Hoe leer ik mijn mini gezond eten?

Tijdens De Week van de Opvoeding organiseren we in samenwerking met Uitgeverij Lannoo 5 gratis webinars over opvoeding en de ontwikkeling van kinderen. Het webinar over het gezonde voeding voor baby’s wordt gegeven door Aurélie D’Hulst een ware expert op dit gebied. Hieronder lees je wat je kunt verwachten tijdens dit inspirerende webinar.

Wist je dat goede eetgewoonten het makkelijkst worden aangeleerd vóór de leeftijd van 3 jaar, tijdens de periode die bekend staat als de gastronomische gouden tijd? Het is de periode tussen 6 maanden en 3 jaar waarin een kind het meest open staat voor nieuwe smaken en nieuwe texturen, het is de ultieme ontdekkingsfase en daarom het beste moment om baby's en jonge kinderen gezond te LEREN eten, en daar hebben ze jou bij nodig. Tijdens deze periode is het superbelangrijk je baby zoveel mogelijk smaken, geuren, kleuren en texturen te laten ontdekken, zodat hij ze later zal waarderen (na de fameuze "nee-dat-lust-ik-niet-fase").

Aurélie heeft er haar missie van gemaakt om ouders te helpen van hun baby’s alleseters te maken, zodat het ouderschap een stuk fijner wordt én zodat hun baby kan genieten van eten. Want voeding is fun, lekker en super belangrijk voor een gezond lijf. Nu en later. Je kunt er niet te vroeg óf te laat mee beginnen, je kind zal sowieso profiteren van goede eetgewoontes. Je kunt je hieronder aanmelden voor dit webinar.

Vul a.u.b. je voornaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Wat zal er in het webinar besproken worden?

In deze webinar zal Aurélie heel wat van haar kennis delen over voeding voor kinderen van 6 maanden tot 3 jaar. Een super waardevol onderwerp, want de juiste basis nemen kinderen de rest van hun leven mee! Dit kun je van het webinar verwachten:

  • Gezond leren eten vanaf het eerste hapje
  • Handige tips over het aanbieden van nieuwe voeding
  • Hoe verloopt de smaakontwikkeling van kinderen
  • Tips als je kind niets lust of niets wil proberen
  • Je komt te weten hoe je van eten een gezellig en leuk moment kunt maken
  • Je ontvangt super fijne tips voor goede en snelle maaltijden voor jonge kinderen

Na het webinar is er nog ruimte voor vragen die Aurélie tijdens een Q&A zal beantwoorden. In totaal duurt het webinar ongeveer een uur. Benieuwd naar wat Aurélie te vertellen heeft? Volg dan zeker het webinar om van jouw kind een alleseter te maken!

Webinar

Volg het webinar op 6 oktober om 20.00 uur ter gelegenheid van De Week van de Opvoeding, in samenwerking met Uitgeverij Lannoo. Meld je hieronder aan! Kun je niet live aanwezig zijn? Geen probleem, het webinar is ook na afloop tijdelijk terug te kijken, na afloop van het webinar ontvang je de link hiervoor in je mail. Meld je hieronder aan!


Spreker

Aurélie D'Hulst is de oprichtster van Sienna & Friends en zelf mama van twee. Het is haar droom om koken vanaf de eerste hapjes te stimuleren en gemakkelijk te maken. Om ervoor te zorgen dat baby's en peuters genieten van gezonde, maar ook smaakvolle bordjes, elke maaltijd van de dag. Dit ligt volgens haar aan de basis van een gezonde relatie met voeding en dus van een duurzamere en gezondere wereld, voor de generatie van onze kindjes. Ze bundelde al haar kennis over nutritionele opvoeding en smaakontwikkeling in Allesetertjes. Ze bezorgt je 75 recepten voor je baby, peuter en vooral om samen als familie van te genieten.