Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen

8 juni 2021

Dit zijn de 13 producten die jij nodig hebt in jouw kraamtijd

Tijdens de zwangerschap bereid je je  overal op voor.  Op de bevalling, door het volgen van cursussen en schrijven van geboorteplannen. Op je nieuwe leven met je baby, door het kopen van super schattige babykleertjes tot aan de mooiste babykamer.

Maar wat niemand je van tevoren vertelt, is hoe belangrijk het is om je ook voor te bereiden op je eigen herstel ná de bevalling. Jouw kraamzorg helpt je daar natuurlijk bij in de eerste dagen na de bevalling. Maar na haar vertrek, vallen vrouwen vaak in een gat. Ze staan er veelal alleen voor en hadden niet verwacht dat het zo zwaar zou zijn. 

Alles wat niet in je kraampakket zit, zit hier wel in

Daarom is er nu De Postpartumbox -  met 13 producten én het eerste Postpartum Magazine van Nederland. De hele box is gemaakt voor na de bevalling t/m 4 weken na de bevalling. Volledig gericht op het herstel en verzorging van de kraamvrouw. 

In de Postpartumbox vind je bijvoorbeeld de Perineumdouche (ook los verkrijgbaar) - dé lifesaver in je kraamweek. Plassen na de bevalling kan pijnlijk zijn door de hechtingen. Met deze spuit houd je jouw bekkenbodem schoon en voorkom je een branderig gevoel. En met de coldpacks in de box kun je jouw bekkenbodem koelen.

Verder vind je vezels die speciaal zijn ontwikkeld om je ontlasting soepel te maken, wel zo fijn voor de eerste keer naar het toilet gaan voor number two na de bevalling. 

Alle 13 producten zijn geselecteerd voor jou, jouw herstel en jouw verzorging.

Had ik dit maar eerder geweten..

Uit onderzoek onder ruim 9000 bevallen vrouwen is gebleken dat 80% zich beter had willen voorbereiden op de kraamtijd, ook wel het 4e trimester, door het opstellen van een kraamplan en het lezen van informatie om haar herstel te bevorderen.

Daarom vind je in De Postpartumbox ook het unieke postpartum magazine (ook los verkrijgbaar), gemaakt in samenwerking met experts. Door deskundige informatie aan te bieden over onderwerpen als hechtingen, bloedverlies, incontinentie, borsten en hormonen krijg je herstel bevorderende tips en een indicatie wanneer je bij klachten aan de bel moet trekken. Inclusief uitgebreid kraamplan zodat jij goed voorbereid je kraamtijd ingaat.

Lees hier meer over De Postpartumbox.

 


Lees ook: