Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Halfhoogslaper voor kleuters

Is ze ook niet te oud voor een halfhoogslaper? Dat is toch iets voor kleintjes, ook met zo'n opstaande rand. Lijkt me niet iets wat ze heel lang leuk gaat vinden. Kies dan voor een echte hoogslaper. Maar dan nog, misschien is verven of een leuk Ikea bed wel de beste oplossing.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Puck

Puck

27-10-2011 om 21:28

Wat een onzin gonnie

waarom is een halfhoogslaper voor kleuters? Zoiets oenigs heb ik nog niet eerder gehoord. Omdat er een uitvalbeveiliging voor zit? Voor een heleboel hoogslapers zit ook een uitvalbeveiliging. En dat is omdat niet alleen kleuters uit bed kunnen vallen. Geen idee waarom een kind dat niet lang leuk zal gaan vinden.

Negen jaar

Mijn zoon van negen slaapt nog steeds in een halfhoog slaper met glijbaan. Alleen de gordijntjes zijn ervan af. Hij vindt het super. Logees willen ook altijd in zijn bed slapen. En onder zo'n bed kan je allemaal playmobil neerzetten en ermee spelen.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Fiorucci

Fiorucci

28-10-2011 om 11:39

Welnee gonnie

Ik ken ook pubers en studenten met een hoogslaper, in kleinere kamers is het heel ruimtebesparend.

Juliea

Juliea

28-10-2011 om 12:36

Maar

Maar Gonniegans heeft het toch over middenhoogslapers? Niet over hoogslapers. Zij of hij vindt dat je bij een kind ouder dan kleuter dus over moet op hoogslapers. Ben je niet in de war Fioruci?

mari39

mari39

28-10-2011 om 14:32

Nee hoor gonnie,

mijn 9 jarige zoon ligt nog erg tevreden in zijn halfhoogslaper en onze jongste kleuter wil zijn keerbaar ikea bed nog niet op halfhoogslaperstand. Dus volgens mij is dat voor elk kind anders, hoor.
Een reden waarom bij mij een hoogslaper niet mocht, is vanwege het bed opmaken,. Wat een crime lijkt me dat.

Juliea

Juliea

28-10-2011 om 14:49

Nee joyeux

Ik reageerde op Fiorucci die blijkbaar denkt dat Gonniegans niemand een bed gunt hoger dan normaal. Gonniegans zegt toch niets over hoogslapers?

Fiorucci

Fiorucci

28-10-2011 om 14:57

Waarom dan?

Maar wat is er dan kinderachtig aan een halfhoogslaper?
Mijn dochter is 12, kan er lekker veel zooi onder kwijt en optisch gezien lijkt je kamer minder vol dan met een hoogslaper.

gonniegans

gonniegans

30-10-2011 om 15:57 Topicstarter

Gaat om hoe lang je ermee doet

Gaat mij er meer om hoe lang je plezier van zo'n bed wilt hebben. Voor een kind van 7/8 zou ik het dus niet meer aanschaffen, want mijn kinderen moeten wel langere tijd doen met een bed. Vandaar dat ik het op kleuterleeftijd zou aanschaffen, dan kan je er tot een jaar of 15/16 plezier van hebben. Daarna is het echt wel kinderachtig hoor. Maar goed, da's mijn mening. Ieder z'n keuze..

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Puck

Puck

30-10-2011 om 21:32

Maar waarom dan gonnie

Tjonge, er zijn hele volksstammen die een kleuter toch echt niet in een halfhoogslaper willen leggen en jij vindt het iets voor kleuters. Maar waarom vind je dat dan. Je geeft wel aan DAT je het kinderachtig vindt, maar waarom je dat vindt dat zeg je nergens. En of je het nu koopt voor een kleuter van 4/5 of een kind van 7, dat scheelt wel helemaal 3 jaar. Dat vind ik nu niet zo'n groot verschil uitmaken: 10 jaar of 8 jaar gebruiken.

