Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Nikus

Nikus

06-04-2009 om 16:53

Leuke bestemming met de caravan?

Hoi,

Wij hebben een sleurhut en zoeken een beetje een leuke vakantie bestemming voor kinderen rond de 12 jaar.
Wij dachten zelf aan Saint Maloo.

Hoe is het weer daar doorgaans en zijn er andere opties??

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Nivea

Nivea

06-04-2009 om 17:03

En zijn er andere opties?

"en zijn er andere opties??"

Wat en onzinvraag (sorry). Hoeveel andere opties wil je? 10, 100 of 100000000?

reina

reina

06-04-2009 om 18:43

Nikus

Wat zoek je? Hoe ver wil je maximaal rijden, wil je trekken of naar 1 camping, wil je zonnig weer etc etc.? De omgeving van St Malo is leuk, maar het weer kán er slecht zijn, kijk maar eens op weeronline.nl, daar kun je bij geschiedenis het weer van de afgelopen jaren bekijken. Wat bedoel je met "zijn er neer opties"? Als die er niet waren zaten alle Nederlandse caravanbeziiters deze zomer bij St Malo en geloof me, dat ie niet zo

Hier heb je alvast 8400 opties

http://www.eurocampings.net/nl/europa/

Lys Lionne

Lys Lionne

06-04-2009 om 21:17

Opties als in 'wat is er te doen'?

Is dat misschien wat Nikus bedoelde: hoe is het weer bij Saint Malo en wat is er in de omgeving te doen?
Wij zijn er vorig jaar geweest en vonden het er super (kinderen toen 11 en 12). Er is ontzettend veel leuks te bezichtingen in de omgeving: Natuurlijk Saint Malo zelf met zo'n grote stadswal en kleine winkeltjes, Cap Fréhel en Fort la Latte met hun adembenemende uitzichten, le Mont Saint Michel; onbeschrijflijk gaaf, Dinard en Dinnand, Pointe de Grouin en diverse kastelen. En natuurlijk een enorme Menhir in Dol de Bretagne! Ook bijzonder: het enorme verschil tussen eb en vloed....
Het weer is er eigenlijk hetzelfde als langs de Nederlandse westkust: het kan er heerlijk zijn, zonnig en wolkeloos. Maar het kan er ook fris, winderig en nat zijn. Voor mooi weer moet je echt elders zijn, maar je vertier kun je er absoluut wel zoeken!

Jujube

Jujube

07-04-2009 om 10:38

Bretagne

Wij gaan naar Zuid-Bretagne, naar een camping (in stacaravan) aan het strand bij Carnac. Daar is het weer doorgaans beter. Wij gaan naar camping Les Menhirs. Met name voor de kinderen (16, 13 en 11) erg leuk. Er gaat gewoon weer een krat boeken mee, dus man en ik vermaken ons ook wel. Verder ook een mooie omgeving daar met leuke dorpjes/stadjes en natuurlijk de menhirvelden.
Groet,
Jujube

Jujube

Jujube

08-04-2009 om 09:02

Nikus

Ja, dat vonden wij ook. En zo lekker dicht bij zee is altijd heerlijk. Volgens mij genoeg te beleven daar voor ons allemaal. Wij gaan er 1 week heen en dan nog 1 week naar een camping in Normandië.
Groet,
Jujube

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.