Nieuw: Ontdek nu alle events en workshops bij jou in de buurt op het Ouders Eventplatform

1 mei 2015

Babytijd | Zonnekap voor Maxi-Cosi (Mail & win!)

De lente is begonnen en we leven weer toe naar de zomer. Mooie zomerse dagen met zon! Maar je baby moet met dit weer natuurlijk wel goed beschermd blijven als je ermee naar buiten gaat.

Zelf gebruikten we altijd een theedoek, die we over de Maxi-Cosi drapeerden, en met wasknijpers vastzetten. Maar dat was toch niet écht handig. De zon kwam nog best door die doek heen, en als het waaide sprongen de knijpers los. Tegenwoordig worden Maxi-Cosi's vaak geleverd met een (saai) zwart kapje, maar dat is net zo zon-doorlatend als onze oude theedoek. Inmiddels is er een betere oplossing.

De Dooky Hoody past precies op de Maxi-Cosi, en filtert meer dan 99% van het schadelijke UV-licht weg. Hij is verkrijgbaar in 3 effen kleuren (blauw, roze en zwart) en 3 verschillende dessins (zoals de sterretjes-hoody op de afbeelding), zodat je altijd wel een passende Dooky Hoody bij je kinderwagen, buggy of Maxi-Cosi kunt vinden. Ook zijn er bijbehorende dekentjes verkrijgbaar voor een mooie match. Op www.xplorys.com vind je alle mogelijkheden.

Dooky Hoody
zonnekap voor autostoeltjes groep +0 (ook wel Maxi-Cosi’s genoemd)
prijzen: vanaf € 19,95
verkrijgbaar: in baby-winkels
meer informatie en verkoopadressen: www.xplorys.com

Mail en win! - Helaas, de gratis exemplaren zijn inmiddels vergeven.