Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

Bloosje

Bloosje

14-12-2016 om 20:06

Hoe kom je als alleenstaande vrouw aan seks ?


rode krullenbol

rode krullenbol

24-12-2016 om 13:05

Gek, hè ...

Maar bij die Toosje stelde ik me een cultuurpessimistische bejaarde voor; eentje die een eenmansactie was begonnen tegen de moderne samenleving in het algemeen en de emancipatie van de vrouw in het bijzonder, door een (makkelijk aan te vallen) karikatuur neer te zetten.

even ano

even ano

24-12-2016 om 13:20

diverse mogelijkheden

Voor veel mensen die dit gevoel niet kennen moet het allemaal erg ranzig klinken, maar als je als gezonde vrouw al een tijd zonder seks leeft, kun je heel wanhopig worden.

Als alleenstaande moeder heb ik dit ook meegemaakt maar zo'n tien jaar geleden was het nog heel taboe om zoiets te willen. Als fatsoenlijke vrouw doe je zoiets toch niet? Toch ontdekte ik toen ik in contact kwam met meer alleenstaande vrouwen, dat dat gevoel vaak voor kwam en dat er ook vrouwen zijn die het heft in eigen handen namen.

Hou er wel rekening mee, het zijn niet altijd de knapste kerels die reageren. Je moet een boel idealen over romantische of spetterende seks uit je hoofd zetten en er rekening mee houden dat je onbedoeld meewerkt aan vreemdgaan, iets dat ik altijd probeerde te voorkomen. Hou er rekening mee dat het vaak gewoon porno zonder camera wordt. Kun je dat?

En bedenk ook: wat vertel je je eventuele nieuwe vriend over je leven voor hem?

Toen ik online ging daten werd ik vaak benaderd voor one night stands, terwijl ik echt niet moeders mooiste ben. Sommige mannen zijn daar eerlijk in, sommigen niet. Het hoeft dus niet moeilijk te zijn, maar dan moet je wel van een seks met een vreemde houden en het risico nemen dat je een getrouwde man treft waardoor je onbedoeld een marriage wrecker kan worden.

Mocht je die stap willen wagen, wees dan voorzichtig en nodig zo'n man niet bij je thuis uit, je weet nooit wat je in huis haalt en er lopen meer gekken los dan dat er opgesloten zitten. Laat ik het zo zeggen: mijn beeld van de gemiddelde mannelijke alleenstaande 40-plusser is niet bepaald positiever geworden. Denk niet meteen aan moord en doodslag, maar eerder aan stalken en drammen, of dat meneer gewoon vreemd wil gaan, bedenk in het laatste geval goed of je daarin mee wil gaan.
De bekende hotelketens langs de snelweg zijn dan de beste plek en wees niet bang, ze maken dit dagelijks mee, ik had vroeger vrienden die bij Van der Valk werkten, die wisten heel goed wat er gebeurde en keken er echt niet meer van op. Het hoorde er voor hen bij.

Ook een parenclub is een optie, als je dat wil/durft. Het wordt makkelijker als je een gelijkgestemde vriendin met meer ervaring mee hebt, maar maak dan van tevoren wel goede afspraken, zoals wel of geen triootje (mannen vinden dat prachtig, maar niet elke vrouw vindt dat fijn). Er zijn verschillende soorten, sommige willen liefst mooie mensen met slanke lichamen, andere leggen de lat wat lager.

Een andere methode is feestjes, festivals, concerten en zo bezoeken. Ken je de laatste Bridget Jones film? ))

Er waren een paar jaar geleden ook sites hiervoor maar ik weet niet meer welke dat zijn en of ze nog bestaan.

Vesper Lynd

Vesper Lynd

24-12-2016 om 14:12

Sidonia

Ik vind dat iedereen voor zichzelf moet bepalen waar zijn grenzen liggen. Het is op het datinggebied echter niet ondenkbaar dat je per ongeluk toch iemand treft die minder vrijgezel is dan hij doet voorkomen. Daar heb ik genoeg ervaringen van gehoord.

tante Sidonia

tante Sidonia

24-12-2016 om 15:34

kijk

het is ieders verantwoordelijkheid voor de eigen relatie. Als je een type tegenkomt die over een bestaande relatie liegt om vreemd te willen gaan, dan kun je daar weinig aan doen als one night stand vind k. mAAR Ik zou wel iets hebben tegen mensen die een one nihgt stand zoeken, juist onder mensen die al een partner hebben.

