merel
Verwarrend

Ja ik vind het ook een verwarrende term. Man zegt het hier ook telkens en ik denk dan dat het over een programmaatje gaat.
Whatsapp is het toch officieel? "ik heb een whatsapp-je gestuurd...klinkt alleen ook niet echt goed ;-)

Manda Rijn
Even tegen aan bemoeien

op mijn directe manier even: jouw man heeft zijn beste tijd met jou wel gehad. Dat ligt helemaal niet aan jou, dat zit bij hem.

Hij heeft enorme behoefte aan aandacht van andere vrouwen, op jacht gaan, zich weet ik wat allemaal wel niet weer voelen/beleven/jong zijn jong voelen/weer alle mogelijkheden in het leven ervaren/experimenteren/nieuw, fris, zorgenloos, onverwachtte sex, spanning en sensatie.

Joh 'ze' scheiden met bosjes hier. En niet omdat er een ander was (al waren die er in meeste gevallen wel, in sommige gevallen bosjes) maar omdat er geen 'leuk/fijn thuis komen met die ander meer is'. Termen die ik zoal voorbij heb horen/zien komen "bij haar/hem blijven dan ga ik liever dood", "ik heb geen ene fuck aan hem", "ik word gek van onrust hier bij jou, moet er niet aan denken weer die 20 jaar te moeten doen", "ik ben niet meer verliefd op je".

De koek is op, de pijp is uit. Dwing hem een tijdje weg te gaan, jij weet dat je wel trouw bent en van hem houdt, verliefd bent nog steeds op hem, aan jou zal het niet liggen. Maar daar gaat het niet om, hij zoekt iets anders.

Ik zou geen tijd verspillen aan al die anderen, dat zoekt hij maar lekker zelf uit, maar niet terwijl hij in je bed slaapt.

Los laten, dwingen weg te gaan. En dan maar eens zien of hij terug komt en er weer vol voor wil gaan. Je kan jezelf weinig verwijten.

Even voor de duidelijkheid, mijn relatie heeft ook een dip, niemand gaat vreemd hier, we zijn gek op elkaar, ander issue.

lowski
Verwarrende taal

Hombre, het was mij ook totaal onduidelijk dat een 'app' tegenwoordig 'berichtje' betekent. Eergisteren was het nog een verhipt woord voor 'programma'... :-)

Maar terug naar het onderwerp. Christine2, uit het (inmiddels door de beheerder gewiste) berichtje lees ik niet veel kwaads eigenlijk. Eerder nog een sarcastische ondertoon. Kan het niet zijn dat hij eigenlijk geïrriteerd reageerde?

Ik weet het, dat is net zo vervelend voor jou (je bent niet geïrriteerd over iets dat je niet raakt), maar het geeft misschien iets meer hoop op verbetering.

Oh, en nog iets: ik wis mijn berichtjes eigenlijk ook altijd. Een soort automatisme, zo van 'klaar en weg ermee'.

MariaR
Kweenie hoor manda

Misschien werkt je raad en is het heel wijs om trouw te blijven wachten op iemand die veel aandacht van buiten nodig heeft. Maar ben je dan ook geen deurmat?
Als die ander er al is, trek je als langdurige relatie met kinderen meestal aan het kortste eind. Nieuw en vers is meestal toch spannender dan vertrouwd en bekend.
Maar goed, ik weet het oprecht niet. Misschien werkt je advies wel prima in de praktijk.

dc
Tirza

autocorrect is echt irritant. Je weet namelijk niet zeker of er een toets naast is gedrukt of eentje een keer teveel. Ervan uitgaande dat er in de juiste volgorde gedrukt is op de JKL toest, daarna de GHI, daarna, DEF 2x, dan heb je vrij veel mogelijkheden, maar minder omdat een g of h na de JKL onwaarschijnlijk is en aan het einde 2 keer dezelfde letter ook.

Ik heb de app (ha!) niet gezien, maar ik kan verder eigenlijk alleen "lied", Lide (kort voor Lidewij?) of "life" bedenken.

Christina2
Manda

Ik denk/voel dat je gelijk hebt.
Mijn man is niet meer "blij" thuis, hem wegsturen terwijl we net hebben afgesproken voor elkaar te gaan? Ik heb hem nog niet geconfronteerd met " het berichtje" dat ik gelezen heb.

Vind zo moeilijk, ik hou van m, het doet me pijn, maar hem loslaten lukt niet. Ik wou dat ik het makkelijker kon...

Ik heb gisteren wel gevraagd waarom het zo vlak/ kil gaat tussen ons. Hij zei dat hij dat niet wist...

Ik denk erover om je advies op te volgen, maar moet even kracht en moed verzamelen.

Pagina's

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.