Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Rugzak kleuter

Ook al is mijn 5 jarige feitelijk nog een kleuter, toch zit ze in groep 3. En ik merk dat haar rugzakje (Bullby, kleinste maat) tegenwoordig te klein is. Ben vandaag op pad geweest maar kan geen beschikte nieuwe vinden. Ik zoek een tussenmaat tussen de kleuterrugzakjes en de grote. Zag wel online dat Vingino ze heeft, maar da's meteen weer zo duur........
Ik heb gekeken bij V en D en de Hema. Daar hadden ze helaas niks. Wie weet waar wel?

Sammie

Van samsonite. Leuk en supersterk.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Hier ook

Mijn 5 jarige zit ook in groep 3 en moet soms wel 3 tassen meesjouwen (en het is ook nog eens een slapjanus :-) ) Eentje voor school, eentje voor zwemmen en eentje voor gym. Ik heb dus 3 verschillende maten: een kleine Bulbby rugzak, een bulbby messenger bag en een K3 rugzak (iets groter dan die klein bulbby rugzak)

Bij Bart Smit/Intertoys hebben ze rugzakken in een goed formaat van een bepaald thema, mss leuk voor Sint? Als je bij Hema/V&D niet kunt slagen moet je een keertje bij zo'n speciaalzaak gaan kijken. Hoeft niet altijd heel duur te zijn.

Tijgeroog

Tijgeroog

04-11-2011 om 09:04

Schoenenwinkel

Bij winkels als Van Haren, Schoenenreus, Bristol, Scapino hebben ze vaak redelijk goekdope kinderrugzakken.
Overigens geef ik mijn groep 3er 2 rugzakken mee als hij gym heeft, een voor eten en drinken (continurooster, dus altijd lunch mee, dan zit de tas al vol) en een voor de gymspullen. De meeste kinderen hier doen het zo.

Picasso

Picasso

05-11-2011 om 09:51 Topicstarter

Bedankt!

Bedankt voor de tips!
Hier trouwens ook altijd al 2 tassen, 1 voor de overblijf+hapje/drankje en 1 voor gym.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.