50er

50er

24-12-2016 om 17:20

Sidonia

OP zoekt een one-night-stand voor de seks. Volgens mij is een man in een bestaande relatie minder gedoe in zo'n situatie dan eentje die nog op zoek is naar zo'n relatie. Ik heb wel eens gelezen dat vrouwen zich meer aangetrokken voelen tot mannen die al een relatie hebben. Die zijn blijkbaar vast gekeurd.

https://www.newscientist.com/article/dn17619-its-true-all-the-taken-men-are-best/#.VQ2C-EsWVuY

getrouwde man

Ik vind dat een getrouwde man die vreemd gaat de marriage wrecker is. Niet de vrouw met wie hij dat doet. Die heeft namelijk geen eeuwige trouw aan zijn echtgenote beloofd. Tuurlijk kun je het vanuit moreel oogpunt zelf niet ok vinden, maar verwijt niet een vrouw dat zij seks heeft met een getrouwde man.

even ano

even ano

24-12-2016 om 17:44

met een vreemdgaande man

In mijn actieve jaren was de pret meteen uit zodra ik ontdekte dat meneer naast de pot piste. Ik wil geen truus zijn. Garanties heb je nooit als je "op pad" gaat, en ik zeg eerlijk dat ik me wel eens lelijk heb vergist, maar ik zou me medeverantwoordelijk voelen als ik bewust schijt heb aan de getrouwde status van de man, voor mijn eigen pleziertjes.

Er zijn grenzen.

50er

50er

24-12-2016 om 18:08

Even ano

Ik heb in mijn leven eigenlijk alleen maar spijt gehad dat ik het niet met iemand gedaan heb. Na die eerste keer besluiten dat het toch niet zo'n goed idee was vind ik dan wel weer slim van jou.

even ano

even ano

24-12-2016 om 18:17

50er

Ik zeg altijd dat je vooral spijt krijgt van dingen die je niet hebt gedaan, maar het doen met een man die al in een relatie zit, en dan bedoel ik geen open relatie, vind ik gewoon niet kunnen.

Ik wist zelf niet dat die ene man getrouwd was. Zijn vrouw belde me nadat ze zijn telefoon had gechecked, ik schrok me rot en schaamde me dood. Gelukkig geloofde ze me en de vrouw en ik hebben het samen goed uit kunnen praten. Ik heb daarna direct die man uit mijn contacten gehaald. Ook al was het één van de lekkerste mannen die ik in mijn wilde jaren heb ontmoet. Een man van een ander pakken doe je gewoon niet, al is je "jeuk" nog zo erg.

Seks

Het verwonderd mij dat je niemand kan vinden. Ik begrijp wel dat je afwijzend bent tegen mannen uit jouw omgeving.
Beter is een man die je niet kent. Jouw omgeving weet niks en je leert een leuke man kennen want je duikt niet hetbed in met een onaardige man.
Mail me maar ----

Ik wil seks

Hoi bloosje.
Gewoon vragen he. Mail mij dan kunnen we zien of er een ontmoeting in zit --

Wilgenkatje

Wilgenkatje

04-08-2017 om 09:52

Niet

je kunt niet alles hebben wat je zou willen.

(recalcitrant antwoord )

zelfde schuitje

zelfde schuitje

13-08-2017 om 15:14

Bloosje? Al sex gehad?

DIt bericht was al weer van even geleden maar ben wel benieuwd of je inmiddels stomende sex hebt gehad en hoe je het aangepakt hebt...

Bloosje

Hoe heb je je eerste man ontmoet ?
Je hebt toch die ervaring of niet ?

max

max

28-08-2017 om 21:54

single 47 uit zuid holland

Waar zou je koffie willen drinken bloosje ergens neutraal op een terrasje
zien we iets in elkaar gaan we verder zo niet even goede vrienden
was de koffie in ieder geval lekker.

Mara

Mara

28-08-2017 om 22:26

ik zat al te denken

zouden jullie geen leuke match zijn?

Yaw

Yaw

08-09-2017 om 17:43

Niet altijd makkelijk als vrouw

Voor niet alle vrouwen is het makkelijk om zomaar ff een leuke wip te scoren. Ik straal blijkbaar ook iets ontzettend niet neukbaars uit, behalve voor ontzettend foute types, en die kan ik nou juist echt niet meer gebruiken in mijn leven.

