20 december 2016

Win 100 euro shop-tegoed

Doe mee met deze leuke enquête en maak – via Bespaardeals.nl – kans op een cadeaubon ter waarde van 100 euro. Je kunt zelf kiezen voor welke winkel je de bon wil ontvangen. Met het te winnen tegoed kun je vervolgens nóg meer bestellen, door bijvoorbeeld een Intertoys kortingscode te gebruiken. Door via die site te shoppen, krijg je korting op vrijwel al je online aankopen.

Doe mee met de enquête en maak kans op een cadeaubon naar keuze t.w.v. € 100,-.

Sluitingsdatum van de win-actie: 31 januari 2017.

Over deze actie

Deze actie is georganiseerd door Bespaardeals. De cadeaubon zal worden verloot onder de inzenders die een actief e-mailadres achterlaten. Je e-mailadres zal niet met anderen worden gedeeld. De winnaar wordt persoonlijk per mail op de hoogte gebracht.

Over Bespaardeals

Dagelijks verzamelt de redactie van Bespaardeals actief de beste deals. Anders dan op veel andere kortingssites kun je hier je favoriete winkels selecteren. Vervolgens krijg je een persoonlijk overzicht met alleen de deals van die winkels. Per mail word je wekelijks op de hoogte gehouden van de top-5 van beste kortingscodes van die winkels. Bijvoorbeeld bij een tijdelijke speelgoedactie.

Over kortingscodes

Minder dan 10 jaar geleden werden er amper kortingscodes gebruikt. Inmiddels shoppen steeds meer mensen online met zo'n code. Je krijgt er vaak 10% korting mee, zonder daar veel moeite voor te doen. Doe je dit consequent, dan kan dat honderden euro's voordeel per jaar opleveren. Dat geld kun je weer gebruiken voor wat leuks, bijvoorbeeld bij Intertoys.