Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

Mijn zoontje van 8 heeft sex met 8 jarige vriendje.

Mijn zoontje van 8,5 heeft mij gisteren in al zijn onschuld een geheim verteld. Het begon met vertellen dat hij en zijn vriendje wel eens samen plassen. Prima, lijkt me passen bij de normale ontwikkeling van jongetjes van 8.
Hij ging echter verder vertellen, dat ze ook wel eens een spelletje deden wat "piemel poepgat" heet. Ik heb voorzichtig en zo normaal mogelijk verder gevraagd wat ze dan precies deden. Ze penetreren elkaar dus. Beiden vinden ze het fijn en doen het vrijwillig.
Ik heb een heel goede vertrouwensband met hem en ik ga relaxed om met zijn sexuele ontwikkeling. Hij masturbeert ook al regelmatig, had zelfs als baby al regelmatig een schattig klein erectietje. Ik maak me daar niet druk om, maar heb hem wel verteld dat het iets voor zichzelf is wat hij beter maar in zijn eigen bed doet als hij alleen is.
Maar wat hij nu met zijn vriendje doet vind ik wel ver gaan. Ik maak me geen grote zorgen, ik heb ook wel met mijn broertje "gespeeld" op die leeftijd, en ik weet dat dat normaal gedrag is en past bij een gezonde ontwikkeling.
Maar toch... Het is iig tijd voor wat sexuele voorlichting.
En even voor de duidelijkheid, ik maak geen deel uit van zijn "activiteiten".


Lijkt me veel te ver gaan voor 8-jarige jongetjes. En hoe komt een 8-jarige hier op? Vooral dat vraag ik me af. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.