Home » Forum » Vreemdgaan met een pop

Vreemdgaan met een pop?

WINNEN! 

We geven 3x het boek Eerste Hulp Bij Kinderen weg: zo doe je mee!

28 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Alison
Vreemdgaan met een pop?

Zo gaat het eraan toe in een sekspoppenbordeel

Ondernemer Tjeerd-Jan Smit wil als eerste ondernemer in Nederland een sekspoppenbordeel beginnen. Wij namen een bijzonder kijkje voor én achter de schermen bij het allereerste bordeel met sekspoppen in België. "De meeste klanten zijn getrouwd, ik zie het aan hun ring.”

https://m.limburger.nl/cnt/dmf20181023_00078249/welkom-in-het-poppenbordeel

In een krant las ik een artikel over een Belgisch poppenbordeel. Dat is dus een gelegenheid waar je voor 50 euro een siliconen pop kunt huren waar je op sexueel gebied mee kunt doen wat je wil.

Nu ben ik aan het denken, is dat vreemdgaan?

Volgens de uitbater is het merendeel van zijn klanten getrouwd en ik neem voor het gemak aan dat ze hun bezoek niet van te voren hebben besproken met hun echtgenote. Al zou dat natuurlijk ook kunnen.

Voor mij is dit net zo goed vreemdgaan. Mijn definitie van vreemdgaan is dat je zonder medeweten en instemming van je partner je intiemste gevoelens en gedachten fysiek en/of geestelijk deelt met een ander.

Wat vinden jullie? Is een bezoek aan het poppenbordeel zonder medeweten van je vrouw vreemdgaan of niet?

En waarom is er zoiets niet met mannelijke poppen eigenlijk? Mannelijke poppen voor vrouwen bedoel ik dan. Voor homoseksuelen zie ik zo'n poppenbordeel wel als een gat in de markt 😉

Zouden vrouwen in het algemeen naar zo'n bordeel gaan?
Ik persoonlijk zou er niet aan moeten denken. Geef mij maar warm vlees 😄

Kaaskopje
Toch net anders

Het is vreemdgaan, maar omdat je geen emotionele band kunt krijgen met een pop, dat zou ik wat ongezond vinden, is het minder bedreigend. Man/vrouw zal je er niet om verlaten. Mannenprostitutie ligt volgens mij in het algemeen wat meer in de taboesfeer. Dus poppen mogelijk ook.

Hilde
Nou

Er is hier op het forum een vrouw die een seksrobot koopt omdat ze bij haar man niet aan haar gerief komt. Dus waarom zouden vrouwen niet zoiets doen?
Er zijn blijkbaar mensen die het prettig vinden. Leven en laten leven zou ik zeggen. Persoonlijk moet ik er niet aan denken en als mijn vriend naar een bordeel met poppen zou gaan zou ik toch wel heel raar staan te kijken. Ligt allemaal erg ver buiten mijn belevingswereld 😄

Jackie
Nee

Nee, ik vind dat geen vreemdgaan, maar eerder masturberen maar dan, ehm ja, next level zeg maar. Wel mega raar en ergens niet helemaal gezond, vind ik. Als ik voor mezelf spreek natuurlijk.

Lob
Minder bedreigend?

Serieus? Je bent al minder waard dan een pop en dat is minder erg? Ik hoef geen gekke fratsen in mijn relatie en ik ga niet seksueel concurreren met een pop. Ook niet met een persoon of pornoverslaving,maar daar gaat het hier niet om.

Kaaskopje
Lob

Ik zou het hoe dan ook waardeloos vinden, laat ik daar dan maar duidelijk over zijn.

Paasei
Mannen vs vrouwen

Mannen willen nu eenmaal andere dingen met seks dan vrouwen... gericht op de 'daad' en dat kan in 5 minuten. Vrouwen hebben meer nodig van het 'er om heen', de sfeer, aankleding, voorspel. Kost veel meer tijd. Daarom zijn gigolo's ook altijd veel duurder dan prostituees. Denk niet dat een pop aan het 'er om heen' kan voldoen dus je zult niet veel vrouwen zien in zo'n bordeel.

Tja.. masturberen 2.0... erg sneu.

