Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Eten in de buurt v beatrixtheater Utrecht?

Ik ga deze week met dochter en vriendin naar de Mama Mia musical in Utrecht. Eindje reizen voor ons, dus we willen misschien er een middagje shoppen aan vast plakken, maar in ieder geval in Utrecht eten voor de voorstelling. Er is een restaurant bij/ in het theater wat op zich wel ok klonk ( iemand ervaring? ) maaar ik zou ook best in een leuk restaurantje in de buurt willen eten. Ben alleen niet zo bekend in Utrecht qua restaurants. Iemand goede ideeen? Hoeft niet chique, maar wel graag lekker, echt in de buurt vh theater, en een beetje betrouwbaar qua planning, dat als we zeg maar melden dat we binnen een uur ( of max. 1 1/2 misschien) weer buiten willen staan, dat dat ook lukt.

Alvast bedankt voor het meedenken!

Vlakbij Beatrixtheater

Als je langs het centraal station loopt, door hoog catherijne heen zit je zo op de oude gracht met tig restaurants. Ik raad Broadway aan ( google maar en wel reserveren).

Marinade

Marinade

24-10-2018 om 19:58

The Green House

Om de hoek van het Beatrixtheater, ziet er spectaculair uit. Ik heb er zelf nog niet gegeten, maar hoor goede verhalen. Zou me niets verbazen als ze wel met deadlines kunnen dealen, met een theater en een hoofdkantoor van een grote bank als buur.

Guera

Guera

24-10-2018 om 20:13

Zeyn

Zeyn zit ernaast. Best ok. Niet iets om uitgebreid en romantisch te sineren maar dikke prima
http://zeyn.pocketmenu.nl/?loc=http://www.zeyn.nl/

Dank voor jullie tips

De spare ribs bij Broadway lachen mij toe ( nou ja, eigenlijk vooral dochter) maar ik twijfel nog wel een beetje. T wordt echt baggerweer morgenmiddag, en moet even nadenken of we het winkelen misschien beperken tot hoog Catharijne, en een restaurantje n of naast Beatrix regelen.

Ik had ook nog iets gelezen over ‘el primo’. Klonk heel goed, ligt aan de andere kant van t beatrixtheater. Kennen jullie dat toevallig?

Marinade: Die green house, waar jij t over hebt vond ik er ook erg spectaculair uitzien, maar die krijgt op internet vrij beroerde recensies....twijfeltwijfel.,..

Marinade

Marinade

24-10-2018 om 22:00

Oeps

Dat klinkt niet heel top. Dan misschien Ruig? Schuin tegenover het theater. Op het nieuwe stationsplein (onder het ballendak) zijn ook allerhande eettenten, meer formulewerk, maar daar hoeft niets mis mee te zijn. Van Beatrix naar de Oudegracht is trouwens nog een stief eindje lopen, je moet geen haast hebben. Oh ja, wat ook aardig is: Het Gegeven Paard, onderin Muziekpaleis Tivoli.

Oh. Zucht.

Hoor ik net van dochter dat vriendin vegetariër is. Ook geen vis. Kreun. Had net Broadway gereserveerd. Slecht idee ben ik bang.ik ga heroverwegen.

Marinade

Marinade

25-10-2018 om 00:05

Snckbr

Schrik niet van de naam: Snckbr op het Vredenburg, vegan tot en met. Heel leuk!

Mijntje

Mijntje

25-10-2018 om 09:57

meneer smakers

Meneer Smakers zit ook in de Nobelstraat. Die hebben ook vegetarische hamburgers. Erg lekker.

Willeke

Willeke

25-10-2018 om 14:36

snckbr

Ja, hier ook een fan van snckbr. Ook voor niet-veganisten echt een aanrader!

Reageer op dit bericht

Als je wilt reageren moet je eerst inloggen of je aanmelden.

Aanmelden