Home » Forum » Iemand ervaring met de doodoo beer

Iemand ervaring met de doodoo-beer?

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Pookie
Iemand ervaring met de doodoo-beer?

De titel spreekt voor zich. Wie gebruikt de Doodoo-beer die baarmoedergeluiden laat horen als de baby huilt, en hoe zijn de ervaringen hiermee?

Agnet
Ik

had bij oudste geen beer en dat was een waardeloze slaper, eigenlijk sliep hij gewoon niet. Ik had toen nog nooit van zo'n beer gehoord, ik weet niet eens of ze toen al bestonden.

Bij middelste, 3 jaar later) had ik dus al ruim van te voren zo'n beer gekocht en hij was een prima slaper. Nou weet ik natuurlijk niet of dat door die beer kwam, maar het was een verademing, een slapend kind.

Bij jongste (baby nog) was ik eigenlijk de hele beer vergeten en zij slaapt goed.

Het enige nadeel van de beer vond ik dat ik er zelf wakker van werd. Baby sliep door en ik was wakker. Dat was jammer.

Daphne mv Joche...
Geen effect

Hoi,

Mijn eerste was een moeilijke slaper, en ik had zo'n beer kado gekregen. Maar ik heb nooit enig effect gezien van de beer. Hij vond hem wel leuk (nu nog ;-))
Mijn tweede heeft de beer nooit in zijn bedje gehad.

Daphne

Rembrand
Pookie.

Ik heb er helemaal niks mee met zo'n beer met baarmoedergeluiden. Als een baby huilt ga je hem toch niet sussen met een baarmoedergeluid ? Dan ga je hem voeden, troosten door bij je te nemen of te dragen of iets anders waardoor hij stopt met huilen.
Huilen is communicatie ( naast lichaamstaal ) en ik krijg er een nare smaak van in mijn mond als mensen dat willen oplossen met een fopmiddel !
M.

Temet
Rembrand

"Huilen is communicatie ( naast lichaamstaal ) en ik krijg er een nare smaak van in mijn mond als mensen dat willen oplossen met een fopmiddel"

Huilen betekent toch gewoon dat kind zich niet prettig voelt? Als hij zich wel weer prettig voelt houdt het huilen op. Als dat door een 'fopmiddel' is, wat dan nog? Kind blij, ouders blij. Als het kind wat anders wil, huilt-ie wel door.

Zo merk ik bij mijn baby of ze alleen maar wil sabbelen of dat ze honger heeft (dat schijn je aan het huilen te kunnen horen, maar ik kan dat dus niet): als ze honger heeft laat ze zich niet met een pink afschepen. En ze laat dat duidelijk hoorbaar blijken ook :-)

Groeten,

Temet

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.