Snickers
Nou Paasei

Je neemt jezelf wel heel als norm. Niks mis met een vluggertje, vooral als de de volgende dag weer vroeg op moet. Als alle vrouwen altijd veel omhaal nodig hebben om een orgasme te bereiken, zouden de Tarzans voor 0,69 bij de Action liggen.

Gigolo's zijn ook duurder omdat ze in tegenstelling tot vrouwelijke sekswerkers zich niet passief op kunnen stellen tijdens hun werk.

Dat artikel stond een half jaar geleden al in de zaterdagbijlage. We hebben ons er erg mee vermaakt. Ik zag het ook als een vorm van masturberen. Niet iets waar ik me druk om zou maken als hij dat een keer uit nieuwsgierigheid deed. Man zei dat hem niet erg aantrok. Al was het maar dat hij vermoedde dat hij de rest van zijn leven met Sinterklaasgedichten ermee om de oren zou worden geslagen.

Paasei
Snickers

Volgens mij hebben hele (vrouwelijke) volksstammen tijd en en aandacht nodig om een orgasme te bereiken.. met een ander dan. Eigen (hand)werk kan idd sneller. Zou zo'n pop een vibrator hebben..? Dan nog zijn wij vrouwen veel te praktisch om daarvoor helemaal naar een bordeel te gaan. De Action is dichterbij..;-))

Sinilind
Gatv...

is mijn reactie. Ik zou niet meer met mijn vriend kunnen vrijen als ik wist dat hij het met een pop doet, ik vind het echt ziek. Ik denk dat ik makkelijker eroverheen zou komen als hij een vluggertje met een kennis had!
Brrrrr
Sini

Ad Hombre
Sini

Zo is het precies!

Marijn
ja

Sini, wat jij zegt: ik zou er echt eng van zijn. brr. Ik heb al dat ik een vluggertje met een kennis meer te behappen vind dan een 'vrouwtje kopen' door naar de hoeren te gaan. Dit vind ik nog zieliger. Het is toch gewoon een opblaaspop 2.0?

Ad Hombre
Marijn

Ach, een kennis is toch ook maar opblaaspop 3.0?
En jij, Marijn, misschien ben jij wel opblaaspop 4.0?

Ik vind het een beetje zielig om mensen met opblaaspoppen te vergelijken...

40er
En

Als een vrouw dan in haar eentje een vibrator gebruikt? Komt toch op hetzelfde neer?

Marijn
nee ad

Ik bedoel het anders: ik vind de robot een opblaaspop 2.0

Het doen met een kennis vind ik anders: daar is een menselijke maat bij aanwezig: zij heeft er ook plezier van (hoop ik dan). Naar de hoeren gaan reduceert de ander tot koopwaar. Persoonlijk staat dat mij tegen. dat is niet bij het doen met een kennis

Marijn
40er

ja is hetzelfde eigenlijk. Is ook niet mijn stijl

Luister, het gaat mij er niet om dat ik gelijk zou hebben. Ik geef slechts mijn voorkeuren aan. Ik ga er dan ook niet verder over discussieren. Iedereen mag doen wat hij of zij wil of het nou met een opblaaspop of met een vibrator is. Ik geef aan hoe het voor mij voelt.

Marijn
ja was onduidelijk

nee ik zie dat mijn bericht ook niet duidelijk was: Ik bedoelde: ik vind naar de hoeren gaan van een partner lastiger om mee te dealen dan het doen met een kennis. En als manlief het met een opblaaspop zou doen zou ik daar toch eng van worden. En zo'n robot vind een opblaaspop 2.0.

Utrechtse
Ziek?

"ik vind het echt ziek"

Van dat soort uitspraken gaan mijn haren overeind staan. Het is namelijk precies de manier waarop sommigen ook nog steeds over homoseksuelen praten. Sini, dat het jouw smaak niet is, is helemaal prima. Maar waarom moet er direct zo'n veroordeling bij? Leven en laten leven.

Ad Hombre
Marijn

"En zo'n robot vind een opblaaspop 2.0."

Ok, daar zit wat in ;-)

Ad Hombre
Utrechtse

"Van dat soort uitspraken gaan mijn haren overeind staan."

Ik word zolangzamerhand zo ziek van die dwanglinkse tolerantie dat ik er bijna alsnog anti-homo van zou worden.

