Hoogbegaafde kinderen

Als ouder een hoogbegaafd kind in huis hebben, is niet altijd makkelijk. Net als alle ouders wil je graag dat je kind kan opgroeien tot een gelukkige volwassene die in zijn leven kan doen wat hij graag doet. Het is bekend dat de ontwikkeling van hoogbegaafde kinderen wel vaker net iets anders verloopt dan bij andere kinderen. Dit voel je als ouder haarfijn aan en dat maakt je erg onzeker en bezorgd. Daardoor vraag je je af of je wel goed bezig bent.  Doe daarom mee met dit webinar over Hoogbegaafde kinderen.

In dit webinar vertelt Tessa Kieboom welke aandachtspunten belangrijk zijn om de opvoeding van hoogbegaafde kinderen op een positieve manier aan te pakken. Deze kinderen hebben namelijk een sterk ontwikkelingspotentieel dat ze moeten leren gebruiken. Het is belangrijk dat je als ouder je kind daarin op een gerichte en consequente manier begeleidt. Hiertoe reikt Tessa een aantal eigenschappen aan die in dit proces een cruciale rol spelen. Wat biedt het webinar ouders van hoogbegaafde kinderen?

  • Je leert als ouder waar je op moet letten in het gedrag van je hoogbegaafde kind.
  • Je leert je kind op een positieve manier te benaderen.
  • Je leert wat je kan doen om je kind mentaal sterk te maken zodat het zijn potentieel kan benutten. Zo kan het nog vele jaren lang genieten van een talent dat niet alleen voor zichzelf maar voor de hele maatschappij het verschil kan maken!

Webinar

Volg het webinar op 4 oktober om 20.00 uur ter gelegenheid van De Week van de Opvoeding, in samenwerking met Uitgeverij Lannoo.

Het webinar is helaas niet meer beschikbaar. In het boek Hoogbegaafd vind je alle informatie uit het webinar én nog veel meer verdieping.

Koop Hoogbegaafd nu met 10% korting voor slechts € 20,25 i.p.v. € 22,50.
Kortingscode: 904-11256

Bestel het boek hier.

Spreker

Tessa Kieboom is auteur van ‘Hoogbegaafd – als je kind (g)een einstein is’ alsook mede-auteur van het boek ‘Meer dan Intelligent’. Ze is bestuurder van Exentra vzw, hét expertisecentrum in Vlaanderen en Nederland rondom hoogbegaafdheid. Daarnaast is ze co-titularis van de Leerstoel Hoogbegaafdheid aan de Universiteit van Hasselt.