Home » Forum » Niet genoeg spierkracht in de beentjes

Niet genoeg spierkracht in de beentjes.

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
femmetje
Niet genoeg spierkracht in de beentjes.

Ons dochtertje van 9 maand heeft te weinig spierkracht in haar beentjes en voetjes. Ik weet er zo weinig van af en as maandag word pas een echt diagnose gestelt door de fysio maar ik hoop dat iemand mij hier iets meer kan vertellen misschien uit eigen ervaringen??

Grt Femmetje.

thein
Geen tips

maar denk en lees erg mee. knuf mij

Biene M.
Femmetje

Toevallig had ik het gisteren met een collega over de ontwikkeling van jonge kinderen en zij vertelde over haar jongste dochter, die had het zelfde als jouw meisje. Haar motorische ontwikkeling verliep in eerste instantie heel traag (ze ging met 14 maanden pas omrollen en met 2 jaar lopen). Maar tegen de tijd dat ze een kleuter was, was haar ontwikkeling prima, ze heeft in 7 maanden A en B diploma gehaald met zwemmen.

Ik weet natuurlijk niet of de symptomen bij jouw dochter en die van mijn collega dezelfde oorzaak hebben, maar dit vond ik toch wel bemoedigend.

Groetjes, Biene

femmetje
Hier gaathet zo

Mijn dochertje is eigelijk heelsnel overal mee geweest ze rolde super snel al met 3 maand maar dat doet ze nu nog maar eens per dag ofzo als het zo uit komt...
Zitten kon ze al met 5 maand en 6 maand loszitten. Dus heel snel allemaal ook billenschuiven doet ze nu met 9 maand. Dank voor je bericht en hoop dat het bij ons net zo zal aflopen als bij jou collega en dat het allemaal vanzelf goed komt (met een beetje hulp)\\

Fem.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.