Home » Forum » Mijn verhaal verliefd op iemand anders

Mijn verhaal Verliefd op iemand anders

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Schijn
Mijn verhaal Verliefd op iemand anders

Soms wil je iets kwijt en weet je niet waar. Daarom stuur ik jullie mijn verhaal.
Eigenlijk begon het acht jaar geleden. Mijn oudste kind startte bij de sportschool. En reeds een korte tijd daarna werd ik heimelijk verliefd of de trainer. Ja, dat gebeurt wel vaker dat iemand verliefd wordt op een sporttrainer. Deze man hier is dan ook erg geliefd. Hij doet zo gewoon, en toch heeft hij iets ergs aantrekkelijks. Ook zijn alle kinderen gek op hem. Hij heeft toen eigenlijk nooit veel aandacht aan mij besteed, ik daarentegen werd elke dag gekker op hem, al liet ik daar nooit iets van merken. We zijn trouwens allebei getrouwd met kinderen. Intussen gaan ook al mijn andere kinderen naar die sportclub en doen het erg graag. Ik ben na een tijd ook in het bestuur gegaan. Niet alleen door mijn interesse in die man, maar ook omdat ik intussen heel goed wist hoe alles ging en het gewoon leuk vond om mee te helpen. Toen had ik heel erg veel contact met hem. Bijna dagelijks, er moest dan ook steeds iets besproken of georganiseerd worden. We hadden steeds een beter contact, ook onze families. We nodigden elkaar uit voor verjaardagsfeestjes of gewoon zomaar. Nooit liet ik iets van mijn gevoelens tonen, al waren die erg hevig. Hij was de enige man in mijn leven. Ik kreeg steeds meer verantwoordelijkheid in de club en daardoor zijn ook kleine onenigheden gekomen. Ook mijn man had steeds meer kritiek op wat gebeurde in de club. Ik ben er op den duur uit gestapt, omdat ik bijna alles moest regelen en gewoon geen tijd meer had om dit te combineren met mijn huishouden. Hij vond het niet leuk dat ik opstapte, om practische redenen, maar intussen hadden we ook een goede relatie opgebouwd. In een volgende vergadering, waar ik nog aanwezig was, had hij ook gezegd dat hij het erg jammer vond dat ik vertrok, want hij kon met mij dingen bespreken, die hij niet met iemand anders kon, hij zei dat we een speciale band hadden en zei erbij dat hij niet kon verklaren waarom. Dat was heerlijk om dit te horen, van de man die ik intussen al jaren lief had.
Even iets meer over de relatie met mijn man. Hij is eigenlijk een moeilijk mens. Hij doet nooit veel moeite om thuis te zijn, vaak zit ik hele dagen alleen met de kinderen want hij zit in de pub of bij vrienden. Een goed gesprek hadden we nooit. En hij liegt ook heel vaak. Het heeft me vroeger veel pijn gedaan, ik heb heel veel gehuild, maar om practische redenen voor ons gezin ben ik nooit opgestapt. We maken geen ruzie meer, we hebben eerder een practische relatie. Eigenlijk kan het me niet meer schelen wat hij doet en ik vind het niet leuk meer als hij thuis komt, want hij is eigenlijk helemaal niet gezellig. Maar ok, we gaan als gezin wel ergens samen heen. Bespreken de dingen van elke dag (als hij thuis is). We lijken voor anderen een gewoon gezin, maar een liefdesrelatie hebben we niet meer. Ook slapen we reeds enkele jaren apart, hij probeert soms nog iets, ik mag er niet aan denken om met hem te vrijen.
Nu terug even over mijn “lief” (natuurlijk enkel in mijn dromen). Sedert ik uit het bestuur ben, is ons contact verminderd. Ook heeft mijn man niet meer zo een goede relatie met hem (mijn man kan ook nooit lang goede relaties in stand houden). Ik zie hem zo een drie keer in de week op de training, soms praten we, soms is het heel kort. Toch denk ik dat ik wel iets beteken voor hem, al weet ik niet wat. Ik probeer het van me af te zetten, soms denk ik minder aan hem, maar ik kan hem nooit helemaal uit mijn hoofd zetten.
Nu, gisterenavond(nacht) plaatste hij op zijn facebook een video met een liefdeslied, eigenlijk een prachtig lied. Ik tijfelde lang, wel een half uur lang en klikte daarna op like. Je kunt je niet voorstellen hoe warm ik ervan werd, van de spanning wat hij ervan zou denken. En 2 minuten later klikte hij zelf ook op like, waar ik nog warmer van werd, haha. Daarna plaatste hij een tekst in poezievorm, waar staat dat het een ongelofelijk gek gevoel geeft wanneer je stapelverliefd bent. Ook had hij enkele dagen geleden al gedichten geplaatst waarin te lezen stond dat hij “iemand” miste en hoe hij het daar moeilijk mee had. We zien elkaar inderdaad bijna niet nu het vakantie is. Ik weet niet of ik er iets meer moet van denken, of dat het allemaal toeval is en ik gewoon vanalles zit te dromen.
Zoals een verliefde puber ben ik de hele dag van slag.
En ik heb alweer kriebels in mijn buik want deze avond zal ik heb misschien zien op een feest. En morgen heeft ie zijn verjaardag, en heb ik misschien de gelegenheid om hem drie kussen te geven.

Ik wou dit gewoon even kwijt, want dit kan ik aan niemand vertellen. Ik weet ook niet wat ik hier mee moet en daarom zou ik het leuk vinden wat respons te horen.

Kaaskopje
Onder de huidige omstandigheden

kan ik mij heel goed voorstellen dat dit je overkomt. Het lijkt me alleen niet verstandig om het verder te laten gaan dan wenselijk is, als het niet je bedoeling is om je man te verlaten en hij zijn vrouw. Het gaat immers niet om drie mensen (jouw man en jij en je 'lief'), maar ook om zijn vrouw en de kinderen. Vraag je ook af wat het voor de toekomst zou betekenen als jij iets met de trainer van je kind(eren) zou krijgen. Ingewikkeld!
Misschien moet je toch maar eens de optie van een scheiding overwegen. Bij elkaar blijven omdat het zo lekker praktisch is, is toch ook geen doen.

nathalie
Vergelijking

Je maakt een vergelijking tussen je eigen man en iemand die je misschien wel een beetje kent maar toch niet echt. Ja logisch dat die vergelijking ver in het voordeel van die ander uitvalt in deze omstandigheden. Maar bedenk dat het gras aan de overkant altijd groener is en verliefde kriebels niet zoveel met werkelijkheid van doen hebben.
Toen ik zelf in zo'n situatie zat (been there done that) heb ik bedacht dat vergelijken sowieso niet eerlijk is. Het is een signaal dat je eens heel goed naar je relatie van nu moet kijken, wil die nog of wil je die niet meer? Dát is de keus, los van die ander. Geen vergelijk tussen A of B maar de keus tussen A of alleen. Want of het wat zal worden met B of niet, dat staat nog te bezien. Hij is ook getrouwd toch?
Bij mij viel door de gevoelens die losbarstten voor een ander het kwartje dat ik eigenlijk mijn relatie niet meer wilde. Het kon blijkbaar ook heel anders voelen, nou dan wilde ik het niet zoals het leven met mijn A was. We zijn uit elkaar gegaan. (En ja het is daarna ook nog iets geworden met die ander maar dat had ook niet hoeven zijn, en dan had ik het nog de juiste beslissing gevonden.)

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.