Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

frederique de leeuw

frederique de leeuw

26-03-2012 om 20:47

Goed waveboard?

Op internet zag mijn dochter een winkel waar ze voor rond de 25 euro een waveboard verkopen. Nu wil ze hem erg graag hebben, want bijna de hele straat speelt ermee. Maar zou deze wel goed zijn? Je ziet ze ook voor 100 euro in de winkel. Hebben jullie er ervaring mee?

Nou

mijn dochter had hier op de jaarmarkt twee jaar terug een goedkope gekocht van 30 euro. Was helaas na 2 weken kapot, ophanging van de wieltjes en de wieltjes zelf. Bleek ook niet te vervangen. Daarna hebben we er 1 gekocht in een echte boardwinkel in de stad en die doet het perfect. Wel hadden we nu in elk geval geinformeerd naar de vervangbaarheid van de wieltjes.....

bibi63

bibi63

26-03-2012 om 21:10

Kijk eens

bij Sidder.nl
Wij hebben hem daar ca. 2 jaar geleden gekocht en nog geen enkel probleem.
Gr. Bibi

Oja

En die Laatste was dus inderdaad 100 euro.

Hier ook bij sidder

en nu na 2,5 jaar doet ie t nog steeds al heeft ie vorig jaar wel nieuwe wieltjes gekregen omdat ie op waren door het vele gebruik.

Hangt ook van lichaamsgewicht af

geloof ik. Buurkinderen hier hadden een goedkope waar je niet op mocht als je zwaarder was dan 40 kg ofzoiets. Ook wel iets om op te letten in elk geval. Maar ik zie hier eigenlijk niemand meer op een waveboard.... is de rage niet al afgelopen?

Hier

Wordt momenteel dagelijks door 12 jarige dochter gebruikt

Tango

Tango

27-03-2012 om 20:33

En hier

In de straat wordt er ook nog volop ge-waveboard. Tangodochter heeft er een van rond de 50 euro, vorig jaar besteld op internet, geen idee meer waar. Geen echte, want ze wilde hem net nadat ze jarig was geweest dus het geld was een beetje op. Ze heeft hem toen zelf gekocht en gebruikt hem nu weer veel. Vorig jaar haar arm gebroken en toen een hele tijd niet gebruikt. Maar als het even kan pakt ze de Ripstick van straatgenootje, want die gaat veel soepeler, zegt ze.

frederique de leeuw

frederique de leeuw

28-03-2012 om 18:49

Hier nog in

Hier is het waveborden weer helemaal in, dochter heeft er een gezien voor 22 euro. Bij Sidder zie ik nog wel hogere prijzen, dus het is de vraag of degene die zij gezien heeft wel stevig is.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.