Ik word er soms echt wanhopig van. Zo'n beetje elke meid lijkt zonder moeite iemand te kunnen vinden, maar de laatste poging van mij eindigde toen er een halve zool over me heen kotste (waardoor het gesprek met een andere op zich leuke man toch een beetje stukliep, met al die walmende zure klodders op mijn mouw). Op zich een grappig verhaal voor later, maar op dat moment ff niet. Ik had die dronkelap al drie keer beleefd afgewimpeld en dan dit.

Ik ben niet extreem verlegen of preuts, stink niet, ben noch erg lelijk noch erg mooi en alles lukt me verder dus sociaal gestoord ben ik ook niet. Ben ook niet wanhopig op zoek naar De Ware, heb eigenlijk geen zin in een relatie, heb voldoende activiteiten, maar mijn plafond wordt niet gewit. ((

Wilgenkatje

Wilgenkatje

09-09-2017 om 11:06

moet-ie je plafond doen dan,. Yaw?

die wending snap ik even niet

stella

stella

09-09-2017 om 11:13

plafond witten

vind ik toch wel erg fout klinken. Ik vind het niet zo gek dat je foute mannen treft. Over het algemeen zijn het de foute mannen die even snel een wip willen. Toch??

max

max

09-09-2017 om 11:19

nou heb het zelfde meid

misschien moeten we het samen eens een kans geven.
ik ben een gescheiden man ook echt geen idioot
misschien zelfs wel een goede vangst
ik drink nooit alcohol als ik nog moet rijden
wat ik eigelijk dagelijks doe.(auto rijden)
ben nu 4 jaar gescheiden en ook zeker niet op zoek naar een nieuwe relatie maar zo af en toe is ergens langs wippen zou ik niet erg vinden

([email protected]) zie graag een mailtje van je tegemoet.

Ook even ano

Ook even ano

09-09-2017 om 11:44

Getrouwde man

Ik heb ook in een periode dat ik niet klaar was voor een relatie seks gehad met een getrouwde man. Ik kende hem al een tijdje en ik wist dat hij getrouwd was. Het enige dat voor mij telde was dat hij mij niet aan zich wilde binden, om wat voor reden dan ook. Dat er een echtgenote was boeide mij totaal niet. Ja, daar kun je (ook ikzelf achteraf) van alles van vinden, foei, je mag geen seks hebben met een getrouwde man. In een mensenleven kan veel gebeuren, zelfs dingen die moreel verwerpelijk worden gevonden.
Later is deze man gescheiden en we hebben nog een paar jaar een niet al te slechte relatie gehad. Het was geen "foute man". Ik heb ook goeie herinneringen. Ik was later toe aan een echte relatie, en ja, toen was het snel klaar met deze man. Ik heb er geen spijt van, ik kreeg wat ik nodig had. Nu ook trouwens, tien jaar later met een geweldige vriend.
Ik heb wel 10 jaar lang een seksloos leven gehad met alleen maar werken, kind opvoeden en helpen met leerstoornissen, nog meer werken, af en toe eten en/of slapen. Dat wens ik niemand toe. Ik kan me de wens van ts heel goed voorstellen. De eerste keer seks na die tijd voelde alsof ik weer helemaal maagd was. Gelukkig gold dit ook voor vriendmans en konden we er hard om lachen.
Ik zou wel voorzichtig zijn met vreemde mannen in hotels. Als het fout voelt is het ook echt fout, wegwezen dan.

Ad Hombre

Ad Hombre

09-09-2017 om 14:06

Ook even

Bij het vervullen van zo'n belangrijke basisbehoefte vind ik dat je best een beetje egoïstisch mag zijn. We zijn allemaal volwassenen. Als een getrouwde man jou wil is dat zijn verantwoordelijkheid. Het leven is al moeilijk genoeg.

Maar zoals je weet gaan veel dames hier daar compleet van over de rooie. Vrouwendwang onderling. Verstandig om dit anoniem te doen

Yaw

Yaw

09-09-2017 om 15:09

Stella: 3 dingen

1) Ik gebruik die term van plafond witten natuurlijk niet irl. Dus hoezo "vind je het niet zo gek dat ik foute mannen tref"? Wat een waardeloze opmerking. Zeg dan gewoon dat je die uitdrukking wat lomp vindt of zo.

2) Ik wil even een snelle wip ja, daar gaat dit hele draadje over. Dat maakt mij geen foute vrouw en mannen die hetzelfde willen ook niet meteen een foute man. Dus nee, niet "toch??".

