Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Jongvolwassen Jongvolwassen

Jongvolwassen

Lees ook op

Sportkleding voor jonge vrouwen

Mijn dochter van net 20 klaagt over dat ze met haar sportkleding steeds de randjes van het ondergoed ziet. Daarnaast is er ook vaak een cameltoe. Ze heeft onder meer Women’s Best en Gymshark Vital Seamless geprobeerd maar het is elke keer hetzelfde. 
Ze gebruikt nu een soort broekrok maar binnenkort wordt het kouder. 

Iemand enig idee wat goede merken en collecties zijn voor jonge vrouwen die geen cameltoe en doorschijnend ondergoed willen?


Het is sportkleding, geen gala, wat maakt het uit dat je de randjes van het ondergoed ziet?

Imi

Imi

06-08-2021 om 13:04

Alles (ondergoed en sportkleding) een maatje groter kopen. Opgelost.

Ik ben 52 dus jammer genoeg kan ik m’n tips voor goede merken niet met je delen 

Gewoon wat dingen passen bij iets als Perry Sport? 

Naadloos ondergoed gebruiken? 

zo irritant inderdaad! Ik draag MyProtein en ICIW (I Can I Will). Wel bij beide opletten dat je een seamless uitvoering heb inderdaad. Ik ben er erg tevreden mee. 

Zo'n naad aan de voorkant van een sportbroek heb ik ook nooit begrepen... verschrikkelijk!

maat of misschien zelfs 2 groter kopen, niet heet wassen. 
Naadloos ondergoed wil ook wel helpen.
Sportkleding valt kleiner dan gewone kleding dat vergeten ze er meestal bij te zetten.

Ysenda schreef op 06-08-2021 om 13:33:

maat of misschien zelfs 2 groter kopen, niet heet wassen.
Naadloos ondergoed wil ook wel helpen.
Sportkleding valt kleiner dan gewone kleding dat vergeten ze er meestal bij te zetten.

Ben ik zeker niet met je eens. Ik heb vaak zelfs een maat kleiner bij sportkleding. Dat verschilt echt per merk. Passen is vooral het devies. 

Ik heb altijd mijn normale maat van sportkleding. Ik heb geen problemen met wat jullie hier schrijven. Ik draag veel van Nike, Under Armour en Asics. 

Dan draagt ze of hele lage broeken of heel hoog ondergoed, want ik heb er geen last van.
Ik heb een broek van de h&m en van de decathlon en die zitten echt prima.

Naadloos ondergoed inderdaad.  Of een wat langere top aan doen. Zeker geen maat groter. Dan zakt de legging af. Of de tailleband gaat dan rollen.

Ik heb sportkleding van Under Armour en die valt gewoon op maat.

Een maatje ruimer kopen helpt en verder echt schijt hebben aan de cameltoe. Ze is nou eenmaal een vrouw en wij hebben lippen en die zie je soms vaag wanneer we een legging dragen. Niks om je voor te schamen, bij mannen zie je vaak ook vaag de piemel en daar hoor je niemand over en geen man die zich schaamt dus waarom de vrouw wel. 

Of geen ondergoed eronder? Ik had vroeger een aerobics docente die geen ondergoed onder haar pakjes droeg (gewoon donker kleurige pakjes, geen doorschijn of zo) het zat erg mooi, alleen ik, als 14 jarig meisje deed dat echt niet. 
Ik googlede er net even op en lees dat het vaker gebeurt, geen ondergoed eronder, je ziet dan geen extra naden lopen en het schijnt prima te zitten. 

Mijn wielrenrboreken, hoe strakker hoe beter het zit, geen ondergoed erbij. Voor de sportleggings die ik heb (maar nooit echt in sport) een string, ook geen last. En andere manier is legging en daar een lossere broek(rok) overheen, maar dat werkt eigenlijk alleen met een zwarte legging.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.