Home » Forum » Spijt aanmelding sportschool

Spijt aanmelding sportschool

9 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Cindy
Spijt aanmelding sportschool

Ik ben soms een beetje impulsief...zo heb ik me ingeschreven bij de sportschool. Ben er 1 keer geweest en voelde me niet op mijn gemak en dacht dit is het niet voor mij.Aangezien de 2 weken bedenktijd bijna voorbij zijn waarin ik kosteloos en zonder reden nog terug kan heb ik de knoop doorgehakt dacht zonde als ik straks elke maand betaal maar nooit (zeer weinig) ga. Het lullige is alleen dat mn nichtje zich ook heeft aangemeld.Heb haar niet gedwongen ze was het al van plan maar durf haar niet goed te zeggen dat ik al op geef.Ze vond leuk nog samen te gaan sporten.Zij heeft wel inclusief groepslessen en dat had ik niet dus groepslessen moest ze toch alleen gaan.Maar voel me zo lullig en snelle opgever maar beter nu dan als je aan het abbonement vast zit.Wil het haar graag zeggen optijd want zij zit ook nog in de bedenktijd dus ze kan ook nog terug en vind lullig het pas na die tijd te zeggen. Misschien blijft ze gewoon. Vinden jullie het lullig of snappen jullie me wel?Heb echt beste voor met mn nichtje.Ga het haar morgen maar zeggen dat ik niet meer wil/ga.

Wilgenkatje
Daar is bedenktijd toch voor ?

Morgen meteen melden. Je kunt misschien iets anders verzinnen wat je wel leuk vindt om met je nichtje te doen ?

Brink
Wilgenkatje

Ja vind wel sneu om het me nichtje te vertellen maar wel zo eerlijk zeker nu zij ook nog in de bedenktijd zit. Ben soms ook zo stom he.Maar inderdaad bedenktijd is er niet voor niks.Ik ga mn nichtje het morgen gewoon appen dan is het er maar uit.En dan zeg ik wel we kunnen altijd nog uit eten gaan haha dat zouden we al een tijdje doen.Zie wel wat haar reactie is. Zij is best sportief voetbal,tennis en nu ook nog fitness.Ik ben wat minder sportief:).

Wilgenkatje
Is niet stom, is impulsief

En er zijn hele volksstammen die contributie betalen en zelden gaan omdat ze er bij nader inzien niks aan vinden. Als je iets sportiefs wilt doen, probeer dan iets te vinden wat je leuk vindt. Dan houd je het langer vol.

Oh ja en bel haar even. Kun je het even uitleggen en naar haar luisteren. En een plan b verzinnen.

Suze
Bellen

Je kunt beter je nichtje bellen dan appen.

Als ze dan baalt kan je er meteen op reageren en het uitleggen.

Vervelende boodschappen beter niet via de app.

Cindy
Wilgenkatje,Suze

Bedankt ga het vandaag gelijk vertellen

Lollypop
Balen

Ik zou daar wel van balen en afspraken afzeggen ligt ook niet in mijn straatje.

Paar jaar terug heb ik dankzij een buurvrouw een abo gekocht op voorwaarde wat we samen zouden gaan, anders nam ik geen abonnement.

Uiteraard hield ze het na 3 keer voor gezien wegens geen zin..niet leuk, de hele slappe hap.

Nu mag iemand zich bedenken maar als het ten koste van een ander gaat vind ik het niet leuk als ik de gedupeerde ben, terwijl zij initiatiefneemster was.

Jij komt hier nog advies vragen en je zat er eerder op dan zij en dat spreekt voor je, maar denk voortaan misschien iets langer na of probeer het iets langer dan 1 keer.

Triva
lollypop

Ze is toch nog op tijd?Die ander kan er nog vanaf. Prima dus.

Brink
Ik heb het verteld

Ik heb het gister geappt naar mn nichtje en ze reageerde vandaag aangezien ze in het buitenland is. Ik durfde whatsapp bijna niet te openen maar ze reageerde heel goed.Ze was niet boos en ze zei het leven is te kort om iets te doen wat je niet leuk vind:).Dus het is goed gekomen.