3) Wat ik wel een foute man vind is het soort dan je vader had kunnen zijn en aan je kont zit in het voorbijgaan of smerige opmerkingen al dan niet over gewitte plafonds maakt zonder dat je enig signaal hebt gegeven, mannen die vreemdgaan compleet met valse namen en al of die liegen over waar ze op uit zijn. Dat is fout. Gewoon met wederzijdse instemming en verwachtingen afspreken is niet fout in mijn ogen.

stella

stella

09-09-2017 om 16:31

fout

Dan hebben we verschillende definities van 'fout'.
Naar mijn idee wordt deze term vaak wat/half/heel gekscherend gebruikt juist voor zaken als 'snelle wippen' etc.
Naar mijn idee kun je mensen razendsnel en vrij definitief indelen in 'wel of niet' (in voor...) (Hoewel ik als vrouw vrouwen natuurlijk minder snel inschat omdat ze doorgaans niets naar mij uitzenden. Mannen proberen meestal wel wat uit te zenden hoewel ik daar zeker niet voor open sta.
Jouw 'fout' vind ik wel wat fouter. Aan je zitten of ongewenste opmerkingen maken is gewoon crimineel en verachtelijk gedrag.
Wat dat met leeftijd te maken heeft ontgaat me.

Kijk trouwens eens naar 'Rita', serie op Netflix. Die vrouw zoekt haar sexuele contacten op zeer nuchtere, directe, effectieve wijze.

Kriebels

Kriebels

09-09-2017 om 17:33

Oneens

Bij het vervullen van zo'n belangrijke basisbehoefte vind ik dat je best een beetje egoïstisch mag zijn. We zijn allemaal volwassenen. Als een getrouwde man jou wil is dat zijn verantwoordelijkheid. Het leven is al moeilijk genoeg."
Mwoah dan klets je jezelf wel heel makkelijk vrij zeg.

Ik heb veel langer geen seks gehad dan denk ik geraden kan worden en mis die "basisbehoefte" dus al veel langer, maar geen haar op mijn hoofd die aan partnertrouw voorbij zou gaan en dus opzettelijk een getrouwde man zou versieren.

P.S.:Ik heb ook een vreselijke hekel aan het primair platte gepraat over seks in het openbaar. Dat kan ik een enorme afknapper in iemand vinden. Ik ben vóór het beestje bij de naam te noemen, maar er zijn toch wel beschaafder woordkeuzes te vinden denk ik.

Ad Hombre

Ad Hombre

09-09-2017 om 18:18

Kriebels

Jouw keuze, ik respecteer hem, maar ik respecteer het ook als iemand daar makkelijker mee omgaat.

Ook even ano

Ook even ano

09-09-2017 om 18:39

Kriebels

Ik ken het wel hoor, een moreel oordeel over sexualiteit bij andere vrouwen. Ik ben hier niet voor niets "ook even ano". Dat vrouwen sexuele escapades en uitglijers maken is nou eenmaal not done. Voordat je het weet sta je op een bangalijst. Dat zal een man niet zo snel overkomen.

40er

40er

09-09-2017 om 18:59

Tja

Wat dat betreft wordt er gemeten met twee maten. Bij mannen zijn ze ervaren, bij vrouwen een slet. Het is maar net hoe het bekeken wordt.

Even beetje ot, hoe kan ik niet in lachen gaan uitbarsten als de buurman vertelt dat hij die dag een plafonnetje gaat witten.....

Kriebels

Kriebels

09-09-2017 om 19:15

Ook even ano

"Ik ken het wel hoor, een moreel oordeel over sexualiteit bij andere vrouwen. Ik ben hier niet voor niets "ook even ano". Dat vrouwen sexuele escapades en uitglijers maken is nou eenmaal not done. Voordat je het weet sta je op een bangalijst. Dat zal een man niet zo snel overkomen."

Je begrijpt natuurlijk vast dat dat voor mij gewoon voor beide partijen geldt en niet alleen voor de vrouwelijke partij.

Ook even ano

Ook even ano

09-09-2017 om 21:27

Kriebels

Gelukkig maar. En zoals ik al zei: 10 jaar zonder seks vond ik niet benijdenswaardig en voor mij ben je niet een beter mens als je dat voor elkaar krijgt en niet eens af en toe de controle verliest.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.