Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

123ik

123ik

28-06-2010 om 21:53

Hij is zo moe

Mijn oudste zoon van 4,5 zegt de laatste tijd dat hij zo moe is. Als we hem uit school halen dan wil hij niet naar huis lopen want daar is hij te moe voor. Eten wil hij niet is hij te moe voor. S'morgens met de fiets naar school is hij te moe voor. Hij wil ook al rond 18 uur naar bed omdat hij moe is.En als ik dan vraag wat voel je dan. Ik heb keelpijn zegt hij dan.Maar wordt je daar dan zo moe van. Toch maar de dokter bellen morgenvroeg.

Misschien

heeft je zoon de ziekte van pfeiffer. Dit gaat bij kleuters gelukkig sneller over dan bij pubers.

groetjes

Hij gaat dus nu een half jaar naar school? Is ook erg vermoeiend, en dan het warme weer erbij.....Mijn 4,5 jarige is ook best moe nu. En daarbij snotverkouden wat ook niet meewerkt.

Maar als ie voor je gevoel te moe is, dan inderdaad naar de huisarts ermee! Bloed prikken is zo gedaan en dan weet je tenminste hoe of wat.

Irene

Irene

29-06-2010 om 13:05

Lekker thuis

Ik zou je zoon in ieder geval meer thuis houden. Hooguit halve dagen naar school, of om de dag de hele dag thuis ofzo. En dan als het even kan tussen de middag laten slapen.
Net kleuter zijn is hardstikke vermoeiend, en dan met die hitte erbij!

misschien wel ontstoken keelamandelen. Kijk eens goed in z'n mond. Daar kunnen kids ook erg moe van worden. In combinatie met nog niet zo lang naar school zeker.

Gr Wiggie

Ook zo moe

Herkenbaar, mijn zoontje is ook moe, wil niet (2 minuten!) lopen naar school maar achterop de fiets. Hij wil wel persé naar school, dus dat is fijn. Ik heb hem ook af en toe een middag thuis gehouden en ben altijd erg blij dat hij de vrijdagen nog niet naar school hoeft. Weekends hou ik ook erg rustig zodat hij weer wat kan bijtanken. Gelukkig is het bijna vakantie, daar is hij heel erg aan toe!
Sterkte, hopelijk is het voor jouw kind ook niet meer dan dat.
Petra

vlinder72

vlinder72

30-06-2010 om 16:46

En bijna vakantie

Mijn vier kinderen zijn ook moe. En hebben een heel kort lontje. Zelfs onze baby slaapt op dit moment meer overdag dan normaal. Mijn eigen 4 jarige is op dit moment niet vooruit te branden. Het liefste ligt ze op de bank t.v. te kijken. Volgens mij zijn ze ontzettend aan vakantie toe. Zes weken geen school, zwemles, trainen etc. Even helemaal niets moeten.

Weer, bijna vakantie of ziek

Misschien is het het weer of einde schooljaar maar wist je dat een heel groot % (ik meen iets van 90-95%) als op heel jonge leeftijd (onder de 6 jaar) pfeiffer heeft gehad. het schijnt echt een kinderziekte te zijn. Het valt niet vaak op maar keelpijn hoort daar bij. Althans is een van de symptomen. Gelukkig hebben de kleintjes er minder last van.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.