Rosase

Rosase

30-10-2011 om 22:58

Ja en bovendien

Heb je ook nog Marktplaats voor de aan- en verkoop en de mogelijkheid om het bed door te schuiven als je meerdere kinderen hebt.

En bovendien hoeft een bed ook helemaal niet zo duur te zijn. De halfhoogslaper van mijn zoon was 250 gulden, van de Leenbakker. Daar heeft ie van zijn 3e tot zijn 8e in gelegen en het bed staat nu in de opslag. Voor als ik hem evt ga gebruiken voor de jongste. Denk niet dat dat gaat gebeuren en dan gaat ie op Marktplaats. Ga d'r vanuit dat ik daar nogwel 50 euro voor krijg en dan heeft oudste dus voor net iets meer dan 10 euro per jaar verslapen. En anders is het dus net iets meer dan 20 euro.

Nou daar kan ik best mee leven hoor.

Ik snap dat dus ook niet zo. Kijk als je het hebt over een junior bed dan kan ik daar nog wel inkomen. En dan nog zou ik dat best doen. Het scheelt zoveel ruimte op de kamer. En bij de Ikea hebben ze ook best leuke bedden...

Vic

Vic

30-10-2011 om 23:14

Oh kijk

Het bed van jongste komt bij een 'echte' beddenzaak vandaan en kostte ruim 600 euro. Ze heeft het wel al sinds ze 2 is, want ze klom al met net 1 uit haar ledikantje. Kom ik dus nog op ruim 100 euro per jaar, dat is best veel. We hebben gelukkig nog een jaar om te bedenken hoe of wat, want ze is er wel mee akkoord dat ze pas op haar 8e een nieuw bed krijgt. Hoe kon ik ooit denken dat ze wel tot haar 12e tevreden zou slapen in haar roze meegroeibed? ;-)

Fiorucci

Fiorucci

31-10-2011 om 07:02

En bovendien

Pubers en studenten zat met kleine kamers die hoogslapers hebben...zoals ik al schreef. het is zo onwijs ruimtebesparend. Ik zie het kinderachtige er niet van eigenlijk.

Fiorucci

Fiorucci

31-10-2011 om 10:36

Dat kan ik me voorstellen, maar menig student ziet op zijn/haar ienieminie kamer toch plots de voordelen..:))

Fiorucci

Fiorucci

31-10-2011 om 13:46

Precies, in de opslag, tussen de pannen en de theedoeken, en de lego..:)

Netel

Netel

31-10-2011 om 14:02

Halfhoogslaper voor 12 jarige

Zoon van bijna 12 slaapt in een halfhoogslaper en wil dat ding echt niet inruilen voor een gewoon bed. Het scheelt hem gewoon te veel aan ruimte die hij gebruikt om zijn Legostad te bouwen. Kinderachtig zo'n bed? Ik heb het nog nooit gehoord en ben ook niet van plan om erna te gaan luisteren. Het scheelt hem/ons gewoon teveel ruimte.

kastanjet

kastanjet

02-11-2011 om 11:06

Grappig, al die verschillende meningen

Hier hebben voor zoon (wordt volgende week 12) een paar dagen geleden een hoogslaper neergezet. Daaronder een tafel/bureau die toch op zijn kamer stond. Die plek gebruikt hij voor huiswerk.
Zijn 'lage' bed hebben we nu omgetoverd tot chillplek, met extra kussens etc. Van daaruit kan hij z'n playstation bedienen en tv kijken.
Zo heeft ie een serieuze hoek en een omtspanningsplek. Het enige geld dat we hebben uitgegeven is € 50 voor het bed via Marktplaats.

kaatje43

kaatje43

03-11-2011 om 22:27

Hoogslaper wordt laagslaper

Jongste eerst halfhoogslaper gehad. Toen werd hij daar te oud voor kwam er een hoogslaper met plank als bureau eronder. Daarna poten eronder uitgezaagd. Hoge voorkantje eraf gehaald en mooi hoogglans wit geverfd. Weer een mooi laag bed.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.