Home » Forum » Carnavalkleding hulp gevraagd

Carnavalkleding hulp gevraagd

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Pham
Carnavalkleding hulp gevraagd

Mijn bijna 10 jarige zoon met maat 146 wil met carnaval treinmachinist worden en niets worden. Hoe doe ik dat?
Iemand tips?

gr Pham

Valkyre
Andere rubriek?

Hoi Pham,

Misschien kun je deze vraag het beste even in Huis, Tuin en Keuken zetten - daar krijg je vast veel reacties van doorgewinterde carnavalsvierders.

Voor machinist (of was het nou conducteur?) zou ik een pet kopen bij een carnavalswinkel. De rest kun je denk ik wel makkelijk van eigen kleding maken: met rijgsteek rode biasband langs de zijnaad van een donkerblauwe broek stikken, zwarte schoenen lenen als hij die niet heeft (of kringloopwinkel oid). Misschien kun je bij de kringloop ook wel een donkerblauw colbert vinden in (ongeveer) die maat - een klein damescolbert misschien? Rode biasband om de pet, iets zakcomputerachtigs aan een zwarte riem, zoiets?

Niets, dat is pas moeilijk!

groet, Valkyre

Merel
Spiegelei?

Ja ik zou machinist en conducteur gewoon even samenvoegen en ook een spiegelei (je weetwel zo'n bordje met geel en groen? rondje erop) en een fluitje erbij nemen. De rest zoals Valkyre beschrijft, zo'n setje kan je volgens mij wel bij de carnavals/verkleed winkel kopen.

toja
Zoon

Toen zoon ook eens verkleed naar school moest heb ik op een donkerblauw (oud) giletje het NS logo geborduurd (kun je ook tekenen). Verder een pet erbij en een blauwe broek. Lijkt er al dan al snel op. Succes

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

n@nny
Kringloop

Pham, als ik me niet vergis zag ik vorige week bij Het Goed in de stad nog een treinmachinistenjasje. Sowieso hebben ze daar heel veel carnavalskleding. Misschien een tip?
Succes gewenst (mijn zoon wil helemaal niks worden met carnaval...) n@nny

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.