Home » Forum » Schreeuwende baby

Schreeuwende baby

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Malihu
Schreeuwende baby

Onze lieve zoon (5 maanden oud), heeft iets leuks ontdekt....zijn stem. En schreeuwt nu het liefst de hele dag :-( Afleiden met een speeltje helpt meestal een paar tel, maar dan gaat hij vrolijk weer verder. Het is dus echt 'leuk' schreeuwen zeg maar. Hij is niet ontevreden.
Ik weet dat veel babies dit hebben, heb er vaker over gelezen. Maar kan een ervaringsdeskundige mij misschien vertellen hoe lang deze fase meestal duurt? Het is nu zo'n twee weken aan de gang en we (vooral manlief ;-)) worden er zo langzamerhand een beetje tureluurs van.........

Minet
Alles is tijdelijk :)

Ook deze fase, waarin je mannetje iets erg leuks heeft ontdekt. Hij zal echter nog veel meer leuke dingen gaan ontdekken, dan is het schreeuwen weer verleden tijd.

Savon
Dit is misschien niet wat je wilt horen

maar hier naast me in de box ligt een grietje van ruim 10 maanden en die gilt nog steeds. Heel hoog en heel hard. Het is net wat je zegt geen aandacht vragen, er is echt niks, ze vindt het heerlijk zichzelf te horen. Gelukkig roept ze nu ook regelmatig heel hard tatatatatata of oowaaioowaaioowaaioowaaioowaai (klinkt leuk, is net of ze zich van alles afvraagt in het Engels).

Dus sorry, maar hier duurt het al heel lang.

mee1977
En hier

een dame van bijna 10 maanden die het gelukkig al niet meer zo erg vaak doet, maar dus wel als opa er is.. Opa heeft er namelijk een spelletje van gemaakt om tegen elkaar in te gillen.. En een lol dat ze dan samen hebben.

Ik dus minder, was namelijk blij dat het sinds de vakantie aardig voorbij was..
Maar er zo min mogelijk aandacht aan besteden, dan word het vanzelf minder.
En voor zolang, succes met het gegil..

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.