Home » Forum » Ookzo larisse nina

OokZo / Larisse / Nina

13 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Flavia
OokZo / Larisse / Nina

Op eens schoot het oude draadje weer door mijn hoofd en vroeg ik mij af hoe het nu gaat.
Ik hoop nog steeds met stapjes vooruit.

Larisse
Flavia

Wat lief dat je er naar vraagt!

Nina kan het beste zelf antwoorden, natuurlijk, maar ik kan wel een paar dingen zeggen.

Ze heeft grote stappen gemaakt en we zien steeds weer dat er kwartjes vallen. Nina leert dus veel en maakt zich langzaam maar zeker los van haar verleden! Er is nog wel veel werk aan de winkel. Jarenlang opgebouwd trauma ben je niet zomaar kwijt.
En natuurlijk zijn er soms zware, moeilijke momenten en stapjes terug, maar de grote lijn is zeker omhoog.

We hebben veel contact met elkaar en zijn goede, dierbare vriendinnen van elkaar geworden (heel bijzonder toch) en ondanks dat we regelmatig heftige momenten delen, hebben we ook veel lol.

Gelukkig was het een goed en vooral dapper besluit om weg te gaan bij haar ex. Ze kent nu in tegenstelling tot vroeger vaak genoeg hele gelukkige momenten en heeft er een paar nieuwe vriendinnen bij in de buurt (wij natuurlijk op afstand).

Ze probeert haar kind zo goed mogelijk te steunen en te helpen, aangezien kind nog enorm veel last heeft van die kl...… k. Dit wordt in elk geval door kind gewaardeerd.

Rosie
Wat fijn!

Zo fijn dat ze een nieuw leven kan opbouwen en jou als steun heeft!
Vanwege het kind is er vermoedelijk nog contact met ex, gaat dat naar omstandigheden goed?

Mari
echt heel fijn

om te horen en wat bijzonder dat OOL en jullie bemoeienis Larisse en Ookzo zo'n verschil kan maken in iemands leven.
Nina: jij en je dochter alle goeds gewenst!

Flavia
Fijn

Wat fijn. En wat bijzonder dat dit forum in het echte leven tot dierbare vriendschappen heeft geleid.

Lou
Indrukwekkend

Heel indrukwekkend, hoe deze hulp tot stand is gekomen en hoe goed het kennelijk werkt. Top wat jullie tot nu toe al hebben bereikt. Ik ben ook zo blij voor het kleine meisje!

Larisse
Rosie

“ Vanwege het kind is er vermoedelijk nog contact met ex, gaat dat naar omstandigheden goed?”

Ja, er is helaas, noodgedwongen, nog contact (zo min mogelijk), en dat gaat niet goed, maar Nina doet haar best daar (met onze hulp) zo goed mogelijk mee om te gaan. Dat vraagt wel wat van haar. Degenen die het draadje kennen en een beeld van haar ex hebben, kunnen zich er vast wel iets bij voorstellen.

Willem
Ben ik nou gek?

Het is ongetwijfeld met de allerbeste bedoelingen, maar ik vind het zo ontzettend fout dat we hierzo niet _met_ maar _over_ iemand praten.

Larisse
Willem

Ik heb Nina al geïnformeerd hoor over dit draadje. Ze zal wel zelf reageren als ze daar tijd voor heeft.

Nina
hoi

Lieve allemaal

wat lief dat jullie informeren hoe het nu met ons gaat.

Zoals Larisse het zegt ‘er is nog veel werk aan de winkel’. Hoewel ik het heel fijn heb in mijn stulpje, mag doen en laten wat IK wil, zijn er ook minder goede dagen. Ik moet zeggen, ik geniet intens van mijn vrijheid: ik mag eten wat ik wil, ik mag gaan slapen wanneer ik wil, ik mag mijn familie zien wanneer ik wil en ik blijf bij vrienden tot hoe laat ik wil. Ik moet nu ook mijn eigen beslissingen nemen, dat voelt vreemd.

Doordat mijn ex agressietherapie gevolgd heeft, werd hij door de rechtbank ‘goedgekeurd’ om een week/week regeling te krijgen. Dat loopt totaal niet goed. Dochter is als ze bij hem is vaak erg ongelukkig. Ze stuurt me dan vaak droevige berichtjes, waardoor ik me voortdurend zorgen maak en slecht slaap.
Eerder deze week bijvoorbeeld is ze door zijn nare gedrag weggelopen bij hem waardoor we naar de politie moesten gaan. Ex is nog geen haar veranderd.

Een mail met mijn ex brengt mij nog vaak heel erg van streek, dan ben ik soms een paar dagen echt ziek en verdrietig en down. Daar wil ik graag aan werken, dat dat niet meer gebeurt. Ik wil niet dat die hufter mij nog kan raken. Gelukkig heb ik altijd geweigerd hem mijn telefoonnummer te geven.

Ik heb veel contact met Larisse en OokZo. Zonder hen had ik dit niet gered, dat meen ik heel erg. Zij zijn heel belangrijke mensen geworden in mijn leven. Dit zijn echt zo’n toppertjes, schatten van vriendinnen . Bij deze toch maar even in de bloemetjes zetten.

Dit forum heeft echt mijn leven in de goeie zin veranderd en daar ben ik zo ontzettend dankbaar voor.

Lieve groetjes
Nina

Nina
@ Willem

Als er iemand mag reageren en zeggen hoe het met me gaat, dan zijn het Larisse en OokZo wel. Deze 2 dames kennen mij door en door en weten heel goed wat er gaande is omdat we dagelijks intens contact hebben.

Groetjes
Nina

Hangkous
Nina wat fijn

Fijn dat het, naar omstandigheden, zo goed met je gaat en dat je naar aanleiding van dit forum eindelijk stappen hebt durven zetten.
Ook fijn om iets van je te horen. Ik heb vaak aan je gedacht, mee afgevraagd hoe het zou zijn met jou en je dochter.
Dikke knuffel van mij.

Rosie
Nina

Fijn om weer wat van je te horen! Je bent goed bezig!

Ik herinner me jouw verhaal nog, hoe diep in de ellende je hebt gezeten, en vind het zo dapper van je dat je al deze stappen hebt gezet. Je mag echt trots op jezelf zijn! Het forum heeft jou ondersteund, en vooral Ookzo en Larisse, maar jij was degene die daadwerkelijk die stappen moest zetten en dat heb je ook gedaan! Respect voor je!

Wat de mail betreft: kun je dat mailaccount niet overdragen aan bijvoorbeeld Ookzo, Larisse of iemand anders die je kunt vertrouwen? En eventueel een nieuw mailadres nemen voor andere contacten? Die vertrouwenspersoon vangt dan alle mail op en alleen zaken die echt van belang zijn worden naar jou toegestuurd. Dan word jij niet meer geconfronteerd met zijn bagger.

Sterkte met alles, ook voor je dochter!

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.