Home » Forum » Gekwetst

Gekwetst

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Henky
Gekwetst

Hoi ik heb mijn vrouw gekwetst ik ben niet vreemd geweest maar deed telefoon sex eerst en voor de tweede keer stuurde ik een vrouw die in Scheiding ligt een mooi gedicht dat mijn vrouw bij toeval gelezen heeft u ja stom van mij. We zijn 23 jaar bij elkaar 21 jaar getrouwd en ik heb verschikkelijk veel pijn maar vooral spijt . Dat weet mijn vrouw .We praten veel en we Willen door gaan en niet scheiden . Ik vroeg haar laatst hou je nog van mij , waarop ze zei ik hou wel van je maar anders . Mijn antwoord hoe dan als een broer of zus ? Ze zei nee anders niet erg duidelijk dus .

Ze praat er met andere over maar niet met mij . We modderen door ik ben door ongeval arbeidsongeschikt eigen zaak en ik voel me leeg krijg niet voldoende aandacht thuis loop 24 u per dag te piekeren .mijn vrouw haar moeder heeft hersen tumor en onze oudste dochter iets aan de schildklier.

Ik probeer op elk front mijn vrouw te lief kozen steunen bij haar moeder huishouden en de zorg voor onze meiden op mij te nemen .

We zijn allemaal prikkelbaar en vraag me af of onze relatie weet goed komt mijn vraag aan jullie is . Kijk even met mij mee heb je vragen stellen ze mij en voor oplossingen sta ik breed open .

GR Henk

BeetjeAnders
Er zijn meerdere vormen van vreemd gaan.

Je hoeft daarvoor niet persé met elkaar in bed te duiken.
Ik vraag me af of het bij jou komt door verveling.
Ik weet niet tot in hoeverre jij lichamelijk beperkt bent maar zorg dat je een hobby hebt, liefst meerdere en het liefst buitenshuis zodat jij ook nog wat leuks te melden hebt als zij thuiskomt en niet in de verleiding komt om jouw tijd in te vullen met anderen over het net. Daar barst het namelijk van de eenzame mensen.

Kaaskopje
Wat is de 'schade' door het ongeval?

Misschien kunnen we beter meedenken als we dat weten.

Ik vind het overigens dapper dat je op een forum waar hoofdzakelijk vrouwen reageren, ook vrouwen van (ex-)mannen die een scheve schaats gereden hebben, je vraag gesteld hebt.

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.