Relaties Relaties

Relaties

KRO-NCRV

KRO-NCRV

14-11-2017 om 16:49

Oproep voor tv-programma over relaties tussen broers en/of zussen

[Betaald bericht]

Broers en zussen. Je kiest ze niet uit, maar je bent wel voor altijd aan elkaar verbonden. Tussen broers en zussen kan een diepe band groeien, maar ze kunnen ook als geen ander onder je huid kruipen. Als broers en zussen bij elkaar zitten, duiken oude patronen vaak onherroepelijk op.

Herken jij dat? Zie jij soms op tegen verjaardagen of andere familiegelegenheden omdat je je dan onvermijdelijk weer gaat ergeren? Vermijden jullie bepaalde gesprekken omdat je weet dat dat gevoelig ligt? Hebben jullie iets meegemaakt of een aanvaring gehad maar hier samen nooit echt over gesproken? Zou je graag willen dat dat anders was of wil je afrekenen met het verleden maar weet je niet goed hoe?

Voor een nieuw televisieprogramma zijn wij op zoek naar mensen die graag met hun broers en/of zussen in gesprek willen gaan om inzicht te krijgen in elkaars beleving van gebeurtenissen uit het verleden én het heden.

Sta jij hiervoor open? Meld je dan vrijblijvend aan via [email protected]

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.