Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

cecile_s

cecile_s

23-02-2009 om 22:05

Wintersport tips / aan de piste?

We zijn net terug van skien in Frankrijk. Zaten in een appartement aan de piste. Toch wel heel fijn. Alleen Oostenrijk is zoveel gezelliger (om niet te spreken over die Franzosen, ugghh).

Dus alvast vooruitkijkend naar volgende wintersport: wie weet of je in Oostenrijk (of evt. Zwitserland) hotels (met daarin kamers/appartementjes voor gezinnen) of echte appartementen (we zijn met 2 families en willen graag 2 appartementen) hebt die aan de piste liggen van een redelijk groot tot groot skigebied (liefst niet te laag gelegen)? Als jullie iets weten waar ook nog een zwembad bij zit, dan is het helemaal top.

Ik hoop dat zoiets bestaat in Oostenrijk of Zwitserland. Hoop op veel tips! Alvast bedankt.

Cecile

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Ik lees graag mee

Wij zijn eergisteren net terug gekomen uit Noorwegen (helemaaaaal geweldig en inderdaad, skieeen vanaf je chalet). Het was daar bijna sprookjesachtig. Maar dan de keerzijde; de kinderen hebben maar 90 minuten les per dag (bijna 4 en 6) en dat is in de alpen beter geregeld zodat je als ouders zelf ook aan skieen toekomt. Kortom, de komende twee jaren nog investeren in lessen voor de kinderen zodat ze daarna met ons de piste af kunnen skieen. Uiteraard gaan we dan graag weer naar Noorwegen. Maar, ook wij willen graag kunnen skieen vanaf het huis/hotel. Dat was vorig jaar in Oostenrijk een ellende. Ik was al bekaf voordat ik mijn skies onder gebonden had. Van hotel naar auto, vanaf auto naar gondel, in de rij staan, dan weer in de rij staan bij de volgende gondel....... zucht!

brigges

brigges

24-02-2009 om 13:22

Linken

http://www.chalet-koenigsleiten.nl/1327337.htm
http://www.landalskilife.nl/nl-nl/wintersport/oostenrijk/salzburgerland/rehrenberg
http://www.zillertal-links.com/koenigsleiten/

Wij waren opzoek naar een chalet aan de piste.Hier wat linken die nog in mijn favorieten stonden. Wij hebben inmiddels geboekt

Slik brigges

Voor volgend jaar al, ik begrijp dat ik dus op moet schieten?

brigges

brigges

24-02-2009 om 13:38

Yep

we waren dit jaar ook wel heeeeel erg vroeg, we hadden al geboekt voor we dit jaar weg waren. We hadden in eerste instantie het plan om volgend jaar met 8 mensen met de kerst te gaan nu bleek dat al voor een groot deel bezet te zijn (ook omdat we zochten naar een chalet en die is vaak in particuliere handen en dan gaan de mensen er vaak zelf heen denk ik). Gezien de kerstprijzen gaan we nu spijbelen en midden januari...maar ja we hadden zoiets leuks gevonden dus toch maar vast geboekt.
groeten brigges

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.