Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Relaties Relaties

Relaties

tonny

tonny

23-04-2010 om 23:44

Waar vonden jullie je partner?

Op het werk? In de vakantie? Tijdens je studie? In de supermarkt? Bij het uitgaan? Via vrienden? Via familie? Via internet? Of?

Tonny
(vakantie/ conferentie)


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Bennikki

Bennikki

24-04-2010 om 00:09

Ok tonny

Ik vond mijn partner (eigenlijk vond hij mij) omdat we in dezelfde straat woonden en ik geen tuin of balkon had, en dus vaak in de zon op de stoep zat. Ik volgde wat vakken van zijn studie, dat schepte een band..
Dus. Jij vond je partner tijdens een conferentie? Hoe en waar?
Bennikki

elmosong

elmosong

24-04-2010 om 01:32

Buren

wij waren buren van elkaar!
bijna buren dan... woonden samen op dezelfde verdieping van een flat

Minet

Minet

24-04-2010 om 10:03

En hier

Voor het eerst in mijn leven kwam ik in een jongerencentrum, op hemelvaartsdag, ik was 23, en zag daar de man van mijn dromen
Hij had de hele middag achter de bar staan tappen, vele pilsjes gekregen EN genuttigd, we raakten in gesprek waarbij ik beweerde dat hij al iets teveel op had. Een reflexentest zou het bewijzen! Ik won de test, en kreeg hem erbij
De volgende middag ben ik naar hem toegegaan vanuit mijn werk, en nooit meer vertrokken!

De telefoon

vroeger had je (voor internet datingsites) telefoonlijnen waar je oproepjes kon inspreken en dan antwoord kreeg (als je mazzel had). Ik plaatste een oproepje voor een maatje om mee te motorrijden, had niet altijd zin om alleen te rijden. Man reageerde, had geen motor, wel een sportauto. Ik moest erg lachen om zijn eerste reactie en we zijn elkaar gaan bellen. Ik was verliefd voor ik hem ontmoette, de eerste ontmoeting viel daardoor tegen. Maar de tweede keer vloog de vlam in de pan...

Jons

Datingsite

Via internet.
we stonden beiden ingeschreven op een dating site.
Hij moest daarvoor betalen,ik mocht me gratis inschrijven(hoezo discriminatie?),we raakten in gesprek via mail,begonnen daarna te chatten via ICQ( bestaat dat nog?),hebben daarna uuuuuuuuuuuuuuuren gebelt met elkaar ,en na 8 weken ontmoeten we elkaar,het was gelijk: Bingo!
We zijn inmiddels 10 jaar samen waarvan 5 getrouwd.

ishtar

ishtar

24-04-2010 om 11:03

De kroeg

man is de ex van de ex van mijn broer

ishtar

ishtar

24-04-2010 om 11:04

O, en mijn eerste partner

kwam ik tegen in het huis waar we allebei op kamers zaten

Massi Nissa

Massi Nissa

24-04-2010 om 11:24

Pelle

Mijn zusje is getrouwd met een kostganger van mijn ouders! Echt grappig dat dat blijkbaar vaker voorkomt. Ze had indertijd een naar vriendje dat steeds zei dat ze moest afvallen en een tatoeage nemen (akelig figuur, brrr, en wij maar op onze tong bijten). Kostganger wierp een blik op zusje en was verkocht, voor haar duurde het wat langer omdat ze eerst van die engerd af moest. Wat waren we blij toen ze elkaar eindelijk vonden!
Groetjes
Massi

Massi Nissa

Massi Nissa

24-04-2010 om 11:25

O ja

Ik heb man voor het eerst gezien toen hij een poezieprijs kreeg en viel meteen voor zijn diepe stem en grote bruine ogen. Iets later hebben we elkaar echt ontmoet (via wederzijdse vrienden).
Groetjes
Massi

dc

dc

24-04-2010 om 11:44

Op werk

We werkten allebei in het buitenland (hij is frans), en na maanden als vrienden zo ongeveer alles samen te doen buiten werk, viel bij mij het kwartje dat ik verliefd was. Uitgemaakt met mijn vriend in NL en de stoute schoenen aangetrokken en het opgebiecht. Gelukkig bleek het wederzijds te zijn. Is nu 8 jaar geleden.

Een echte aanrader trouwens om frans te leren

Kiki

Kiki

24-04-2010 om 11:46

In de kroeg

Niet zo spannend. We waren goede vrienden voor 2 jaar tot we uiteindelijk een relatie kregen

In een discotheek...