Utrechtse
Ad

"Ik word zolangzamerhand zo ziek van die dwanglinkse tolerantie dat ik er bijna alsnog anti-homo van zou worden."

Ja, laten we ons vooral bemoeien met wat iedereen in zijn slaapkamer doet. En alles wat afwijkt van 'de massa' noemen we gewoon ziek, gek of belachelijk. Het is immers volstrekt onnodig om af te wijken van de massa. Gewoon Doen.

Snickers
Kostelijk

Wat een heerlijke draad. Allereerst die bizarre vraag al of je vreemd kunt gaan met een stuk rubber. Sini die vriendlief an liever aan de rol ziet gaan met een kennis, Nou vind ik zo'n pop waarin jan en alleman zijn pielemuis insteekt ook een vies idee, maar die kom je achteraf niet tegen op een feestje.

Iemand die zich opwindt over de intolerantie ten aanzien van poppenvrienden, een ander die zich verheven voelt boven seksspeeltjes en Ad die weer een stok heeft om op de linkse kerk te roffelen.

En dan een generalisatie over de vrouwelijke seksbeleving waarvan ik denk: tsja als je als man de geurkaarsen moet aansteken, rozenblaadjes in de bedstee moet strooien, instemmend moet hummen in
een diepgaande relatieanalyse en dat alles nadat je eerst de keukenkastjes een beurt hebt gegeven voordat je partner je genadiglijk toestaat haar te bestijgen, dan snap ik wel dat ze hun toevlucht tot betaalde seks.

Sinilind
Utrechtse

Tja. Ziek is misschien niet het woord. Eerder ontzettend zielig. Ik heb geen moeite met seks, masturbatie, home of hetero of groepseks, als
het allemaal met wederzijdse goedvinden is, prima. Maar het idee van een man (of vrouw) die het met een pop doet, nog steeds brrr. Kijk een vibrator of een kunstvagina is een accessoire en pretendeert niet op een mens te lijken. Zo’n pop wel.
Doet me een beetje denken aan Jude Law in A.I die een seksrobot speelde. Eenzaamheid ten top.
Sini

Ad Hombre
Snickers

Nou, alleen hier! ;-)

Kom maar op met die kerk!

Charlie
Mooi

Snickers, maar juist jouw post is extra kostelijk!

Ik weet niet of het kan schelen, maar het lijkt mij een positief initiatief. Er is nog veel en veel te veel sprake van vrouwenhandel en andere foute zaken binnen wereld van prostitutie.. Als dat ook maar een fractie vermindert door 'automatisering' ben ik hartstikke voor.

Inanna
Snickers woordkeuze

Gezien het onderwerp ging mijn koffie bijna over mijn toetsenbord toen ik dit las:

"dat alles nadat je eerst de keukenkastjes een beurt hebt gegeven"

Dan heb je toch iets een beurt gegeven zonder er voor te moeten betalen ;)

On topic, ik zou geen moeite hebben met een sekspop bij wijze van seksspeeltje, waarbij ik het wel een ranzig idee vind om er 1 te huren, moet je maar hopen dat die goed schoongemaakt is. Ik zou ook geen door anderen gebruikte vibrator willen.

Het moment dat de pop wordt gezien als echt persoon, zou dat voor mij een grens over zijn. Dan voelt het toch echt wel als vreemdgaan omdat het dan seks met een ander wordt en niet met een speeltje.

Charlie
Ach Inanna

Ik had er geen beeld bij, maar door jouw post heb ik echt vreemde beelden in mijn hoofd;)

Bij een 'echte' prostituee moet je natuurlijk ook maar hopen dat er goed is schoongemaakt.

En ach, tsja. Ik voel ook weleens concurrentie met een telefoon als het gaat om manlief. Dan gaat het alleen om aandacht en (vziw) niet om seks. (ik bedoel niet aandacht voor vrouwen online oid, maar gewoon voor zijn telefoon dus;))

Jackie
proest

"Bij een 'echte' prostituee moet je natuurlijk ook maar hopen dat er goed is schoongemaakt."

Haha, hilarisch Charlie!

Dit moet je weten over mondkapjes!

Belangrijke informatie over mondkapjes: Lees het hier.