Nieuw: Ontdek nu alle events en workshops bij jou in de buurt op het Ouders Eventplatform

22 december 2014

Geld | Consuminderen met kinderen

Elke ouder wil zijn kinderen het beste geven. En elke winkel wil aan ouders het duurste verkopen. Dat is het misverstand in een notendop: we verwarren 'het beste' met 'het duurste'.

Marieke Henselmans (bespaarkoningin, journalist, en moeder van drie zoons) trapt daar niet in. En legt in haar boek Consuminderen met kinderen uit hoe het anders kan.

Henselmans: "Kinderen zijn duur, roept iedereen. Ik beweer dat het grootbrengen van kinderen niet duur hoeft te zijn. Dit boek laat zien dat het voordeliger kan. Dat de leukste dingen gratis zijn. Dat je meer keuzes kunt maken als je minder geld nodig hebt. Dat er ouders zijn, stellen en alleenstaanden, die het fantastisch doen met een minimaal inkomen. Die hun kinderen omringen met creativiteit, vindingrijkheid, liefde en gezelligheid."

De eerste druk van Consuminderen met kinderen verscheen in 1999. De nieuwste versie van 2014 is geheel herzien en aan de actualiteit aangepast. Nu nog leuker en handiger dan ooit! (Kijk vooral ook even bij de enthousiaste reacties op Bol.com, bereikbaar via de onderstaande bestellink.)

Consuminderen met kinderen
door: Marieke Henselmans
uitg.: SimplifyLife, 2014
omvang: 160 pagina's
ISBN: 9462500339
prijs: € 18,95
Online bestellen