De scharrel van de week ervoor had me laten zitten, maar wie is toch die jongen die de hele tijd naar me zit te staren en steeds perongelukexpres langs moet lopen.... Hij bleek bij mij op de middelbare school te hebben gezeten. Hij is mijn 1e 'echte' vriendje en zijn na 24 jaar nog steeds bijelkaar! Gr Suus

mijk

mijk

24-04-2010 om 14:39

Scouting

hij was begeleider van mijn afdeling. ij was 20 ik was 15 maar wat waren we verleifd. Gaf wat gedoe maar we zijn al weer bijna 20 jaar samen en 10 jaar getrouwd (mijn hemel!...)

MIjn broer had zich nadat het uit was met de vriendin met wij hij al een tijdje samen woonde bij allerlei datingsites ingeschreven. Hij had het ene wilde afspraakje na het andere en was eigenlijk niet zo gelukkig. Na een serieuzere stommiteit zag hij het licht wiste zijn profielen en ging weer verder met zijn leven..

Een profiel heeft hij per ongeluk laten staan, er reageerde een meisje, hij maakte toch een afspraak en ze is nooit meer weggegaan.

Mijk

Rina

Rina

24-04-2010 om 15:07

In amerika

we verbleven beiden (voor onze studies) in het YMCA in New York en hadden een kamer schuin tegenover elkaar.
Dat was al heel leuk, toen bleek ook nog eens dat we op exact dezelfde terugvlucht naar Nederland zaten! Samen ingecheckt en teruggereisd en nu alweer 23 jaar samen.

Mijn broer werd verliefd op de stewardess tijdens een vakantievlucht (nu 20 jaar samen)

koentje

koentje

24-04-2010 om 15:43

In de volkskrant

vond hij mij!~!

Marijn

Marijn

24-04-2010 om 17:41

Bij een vriendin

De eerste keer dat ik mijn nu man zag was bij een vriendin, waar hij toen verkering mee had. Ik was naar haar toe gefiets voor een gezellig avondje samen, zat die gozer er ineens. Yak...ik vond hem helemaal niet leuk, en hij praatte teveel. Ik heb hem die avond echt weg zitten kijken. Een paar weken later ging het tussen hun twee uit en weer een paar maanden later sprak ik hem weer eens. Hij biechtte op dat hij mij zo leuk vond toen hij mij voor het eerst zag, ik had mooie ogen en keek zo speciaal naar hem (hahah ja... ik zat je weg te kijken vertelde ik hem toen lachend) had hij dus helemaal niets van in de gaten gehad

Marijn

Bastet

Bastet

24-04-2010 om 18:51

Festival

Op Parkpop!
Bastet

Polly Shearman

Polly Shearman

24-04-2010 om 21:00

Hij kwam

Naakt mijn tuin in gelopen, omdat hij was wakker geworden in de brandgang, en ik vond hem zo lief dat ik hem maar heb gehouden.

Kaaskopje

Kaaskopje

24-04-2010 om 21:05

Bij broer

Ik kende zijn broer al langer en kwam daar regelmatig voor de gezelligheid langs. We dronken dan koffie, keken wat tv, gewoon leuk. Op een avond/nacht kwam via de achterdeur zijn broer binnen kachelen, Hij was naar de kroeg geweest en kwam zijn broer en diens vriendin nog even feliciteren met hun verjaardagen. Het was die avond niet gelijk raak. Ik zat nog te somberen over mijn net ex-vriend en hij zat op dat moment ook met zijn sores. Maar ik vond hem wel gelijk interessant en grappig. Wel konden we het gelijk heel erg goed vinden. Het heeft nog een 5 maanden geduurd voor we echt verkering kregen. Vanaf dat moment zijn we eigenlijk praktisch niet meer bij elkaar vandaan geweest. Ik kwam bijna nooit meer in mijn eigen flat en na 5 maanden zijn we echt samen gaan wonen. Oh ja, we woonden al 2 jaar op dezelfde verdieping, maar omdat we allebei een 'eigen' trappenhuis hadden aan de andere kant kwamen we elkaar nooit tegen. Tot bij zijn broer hadden wel elkaar dus nog nooit gezien.

liedewij

liedewij

24-04-2010 om 21:24

Vriend van vriendin

Vriendin had een bijzonder leuke vriend. Het ging uit en al snel bleek hij voor mij te gaan....Beetje foute start, wel nu 23 jaar bij elkaar!

Helen

Helen

24-04-2010 om 21:36

Op het werk

we waren collega's en bleken na een jaar of zo een klik te hebben. Gewoon leuk en ik was ook gewoon getrouwd. Toen ex en ik uit elkaar gingen, zijn we een keer samen gaan eten en toen was het snel bekeken..

