Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Laika

Laika

11-05-2009 om 12:45

Kindvriendelijk hotel in amsterdam

Hallo,

Ik ben op zoek naar een kindvriendelijk hotel in Amsterdam, voor een stedentrip met mijn dochter. Wie heeft er een goede tip?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Gerdienke Fennema

Gerdienke Fennema

13-05-2009 om 11:20

Ibis centrum

We zijn pas met onze drie kids een nachtje in Amsterdam in het IBIS hotel in het centrum geweest. Eenvoudige kamers maar wel een superlocatie. Strak naast CS, je loopt zo de stad in. Wij hadden kamers aan de achterkant, die kijken uit over het Centraal Station en het IJ. Heel leuk. Niet super gericht op kinderen maar het was er prima. Ligt er misschien ook aan hoe lang je gaat. We hadden kamers genomen zonder ontbijt en zijn voor het ontbijt naar de Delifrance gelopen op het damrak.

De stayokay

is reuze leuk. Mn Vondelpark'Hoe oud is je dochter?

flora B

flora B

13-05-2009 om 17:59

Gerdienke

Had je 2 kamers genomen, of heb je het ongelofelijke geluk gehad dat je een hotel hebt gevonden waar je met 3 kinderen op een kamer kunt verblijven??

Gerdienke Fennema

Gerdienke Fennema

18-05-2009 om 13:23

Flora

Hai,

We hadden inderdaad twee kamers, tegenover elkaar. De kids samen op een kamer (was de bedoeling) en wij op de andere. De kamers zijn ook niet groot genoeg om bedden bij te plaatsen, een babybedje lukt nog net. Wij hadden een speciale aanbieding waardoor het echt heel weinig geld kostte.

gr Gerdienke

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.