Home » Forum » Vriend praat hele dagen over zangeres

Vriend praat hele dagen over zangeres!

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Cornelia999
Vriend praat hele dagen over zangeres!

Sinds anderhalf jaar hebben mijn vriend en ik een relatie. Een lange afstand lat relatie.

Hij heeft in een band gespeeld, sinds een twee jaar is hij ermee gestopt. Sinds die tijd praat hij dagelijks wel drie keer per dag over de zangeres van de band.

Ik vind dit niet leuk. (oeps ben ik jaloers? op iemand die er niet is en die ook niet meer gezien wordt?).
Hij zit steeds op facebook te kijken en als ze een bericht gepost heeft, dan laat ie me de foto zien en is heel blij. Ook bij ieder liedje op de radio zegt ie...oh, zij zong dat zo mooi! Ze is zo goed joh! dat kan ze zo goed.

Ik ken haar niet en heb haar maar een keer gezien.
Toch vind ik dit niet leuk.
Willen jullie me helpen, want ik weet niet hoe ik moet reageren of wat ik moet zeggen.
Wat is het beste om te doen?

juf Ank
ennuh...

Hoe oud zijn jullie? Het klinkt een beetje alsof je vriend een soort fantasierelatie heeft of niet eerlijk tegen je is. Ik zou maar luisteren naar je onderbuikgevoel. En hem rechtstreeks vragen of hij verliefd is op haar. Wat je vervolgens het beste kan doen, kun je alleen zelf bepalen. maar maak het eerst maar eens bespreekbaar.
Ik vind het niet zo gek dat je jaloers bent. Jaloers-zijn is niet perse slecht of verboden he?
Afhankelijk van wat jullie over trouw hebben afgesproken.

Marit
tuurlijk baal je

Ik had een vriend die had het altijd over Doutzen Kroes. Hij had het zelf niet eens door. Op een gegeven moment zei ik: "ja nu weet ik het wel". Hij was uiterst verbaasd. Ja doei ga dan maar met haar. Ik heb het uitgemaakt. Natuurlijk kan iemand ergens fan van zijn, maar zo'n doorzichtige amechtige bewondering zonder met mijn gevoelens rekening te houden gaat me te ver

Flanagan
Desinteresse

Vroeger pratte mijn vader coordurend over de kinderen van mijn zus; er was geen interesse voor mijn kinderen. Toen gaf ik aan dat als ik wilde weten hoe het met die kinderen ging, ik wel bij mijn zus op visite ging. Boodschap kwam binnen.

Je kan ook zeggen dat je naar haar toe gaat of haar optreden wilt bijwonen, als je daar behoefte aan hebt ipv zijn gepraat over haar. Grote kans dat je man geen zin heeft in bezoek aan een optreden van een band waar hij uitgestapt is en niet meer over haar gaat praten.

Zie zijn interesse als het meeliften op succes, waar hij eigenlijk geen deel meer van uitmaakt, ipv iets persoonlijks.