Dirkje

Dirkje

24-04-2010 om 21:52

Wij

waren medestudenten van elkaar. Kenden elkaar overigens al jaren voordat de vonk oversloeg.
Groet,
Dirkje

Brianna F

Brianna F

24-04-2010 om 22:04

Camping

Op de camping in Limburg. We hebben eerst een aantal jaren vriendschappelijk gepend met elkaar, totdat ik toch wel wat meer in hem begon te zien.(Zonder hem echt te zien) Verloving verbroken, op de trein gestapt en na een half jaar getrouwd en dit jaar al 29 jaar lang.

Echt raar verhaal

Ik was ballerina op de academie en hij was muzikant op het conservatorium. Hetzelfde introductieprogramma waarbij we samen danslessen volgden. Ik vond hem leuk! Maar hij deed er niks mee. Een half jaar later zag ik hem optreden op een cultureel studenten festival en omdat hij én zong, én percussie deed met een beatring, schudei en woodblock om zijn been, én dat allemaal te samen, én ook nog rytmische zuiver en mooi, dacht ik: da's knap!
Op de afterparty werd er ge-po-go-d (je weet wel tegen elkaar opspringen). Ik sprong en hij ving me op! Nou ja zeg!
Toen zei ik onze legendarische openingszin; ik ken jou. Toen zei hij; da's mooi, want ik ken jou niet.
Nu alweer 17 jaar bij elkaar en 10 jaar getrouwd.
Jaaaaren later heeft hij nog ernstig spijt betuigd van het feit dat hij me eerst niet zag staan. Hij hield niet van knotjes (en die had ik, dat moest)en hij wist niet dat IK het was hahahahaha.

Dorry

MRI

MRI

24-04-2010 om 23:22

Uit de gouden gids

Ik was bij een gemeente ingehuurd als tekstschrijver/voorlichter en ik moest een illustrator hebben. Je moet dan drie offertes laten maken. Ik koos (nu inmiddels ex) partner op grond van zijn naam: die vond ik zo op de mijne lijken. We hebben dan ook dezelfde initialen.

MR

mirreke

mirreke

25-04-2010 om 00:14

Bij de ptt

Ik studeerde en werkte daarnaast twee avonden per week bij de post om in leven te kunnen blijven. Hij werkte ook bij de post op dezelfde afdeling maar op andere avonden. Op een keer ruilde ik met iemand van avond en kwam bij hem aan het rek te staan.
We hebben de hele avond gekletst, ik moest zo enorm om hem lachen, het was gelijk bingo. 6 december, een kadootje van Sinterklaas. Dat is nu ruim 21 jaar geleden.

dc

dc

25-04-2010 om 02:38

Polly?

hè? Kun je het verhaal een beetje toelichten. Dat klinkt wel heel erg interessant!

Polly Shearman

Polly Shearman

25-04-2010 om 08:55

Ik dacht laat ik eens iets geks opschrijven, kijken hoe lang het duurt voor iemand reageerd ahahah
sorry! ik was even melig.

manlief was vriend van neef en heb hem gewoon in de kroeg leren kennen....

Rembrand

Rembrand

25-04-2010 om 10:26

Via zijn zus.

Ik zat met zijn zus op het internaat tijdens de opleiding tot kraamverzorgende.
Tijdens een gesprek tussen meiden onderling vertelde ik dat een jongen met zo'n "george michael" baardje altijd wel erg leuk vond. Zijn zus liet een pasfoto zien en vroeg of ik zo'n type bedoelde. Eigenlijk viel ik dus op zijn pasfoto
Een paar dagen later mochten wij bezoek ontvangen ( dit mocht één keer per week ) en stond hij daar opeens. Het bleek een soort samenzwering van de meiden te zijn, en aangezien we met een hele groep in de grote huiskamer van het hotel zaten wilde ik niet afgaan door weg te lopen. Toen gingen ze echter ook nog "meisjes met rode haren" zingen, en kreeg ik het wel een beetje benauwd. Ik besloot ze echter terug te pakken en ben op hem afgestapt om me voor te stellen en het verhaal van de pasfoto te vertellen. Daarna is het balletje gaan rollen. Ik dacht echter weinig kans te hebben want hij had net een enkele vliegticket naar NZ ( het land waar hij geboren is ) geboekt. Zijn verloving met een Iers meisje was uit en hij wilde ergens opnieuw beginnen.....
Uiteindelijk is hij wel gegaan, maar ik wist binnen een week al dat hij weer terug zou komen naar mij. ( de bloemist kwam na een een week een lange roos aan de deur brengen met een kaartje eraan met de tekst : "nog zes weken" ). Toen wist ik genoeg.
We zijn nu alweer bijna 25 jaar bij elkaar !
M..

Tirza G.

Tirza G.

25-04-2010 om 17:21

Werk

Op het werk, de nieuwe collega op de afdeling. En datterwijl ik in scheiding lag. Dat kwam mooi uit.

Tirza (ook al weer 20 jr verder)

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.