Home » Forum » Bedrogen door mijn man

Bedrogen door mijn man

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

2 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
AvizeSa
Bedrogen door mijn man

Goedemorgen, ik had nooit gedacht dat ik op een forum zou gaan schrijven over mijn relatie maar ik zou toch graag mijn verhaal willen doen.
Vandaag precies een week geleden ben ik erachter gekomen dat mijn man 1,5 jaar lang een relatie heeft gehad met zijn collega. Voor onze dochter wilde ik zijn oude telefoon "opruimen". In het fotoalbum ( Gmailmapje)kwam ik tot mijn grote verbazing foto's en filmpjes tegen van hem en een andere vrouw. Ik wilde er eerst nog een goede verklaring voor vinden maar al snel kon ik er niet om heen. Ik heb hem die avond nog geconfronteerd met alles, eerst ontkenning maar ja de beelden liegen er niet om. Toen kwamen alle nare feiten naar boven. Hij heeft spijt en wilt voor ons gaan. De relatie was 5 weken geleden beëindigt. Ik heb afgelopen zaterdag een gesprek gehad met haar ik wilde haar kant horen. Ik ken haar verder niet maar het gesprek is rustig verlopen. Ik kan me echt niet voorstellen hoe ik hier mee kan leven als ik bij hem blijf, ga ik die beelden ooit nog kwijtraken? Ik hou zo veel van hem en het doet zo 'n pijn. Het vervelende aan het verhaal is dat onze relatie goed was tot dat hij besloot om vreemd te gaan, we zijn nu 19 jaar samen waarvan 14 jaar getrouwd. Het afgelopen jaar is het heel erg slecht gegaan en ik snapte eigenlijk ook nooit waarom we daar nooit doorheen kwamen.
Het doet echt zo 'n pijn.

Pennestreek
AvizeSa, ik raad je aan mee te schrijven bij lopend draadje

Lieve AvizeSa, wat vreselijk voor je. Het is geen troost, maar weet dat je niet de enige bent. Er loopt hier een draadje Verder na ontrouw, dat zou ik even (nou ja, even is het woord niet, het is een behoorlijk lange draad intussen) lezen als ik jou was. Maar daar vind je lotgenoten, herkenbare verhalen, tips. En een luisterend 'oor'.
Zie je daar!
Maar nu eerst even een dikke virtuele knuffel {{{{AvizeSa}}}}}

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.