Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Accommodatie rondom Rotterdam voor 5 personen voor 7-14 juni

Een vriendin zoekt accommodatie voor haar gezin van 5 in of rondom Rotterdam voor 7-14 juni. Haar man speelt in de hockey wereldkampioenschappen en zij wil graag met haar 3 kinderen een week kijken. Ze heeft al naar Centerparks etc gekeken maar die liggen te ver weg. Hebben jullie ideeen? Alvast bedankt.

Angela67

Angela67

06-05-2014 om 15:15

Stay ok

http://www.stayokay.com/nl/hostel/rotterdam?gclid=COed56-wl74CFc6WtAodR2MA8g#groepen

heeft vijfpersoons kamers en ligt in centrum (Kubuswoningen).

gr Angela

SS Rotterdam

http://ssrotterdam.nl/hotel/#.U2jpAOh9SuY

Is minder duur dan je zou verwachten en vooral erg leuk.

skik

's Gravezande

Het wk is toch in Den Haag? Da's goed te bereiken vanuit 's Gravezande met zijn mooie stranden.

http://www.vlugtenburg.nl/site/nl/invogelvlugt

http://www.roompot.nl/vakantieparken/nederland/zuid-holland/duynparc-de-heeren-van-s-gravensande/

skik

Ja idd!

Waarom Rotterdam? Lijkt me niet logisch, tenzij ze andere plannen heeft in Rotterdam. In Kijkduin heb je een Roompotpark, in Wassenaar heb je Duinrell met Duingalows. Verder kan je ook kijken op AirBnB voor appartementen, bijv. in Scheveningen.

Poppy

Poppy

06-05-2014 om 19:08 Topicstarter

Hmm

Ik geloof dat ze dichtbij de hockey club in Rotterdam wil verblijven, geen idee waarom. Maar ik heb de suggesties doorgegeven. Had haar al verwezen naar Duinrell ook want dat leek me leuk voor de kinderen.

Niet logisch

Als ze met de auto van Rotterdam naar Den Haag willen dan moeten ze over één van de drukste stukken snelweg van Nederland. Zeker in de spits geen pretje.

Het enige dat bij HCR in de buurt zit is het Rotterdam Airport Hotel een enorm saaie accomodatie, ver weg van alles. Iets verder weg is het Campanille Hotel aan de Hoofdweg, even troosteloos.

Nadeel van iets aan zee is dat je dan aan de verkeerde kant van Den Haag zit, en omdat Den Haag geen rondweg heeft is het lastig om van de ene naar de andere kant te komen.

Het Campanille Hotel of het Shanghai Hotel in Delft zijn wel praktisch qua lokatie, vlak bij het WK-stadion en in een natuurgebied. Zit je halverwege Den Haag en Rotterdam. Het HCR complex ligt wel aan de eerste afslag vanaf Den Haag, dus daar zit je ook wel snel.

skik

Delft

Delft is best een goede optie, bij het Delftse Hout verhuren ze ook accomodaties: http://www.delftsehout.nl/accommodaties/verhuur#reserveren

Maar vanuit Scheveningen naar het Kyocera stadion is prima te doen door de tunnels en is misschien leuker qua omgeving (net als Kijkduin of Duinrell). Als iemand alleen maar naar het stadion gaat lijkt me Delfste Hout een prima uitvalsbasis. Of wellicht is er iets in Zoetermeer? Of Vd Valk Nootdorp?

huisje

huisje

06-05-2014 om 23:27

ook Delftse Hout

Inderdaad moest ik ook direct aan Delftse Hout denken. Het is een handige plek om met kinderen in de randstad te verblijven. Toen we in het buitenland woonden zaten we tijdens verlof altiid daar in een stacaravan. Je zit lekker rustig midden in de natuur en bent toch zo op de snelweg. Ik zie op Google maps dat je ook binnendoor naar de hockey club kunt (20 min).

Annet

Annet

08-05-2014 om 13:17

Training

Ik denk dat man dagelijks traint in Rotterdam. Dat bepaalt eerder de woonplek dan die paar wedstrijden.

Poppy

Poppy

08-05-2014 om 17:40 Topicstarter

Geboekt

Ze heeft toch Centreparks geboekt. Heeft nog wel een gesprek gehad met een gezin in Den Haag over het huren van hun huis (gevonden via airbnb) maar omdat de kosten gelijk aan CP waren heeft ze toch daarvoor gekozen. Haar man zal best veel weg zijn om te trainen etc en op CP is er genoeg vermaak voor haar drie kinderen.

Bedankt allemaal.

Petal

Traint het team van de man van je vriendin (het britse team?) inderdaad op HCR? Mijn zoon speelt daar ook hockey en we wonen binnen gehoorsafstand van de club, hij zal het leuk vinden om eens bij de training te gaan kijken.

skik

Poppy

Poppy

11-05-2014 om 23:05 Topicstarter

Skik

Ja het is het Britse team en ik hoorde vandaag dat ze op HCR trainen en ook hun webstrijden spelen.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.