Home » Forum » Avent kolf lekt

Avent kolf lekt...

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Mama_Lina
Avent kolf lekt...

Lieve mensen, graag jullie tips :)

Sinds vorige week ben ik een beetje aan het kolven geslagen. Zoon Bo is bijna negen weken en ik wil weer lekker werken.

Ik heb deze keer een Avent kolf, een ISIS IQ Uno. En die lekt! Ik heb m tweedehands, en weet niet zeker of ik alles juist in elkaar zet.

Bij aanvang is er niets aan de hand, maar aan het einde van het kolven, als het flesje bijna vol is, loopt de ventielachtige dop aan de bovenkant van het flesje (dat over de hals van het flesje zit, met dat witte palletje erop) vol melk en dat loopt dan ergens langs en drupt op mijn schoot.

Ik heb twee dingetjes die als ventiel kunnen dienen, een met een tuutje, en een plat rondje met een stervormig afdichtdingetje. Ik kan ze volgens mij niet allebei tegelijk gebruiken. dat ronde platte dingetje is volgens mij voor het handkolven en het tuutje voor het elektrisch kolven? In de gebruiksaanwijzig van de elektrische kolf staat het rondje niet genoemd, die komt volgens mij weer uit een tasje met spulletjes van mijn handkolvende schoonzusje... handig he? NOT!

Haha, wat is dit ingewikkeld uitleggen!

Maar wie weet herkent iemand het probleem en weet je een oplossing. Ik ben ook al online aan het zoeken maar nog niets gevonden.

groet en dank!

Marije

dirksmama
Fles niet te vol kolven

Had ik 12 jaar geleden ook met de Isis. Oplossing is zeer simpel: fles niet te vol kolven, dus halverwege kolfbeurt even nieuwe fles pakken of fles leeggieten.

Mama_Lina
Dank!

Dat ga ik proberen!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Asa Torell
Oja dat sterretje!

Ik heb ook net weer een nieuwe isis handkolf in huis gehaald dit keer en verbaasde me al over het nieuwe tuitventieltje. Ik vroeg me al af hoe het ook al weer was bij de eerdere versie, maar dat was inderdaad zo'n sterretje. Dus het klopt wel dat je ze niet allebei tegelijk moet gebruiken ;-).

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.