Relaties Relaties

Relaties

Zoon hangt verderfelijk gedachtegoed aanHoi allemaal nieuw op dit forum.

Mijn zoon hangt een verderfelijk gedachtegoed aan (Nationaal Socialisme oftewel Nazisme) hij is ook veroordeeld geweest voor geweld met een racistisch motief, hier heeft hij 6 maanden voor vastgezeten. Omdat hij een donkere jongen met een blank meisje hand in hand zag lopen. Hij heeft een dochtertje van 4 samen met zijn vriendin, die hangt het gedachtegoed ook aan. Ik maak mij zorgen om mijn kleindochter. Ben bang dat ze haar indoctrineren met het gedachtegoed. Zo heeft hij thuis vlaggen hangen van de SS en hakenkruizen. En is hij trots op zijn opa die aan het oostfront heeft gevochten, voor de SS (Wij zijn Duits), en heeft zijn medailles en onderscheidingen bewaard. iemand advies wat ik kan doen?? want wil niet dat mijn kleindochter dit verschrikkelijke gedachtegoed aangaat hangen! Alle hulp is welkom!Het enige wat je kunt doen, volgens mij, is om ervoor te zorgen dat jouw huis vol liefde is. Zodat elke keer als je kleindochter langskomt ze kan ervaren hoeveel fijner het is om door het leven te gaan zonder zoveel haat. Want daar draait het leven van mensen om die dit soort ideologieën niet alleen goedkeuren, maar zelfs trots tentoonstellen: haat. Hun hele wezen is gebaseerd op haat.

Kan misschien ook geen kwaad om met behulp van een anonieme tip de kinderbescherming een kijkje te laten nemen. Zou niet de eerste keer zijn dat mensen die zo erg van het padje zijn andere aspecten van hun leven ook niet op orde hebben.

Mijn zoon had op een bepaald moment ook wat racistische denkbeelden. Uiteraard hebben we daar met hem over gesproken; dat deden we altijd al.
 Wij hebben gezegd dat dit soort ideeen in dit huis niet getolereerd worden. Dus hem verboden dat soort uitspraken hier te doen. Gezegd dat we hem niet kunnen verbieden zo te denken maar wel weigeren dat te accepteren. Dus ook geen hakenkruizen e.d. hier in huis. 
Hij is er gelukkig overheen gegroeid.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.