Home » Forum » Wat moet ik doen gevoelens voor collega

Wat moet ik doen Gevoelens voor collega

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Ikke
Wat moet ik doen Gevoelens voor collega

Vraagje

Ik ben getrouwd maar nu heb ik een half jaar geleden op mijn werk een nieuwe collega ontmoet van af dag 1 was er tussen ons een klik (ik werk er niet meer) in het begin merkte ik al meteen dat hij dat gevoel ook had weken gingen voorbij en we ging met elkaar om of we elkaar al jaren konden hij noemde me draakje nu ben ik weg op het werk niet door hem en we hebben contact via Facebook en we sturen elkaar privé berichtjes op een moment zei hij ik mis je en ik wil je zien ik zei ik mis jou ook en we hebben afgesproken om elkaar te zien zijn gaan wandelen in het bos hij ging naar huis en we gaven elkaar een knuffel maar toen gebeurde het we kusten elkaar elke dag spreken we elkaar en hij mist me nog steeds en ik hem ook ben ik nu verliefd aan het worden of wat

Anke
Simpel

Je wet zelf ook wel dat dit echt niet kan.
Wil je getrouwd blijven? Dan onmiddellijk alle contact verbreken en meer energie in je huwelijk steken.
Wil je scheiden? Dan eerst scheiden en daarna het contact met je ex-collega weer oppakken.
Het is vrij simpel. Beslis voordat het te laat is en je geen keuze meer hebt (dus voordat je man je eruit gooit).

Tureluur
Een punt zetten

Achter je huwelijk of achter je affaire, met beide doorgaan is het recept voor drama.

Her geldt trouwens ook voor je tekst, zet af en toe een punt ergens achter, dat maakt het stukken makkelijker te behappen.

JJ
wat je moet doen?

Eerlijk zijn.

Je verliefdheid, want meer is het niet natuurlijk, niet meer voeden en de energie in je huwelijk stoppen. Contact dan verbreken en voor je man gaan als je van hem houdt en deze verliefde gevoelens gewoon voorkwamen naast een gelukkig huwelijk. Want dat kan.

En als je voor je verliefdheid eigenlijk vond dat je huwelijk waardeloos was, een punt achter je huwelijk zetten en dan eventueel weer verder kijken met je ex collega.

Zo simpel is het. Die emotionele aandacht en de kus gaan eigenlijk al te ver, maar doe het je vent niet aan dat je dit achter zijn rug blijft doen en je straks in bed belandt... en zo wel, dan hoop ik dat karma je vanzelf ontmoet.

Jippox
en..

is die leuke collega eigenlijk wel vrij? Of zit hij ook nog in een relatie?

Pennestreek
Is dat een serieuze vraag?

Wat moet ik doen?

En dat moet dan kinderen opvoeden (denk ik, dit is tenslotte een forum voor ouders)...

AnneJ
Waarschuwingssignalen

Blijkbaar heb je niet goed gereageerd op een aantal waarschuwingssignalen. Het gevoel dat het meer dan een vriendschappelijke/collegiale relatie werd. Meer dan vriendschappelijk contact/vaak contact via facebook en priveberichtjes.
'ik mis je' boodschappen. Dan afspreken om samen te gaan wandelen waar niemand je ziet. Dan gaan knuffelen dat overgaat in zoenen.

Dat is een traject dat je veel eerder had kunnen stoppen. Dit is een spoorboekje voor overspel.

Waarom geef je daaraan toe?

Je kunt best wat te warme gevoelens hebben voor anderen om je heen. Maar om dat dan ook uit te spreken en er actief mee om te gaan is een stap te ver.