10 maart 2016

Kindertaal | Gratis taal- en spraakadviezen

Uit het persbericht:

"Binnenkort start een unieke, laagdrempelige service voor ouders die vragen hebben over alles wat te maken heeft met de spraak- en taalontwikkeling van hun kind. Via de telefoon en internet kunnen ouders contact opnemen met specialisten van Logopediepraktijk Taalreis voor vrijblijvend en gratis advies. Het eerste 'Spraak en Taal Spreekuur' is gepland op woensdagavond 9 maart a.s.

Ouders kunnen op het spreekuur terecht met al hun vragen over stem, spraak, taal, gehoor en mondfuncties. Dus niet alleen als ze vermoeden dat hun kind problemen heeft met spreken en taal, maar ook met eten en drinken (bijvoorbeeld slikken), het gehoor, de stem (bijvoorbeeld heesheid) of dyspraxie.

Ouders kunnen op ieder willekeurig moment hun vraag stellen via de Facebookpagina 'Spraak en Taal Spreekuur' (www.facebook.com/spraaktaalspreekuur). Hun vragen worden dan tijdens het spreekuur beantwoord. Ook is het mogelijk om een terugbelverzoek achter te laten."

Dit lijkt ons een goede vervanging voor onze voormalige Vraagbaak 'Kindertaal', waarin wij zélf vragen van ouders beantwoordden. Omdat we ook altijd veel vragen kregen over meertaligheid, hebben we even nagevraagd of Logopediepraktijk Taalreis daar ook (aantoonbare) ervaring mee heeft. Dat is inderdaad het geval. Ze hebben 25 medewerkers, met allemaal hun eigen specialisatie.

Lees ook: